Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(yolitux @ 2009 02 04, 15:09)
Labas, yariukai    smile.gif

As ir ieskau sau masinytes ir vienas is variantu yra toyota yais (dar mastau apie mersiuka A klases, Opel corsa arba honda jazz), na noriu tokios aukstesnes, kad auksciau sedeciau ir gerai kelia matyciau ir patogiai jausciaus, mat pati esu maziuke ir kokioj ilgoj ir zemoj masinikej paskesciau - net vairuotojos nesimatytu  lotuliukas.gif

Sakykit ar Yaris man butu tinkamas variantas? mirksiukas.gif

Sveikutė nežinau kaip naujesniuose Yariuose bet saviškiam sėdžiu kaip mini džipuke biggrin.gif Kartais tenka pavairuot MB mersą tai persėdus į saviškę atrodo kad sėdžiu laaaabai aukštai biggrin.gif Beja aš irgi nedidelio ūgio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2009 02 08, 19:52)
Sveikutė nežinau kaip naujesniuose Yariuose bet saviškiam sėdžiu kaip mini džipuke  biggrin.gif  Kartais tenka pavairuot MB mersą tai persėdus į saviškę atrodo kad sėdžiu laaaabai aukštai  biggrin.gif  Beja aš irgi nedidelio ūgio  mirksiukas.gif

jo, man irgi labai aukstai smile.gif ax.gif kartais jauciuosi aukstesne uz kitus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) Nusipirkau ir aš Toyota Yaris, 2003m. 1.4 dyzeliuka, laaabai džaigiuosi ....
Bet turiu vieną klausimą, gal kuri nors susidūrėte: ar žinote kaip įsijungia radio apšvietimas? Nusistačiau radio stotis ir t.t. bet kai mašinoje tamsu, radia neapsišviečia .. g.gif O gal taip turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VidaS @ 2009 02 09, 10:46)
Sveikos merginos:) Nusipirkau ir aš Toyota Yaris, 2003m. 1.4 dyzeliuka, laaabai džaigiuosi ....
Bet turiu vieną klausimą, gal kuri nors susidūrėte: ar žinote kaip įsijungia radio apšvietimas? Nusistačiau radio stotis ir t.t. bet kai mašinoje tamsu, radia neapsišviečia .. g.gif  O gal taip turi būti? g.gif

lempas reikia perjungti mastau.gif niu bent pas mane 2008 metų mašiniuke kaip suprantu dieninis ir naktinis lempų rėžimas, dieniniam ryškiau šviečia skydelio lemputės ir radijos lemutės nešviečia ir ilgos neįsijungia, o kai perjungi į naktinį rėžimą, prigęsta prietaisų skydelio lemputės ir radija šviečia biggrin.gif nu čia kaip blondinė paaiškinau blush2.gif

gal kas gali atsakyti, kodėl mažas mašinytes dauguma taip mėgsta užspausti? doh.gif autobusų lenkiuosi iš tolo, nes vos ne kiekvieną kartą kai važiuoju šalia autobuso reikia trauktis į šoną blink.gif ir ne tik autobusai doh.gif naujausia situacija sekmadienį...važiuoju sau ramiai geležiniu vilku (toj vietoj kur gatvė eina po gerosios vilties žiedu) man pagrindinis, o atvažiuojantiems nuo žiedo šalutinis, aš važiuoju antra juosta, o nuo žiedo atlėkęs kažkoks "erelis" stumia mane į priešpriešinį eismą blink.gif ir dar žiūri atsisukęs nagla morda blink.gif doh.gif mama šalia sėdėjo (ji labai bijo tokių situacijų) tai sakė reiks valerijoną pradėti gerti prieš važiuojant kur nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 02 09, 11:28)
lempas reikia perjungti  mastau.gif niu bent pas mane 2008 metų mašiniuke kaip suprantu dieninis ir naktinis lempų rėžimas, dieniniam ryškiau šviečia skydelio lemputės ir radijos lemutės nešviečia ir ilgos neįsijungia, o kai perjungi į naktinį rėžimą, prigęsta prietaisų skydelio lemputės ir radija šviečia  biggrin.gif nu čia kaip blondinė paaiškinau  blush2.gif

gal kas gali atsakyti, kodėl mažas mašinytes dauguma taip mėgsta užspausti?  doh.gif autobusų lenkiuosi iš tolo, nes vos ne kiekvieną kartą kai važiuoju šalia autobuso reikia trauktis į šoną  blink.gif ir ne tik autobusai  doh.gif naujausia situacija sekmadienį...važiuoju sau ramiai geležiniu vilku (toj vietoj kur gatvė eina po gerosios vilties žiedu) man pagrindinis, o atvažiuojantiems nuo žiedo šalutinis, aš važiuoju antra juosta, o nuo žiedo atlėkęs kažkoks "erelis" stumia mane į priešpriešinį eismą  blink.gif ir dar žiūri atsisukęs nagla morda  blink.gif  doh.gif mama šalia sėdėjo (ji labai bijo tokių situacijų) tai sakė reiks valerijoną pradėti gerti prieš važiuojant kur nors  doh.gif

Nu tai gal dar kvailai paklausiu ax.gif O kur yra dieninis ir naktinis lempų rėžimas? Ar prie šviesų svirtelės? ....... mašinos aprašymą gavau prancūzų kalba, tai sunku ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VidaS @ 2009 02 09, 11:45)
Nu tai gal dar kvailai paklausiu  ax.gif  O kur yra dieninis ir naktinis lempų rėžimas? Ar prie šviesų svirtelės? ....... mašinos aprašymą gavau prancūzų kalba, tai sunku ... biggrin.gif

pas mane ant tos svirtelės kur ilgos įsijungia, viršutinė dalis pasisuka biggrin.gif yra trys padėtys, vidurinė padėtis išvis šviesas išjungia ir dega tik gabaritai. pamėgink pasukioti visas svirteles ir mygtukus pajunginėti mirksiukas.gif geriausias būdas ką nors rasti biggrin.gif
Atsakyti
Myliu ir aš savo yariuką wub.gif ir patinka, kad aukštesnis jis thumbup.gif
QUOTE(Kris_ @ 2009 02 09, 10:28)
gal kas gali atsakyti, kodėl mažas mašinytes dauguma taip mėgsta užspausti?  doh.gif autobusų lenkiuosi iš tolo, nes vos ne kiekvieną kartą kai važiuoju šalia autobuso reikia trauktis į šoną  blink.gif ir ne tik autobusai  doh.gif naujausia situacija sekmadienį...važiuoju sau ramiai geležiniu vilku (toj vietoj kur gatvė eina po gerosios vilties žiedu) man pagrindinis, o atvažiuojantiems nuo žiedo šalutinis, aš važiuoju antra juosta, o nuo žiedo atlėkęs kažkoks "erelis" stumia mane į priešpriešinį eismą  blink.gif ir dar žiūri atsisukęs nagla morda  blink.gif  doh.gif mama šalia sėdėjo (ji labai bijo tokių situacijų) tai sakė reiks valerijoną pradėti gerti prieš važiuojant kur nors  doh.gif

Čia lietuviška vairuotojų kultūra irnesakyk.gif aš ne LT važinėju ir tokių problemų neturiu schmoll.gif jei mano pagrindinis, tai ir važiuoju ramiai juo, niekas nespaudžia, nestumia ir nesignalina iš paskos schmoll.gif o jei koks "erelis" atsiranda, tai 90% iš jų būna tautiečiai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vairuoju Yariuka 6 men. Ir tikrai labai dziaugiuosi. Pas mane 2007 m. bendzinas. Uzmirstu kad degalu piltis reikia, nors vazineju nemazai. Tik viena beda, kilimelis man daznai pradeda kabintis uz pedaliu bevaziuojant, vienakart taip uzsikabino tai taip dejau i siuksline, visa prieki suvariau. Tai aciu dievui kad be auku. Siaip kitose masinose tas kilimelis prisitvirtina, o cia ne. Tokviloj sake kad ne viena as tokia besiskundzianti, istikruju tai minusiukas, bet gal kazka sugalvoti galima
Atsakyti
QUOTE(vilmarija @ 2009 02 15, 18:24)
Vairuoju Yariuka 6 men. Ir tikrai labai dziaugiuosi. Pas mane 2007 m. bendzinas. Uzmirstu kad degalu piltis reikia, nors vazineju nemazai. Tik viena beda, kilimelis man daznai pradeda kabintis uz pedaliu bevaziuojant, vienakart taip uzsikabino tai taip dejau i siuksline, visa prieki suvariau. Tai aciu dievui kad be auku. Siaip kitose masinose tas kilimelis prisitvirtina, o cia ne. Tokviloj sake kad ne viena as tokia besiskundzianti, istikruju tai minusiukas, bet gal kazka sugalvoti galima

Kaip įdomiai blink.gif reikės savoj pažiūrėt kaip su tuo kilimėliu, o tai kol kas nebuvo tokio "triuko" schmoll.gif Tai gerai kad gana laimingai baigėsi, tik mašiniuko gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmarija @ 2009 02 15, 19:24)

pas mane ta pati bėda doh.gif bet kažkaip įpratau vis su kulnu pastumti jį atgal tai kol kas bėdų išvengiau unsure.gif
šiaip bent maniškėj po kilimėliu yra skylutės dvi, kolega patarė nusipirkti kažkokius specialius varžtus kurie plečiasi ir padarius skylutes kilimėlyje prisitvirtinti jį, bet vis neprisiruošiu, reikės pakalbinti kokį pažįstamą berniuką, kad sutvarkytų unsure.gif
bet šiaip nerealiai džiaugiuosi savo mašiniuku, mažas, manevringas, mieste rikiuojantis jokių problemų thumbup.gif pakankamai greitas (160km/h traukia lotuliukas.gif ) wub.gif
Atsakyti
Turiu Toyota Yaris sedan 1.5l kolkas galima nusipirkti tik is amerikos, bet lygtai pradeda gaminti ir europos rinkai. Man jis labai patinka , labai ekonomiskas, gerai lekia varikliukas, talpus (bagazineje turbut tilptu du vezimai) , labai grazus ir t.t...
Idedu nuoroda ,galima pasiziureti kaip jis atrodo thumbup.gif

http://autos.yahoo.c...piccat=exterior

Atsakyti
As savo 99 m. geleta biggrin.gif Yariuka vairuju jau beveik du metus. Liuks masinyte. clap.gif thumbup.gif clap_1.gif .Tik tepalus pakeiciau daugiau nieko nedariau!!!
Atsakyti