QUOTE(Dzenete @ 2012 10 07, 22:17)
Karts nuo karto ateinu prisiduoti kad netinginiauju (nors ką netinginiauju tempai sulėtėja kaip niekad
)Tačiau Jūsų darbelių pasižiūrėti ateinu nuolat.
Taigi 1. Draugės užsakymas, kažkada "bėdavausi" dėl jo.
2. Ir mano apelsinų procesas, dėl kurio jau irgi čia svaigau. Lėtai labai juda, bet juda. Pasirinkai 16 aida, lėčiau viskas vyksta, bet taip norisi šį darbą kuo geriau padaryti.
Puikiai užpildei prijuoste
na ir sveikinu judant į prieki su savo apelsinais
jie man taip skaniai atrodo
Papildyta:QUOTE(zundyte @ 2012 10 07, 22:31)
Sveikos,gražūs darbai ir procesai
Ant kokios medžiagos siuvinėti ,manau kiekvienos reikalas,kai kurie dizainai visai nesižiūrėtų ant aidos,tuomet renkuosi liną arba ewą,o aidą renkuosi dideliems darbams ir ten kur užsisiuvinėja visas plotas,tuomet man lengviau siuvinėti ,mažiau skaičiuoti,kadangi regėjimas blogas,tai aida man tinka,o linas lieka mažiems ,subtiliems darbeliams,kiekvienas renkasi pagal norus ir galimybes.Šiuo metu siuvinėju Kustom krafts Švenčiausią Jėzaus širdį ,ten užsisiuvinės viskas,tai siuvinėju ant aidos,ir sekasi visai neblogai ,jau 2/3 darbo yra,dar liko trys lapai,rezultatu esu visai patenkinta,net nesitikėjau ,kad taip smagiai siuvinėsis
Nemažai jau ir padirbėjei. Puikiai einasi
Kas dėl medžiagos teesiuvinėju ant aidos linui dar kažkaip neprisiruosiu prisibijau jau
Papildyta:QUOTE(Rasaule @ 2012 10 08, 07:09)
Pasirodau ir aš au savo pabaigtu darbeliu
Ilgai, kryžiavotas, padėtas ir vėl imtas ir vėl dėtas...
Head Motinystė
Sveikinu jog buvai padėjusi bet vistiek paimdavai į rankas ir pribaigiai šį giganta gražuolį
Stebėjau jūsų procesą per fb