ačiū merginos
KATU prijuostėlės labai dailios,ir gražiai pateikta,o keksiukas išvis skanumėlis.man ypač gražu kai karoliukai priduoda tikrumo
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 09, 05:22)
Labai dailu, o ir rėminimas puikiai parinktas
Įrėminimo reikalus patikėjau vyrui. Jis labiau toje srityje gaudosi nei aš
Kaip visų nepamiršus pagirti - Zundytės religiniai nerealūs, nuostabūs , kavos trijulė labai , Uodegytės našlaitės labai romantiškos, visi kiti taip pat puikūs (vos spėjau peržiūrėt ).
Pabaigiau savo dovanas, galiu jau pasirodyti- siūti aplankalai albumams (neklijavau kaip knygelės, kad būtų galima išskalbti). Vienas vestuvinis metrikas, kitas krikštynų proga.
Pabaigiau savo dovanas, galiu jau pasirodyti- siūti aplankalai albumams (neklijavau kaip knygelės, kad būtų galima išskalbti). Vienas vestuvinis metrikas, kitas krikštynų proga.
QUOTE(asta30a @ 2012 10 09, 00:15)
Na taip... schemuciu yra nete.. tik nesu tikra ar jos tisklios ar ne - del to nenoriu rizikuoti... labiau noreciau nusipirkti rinkinuka
galima išsiuvinėto darbo autorės schemos paprašyti ,jai tas darbas geras.
rasiux ačiū
QUOTE(Katu @ 2012 10 09, 05:12)
As irgi pagaliau i saules sviesa istrauksiu musu su MB kurinius - ziurstu buteliams. Cia tuos nelemtuosius, del kuriu net siuvimo masina pirkom. Ir dar belekiek visko prisipirkom, kad ta masina siutu
Kažkas jau Kalėdoms ruošiasi. Aš tai užsibrėžiau kad iki lapkričio 1 siuvinėju tai kas dar priklauso ir paskui pradedu siuvinėti kalėdinius atvirukus. Kad paskui nepritrūktų laiko, tikiuosi koks neplanuotas darbelis neįšoks
asta30a, labai gražus darbas bus o jau kantrybė tokį didelį darbą ant juodo siuvinėti!!!
Katu, kaip visada subtilu ir gražu
rasiux-, labai labai gražu
o aš kalėdoms šį kartą nieko nesiuvinėsiu manau šiais metais man labiau rūpės vestuviniai motyvai, nes pavasarį bakalaurinis ir nelabai jau bus kada tokiais dalykais užsiimti
Katu, kaip visada subtilu ir gražu
rasiux-, labai labai gražu
o aš kalėdoms šį kartą nieko nesiuvinėsiu manau šiais metais man labiau rūpės vestuviniai motyvai, nes pavasarį bakalaurinis ir nelabai jau bus kada tokiais dalykais užsiimti
Necituosiu visu darbeliu atskirai, bet labai grazus visu ir baigti darbai, ir procesai
QUOTE(asta30a @ 2012 10 08, 23:15)
Na va... manojo siuvinio proceso dalis ...
Tikrai puikiai judate į priekį su šiuo gražuoliu
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2012 10 09, 05:12)
As irgi pagaliau i saules sviesa istrauksiu musu su MB kurinius - ziurstu buteliams. Cia tuos nelemtuosius, del kuriu net siuvimo masina pirkom. Ir dar belekiek visko prisipirkom, kad ta masina siutu
Puikios prijuostytės ir keksiukas toks liuksiškas tikrai tiktu eglutei pakabinti Tiesiog gražu
Labutis
Paaiškinkit prašau, kiek man reiktų medžiagos centimetrais? aida 16, o paveikslėlį sudaro: 78 langeliai horizontaliai ir 81 langelis vertikaliai. Tai kiek čia tų cm? Kadangi nelabai išmanau tuos reikalus, paklausiau pardavėjos, kuri man į visus klausimus atsakė NEŽINAU, AŠ TIK PARDAVINĖJU, tai kreipiuosi į jus pagalbos
Kaip pasiskaičiuot? Ačiū
Paaiškinkit prašau, kiek man reiktų medžiagos centimetrais? aida 16, o paveikslėlį sudaro: 78 langeliai horizontaliai ir 81 langelis vertikaliai. Tai kiek čia tų cm? Kadangi nelabai išmanau tuos reikalus, paklausiau pardavėjos, kuri man į visus klausimus atsakė NEŽINAU, AŠ TIK PARDAVINĖJU, tai kreipiuosi į jus pagalbos
Kaip pasiskaičiuot? Ačiū
QUOTE(evciukas @ 2012 10 09, 13:46)
Aš irgi tik pradžiamokslė, bet, pagal mane gaunasi 22 cm*23 cm. Čia jau su uždėjimu po 5 cm.
Skaičiuoju ČIA
QUOTE(evciukas @ 2012 10 09, 15:46)
Labutis
Kaip pasiskaičiuot? Ačiū
Kaip pasiskaičiuot? Ačiū
12x13 cm ,plius pridek ~ 10 cm krastams
QUOTE(Coxe @ 2012 10 08, 21:34)
Sveikos.
Paskaitinėju temą visada.
Neseniai pradėjau siuvinėti. Šiandien ant sienos "kibo" mano pirmieji darbai.
Pasirodau galutinį variantą.
Paskaitinėju temą visada.
Neseniai pradėjau siuvinėti. Šiandien ant sienos "kibo" mano pirmieji darbai.
Pasirodau galutinį variantą.
Labai dailiai atrodo visi trys. Rėminimas puikus.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 08, 21:47)
šiandien įrėminau seniai siuvinėtas našlaites,padovanojau anytai,kuri lb apsidžiaugė
Labai šviesu ir švelnu
QUOTE(asta30a @ 2012 10 09, 00:15)
Na va... manojo siuvinio proceso dalis ...
Oho, kaip pasistūmėjai Puiku
QUOTE(Katu @ 2012 10 09, 06:12)
Labai gražūs "žiurstukai", o keksiukas kokio mielumo- vie dėl to, kad vaikiuko rankytės prisilietė prie jo gimimo
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 09, 09:56)
Labai patiko krikštynų albumas