as vis svajoju svajoju apie yariuka, gal mielosios pasidalinkite info kur savaji isigijote? o gal kas ir pardutoi norite?
Podružkė nusipirko Yaris, bet neranda kur įsijungia galinis priešrūkinis žibintas. Padėkit naujokei. Jos vardu-ačiū.
QUOTE(murzius @ 2008 09 03, 07:43)
Podružkė nusipirko Yaris, bet neranda kur įsijungia galinis priešrūkinis žibintas. Padėkit naujokei. Jos vardu-ačiū.
O kokių metų? Mano '99 tai tas mygtukas prie farų aukščio reguliavimo ratuko
QUOTE(Getter @ 2008 09 05, 20:08)
O kokių metų? Mano '99 tai tas mygtukas prie farų aukščio reguliavimo ratuko
Ačiū.
problema buvo ta, kad buvo idėtas angliškas galinis žibintas, o jame išvis nėra priešrūkinio.
Labutis,
Ir as turiu yariuka,jau daugiau nei 2 metus vazineju. Ir labai labai ji myliu. Visada norejau tik yariuko ir nepasidaviau ikalbinejimams beje, mano mazyle ziuriu ir MB myli, noriai is savo dzipo perseda i ja. patinka,kad ekonomiska, maza, mieste i bet kokius tarpus sugebu ilist Liuks ir tiek
Ir as turiu yariuka,jau daugiau nei 2 metus vazineju. Ir labai labai ji myliu. Visada norejau tik yariuko ir nepasidaviau ikalbinejimams beje, mano mazyle ziuriu ir MB myli, noriai is savo dzipo perseda i ja. patinka,kad ekonomiska, maza, mieste i bet kokius tarpus sugebu ilist Liuks ir tiek
reikia galinio valytuvo, gal galit patart kur gaut, kad iš salono nepirkt pobrangiai
Sveikutes jungiuosi ir as i jusu kompanija, aisku jei tik priimsit Labai faina kad radau tokia temuke. As jau nuo pavasario vairuoju Yariuka 2006m nu siaip esu labai patenkinta ir laiminga Masinyte tikrai miela ir ekonomiska (pas mane dyzeliukas tai isvis super). Visada megau Toyotas, man jos pacios paciausios... Tik va labai svajoju apie Priusa, na bent jau isbandyt noreciau. Bet kad jie ziauriai brangus tai kolkas teks dziaugtis savaja mazyle. Nors kai pamastau tai butu labai sunku dabar su ja skirtis
nežinau, ar mano yariukas streikuoja, ar dar kas tokią bėdą turi
nugi priekiniam langui labai silpnai purškia vandenį valytuvams, nors skysčio tikrai pripilta daug kame bėda?
nugi priekiniam langui labai silpnai purškia vandenį valytuvams, nors skysčio tikrai pripilta daug kame bėda?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 12 09, 15:22)
nežinau, ar mano yariukas streikuoja, ar dar kas tokią bėdą turi
Mano senojoj mašinoj buvo tokia problema (ne yaryje), iš pradžių vos ne vos purškė, paskui visai nustojo sakė buvo sugedęs varikliukas kažkoks reikėjo keisti...
Vairuoju Yariuka jau beveik metus... 2005m, 1.4 dyzelis
jokiu nusiskundimu, tik vien geri atsiliepimai...
P.S. Sunku buvo priprasti prie "garso izoliacijos" bet nieko, ipratau
jokiu nusiskundimu, tik vien geri atsiliepimai...
P.S. Sunku buvo priprasti prie "garso izoliacijos" bet nieko, ipratau
Labas, yariukai
As ir ieskau sau masinytes ir vienas is variantu yra toyota yais (dar mastau apie mersiuka A klases, Opel corsa arba honda jazz), na noriu tokios aukstesnes, kad auksciau sedeciau ir gerai kelia matyciau ir patogiai jausciaus, mat pati esu maziuke ir kokioj ilgoj ir zemoj masinikej paskesciau - net vairuotojos nesimatytu
Sakykit ar Yaris man butu tinkamas variantas?
As ir ieskau sau masinytes ir vienas is variantu yra toyota yais (dar mastau apie mersiuka A klases, Opel corsa arba honda jazz), na noriu tokios aukstesnes, kad auksciau sedeciau ir gerai kelia matyciau ir patogiai jausciaus, mat pati esu maziuke ir kokioj ilgoj ir zemoj masinikej paskesciau - net vairuotojos nesimatytu
Sakykit ar Yaris man butu tinkamas variantas?