Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(Rasiunia @ 2008 05 27, 00:27)
na jei ne iš salono, tai galima įkast mirksiukas.gif

Na kaip čia pasakius g.gif Aš pvz. 10-13 tūkstančių litų planuoju mašinai išleist. Ir tai dantis sukandus. Ne tokios pajamos, kad tiek sau leisčiau. Tai apie tokią mašiną belieka svajoti.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 27, 15:49)
Na kaip čia pasakius g.gif  Aš pvz. 10-13 tūkstančių litų planuoju mašinai išleist. Ir tai dantis sukandus. Ne tokios pajamos, kad tiek sau leisčiau. Tai apie tokią mašiną belieka svajoti.

na primesk prie 13 dar 2 ir gausis mirksiukas.gif o kai vaziuosi, vaziuosi ir vaziuosi nereiks dantu sukandinet del remonto. Nupirksi kokia renault uz 10, tai paskui dar tiek pat i remontus sukisi.

Atsakyti
Noriu prisijungti i jusu buri, 4u.gif gavau dovanu nuo vyro Tojota Yaris masiniuka.negaliu atsidziaugt thumbup.gif nedidele,ekonomiska ir man labai grazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 06 11, 16:32)
na primesk prie 13 dar 2 ir gausis  mirksiukas.gif o kai vaziuosi, vaziuosi ir vaziuosi nereiks dantu sukandinet del remonto. Nupirksi kokia renault uz 10, tai paskui dar tiek pat i remontus sukisi.

Atsiprašau už grubumą, bet gal tu norėtum man tuos 2 primest? Ne? Na va...
Aš rašiau tą sumą maksimaliai ką būčiau galėjusi išspausti. Nes tik 10 realiai turėjau. Nežinau, gal jūs daug uždirbat arba turit iš ko skolintis, tada suprantu, kad 2 tūkstančiai nieko tokio. Bet kadangi mes sėdim banko kišenėj, su paskolomis, tai kaip ir nesinori lysti į dar didesnę balą.
Nusipirkau Opelį. Byrės tai byrės, ką padarysi. Mašina tai loterija. Pažįstamas nauj merso nespėja remontuot, tai dar mano mašiniuko bent detalės ne tokios brangios bus.
Na, o Toyota Yaris vistiek kada nors bus mano biggrin.gif
P.S. Mūsų senoji Renault Safrane 6 metus be remonto atgyveno. Sakyčiau neblogai?
Atsakyti
Sveikos yariukų mylėtojos 4u.gif
Oi, kai smagu kad radau tokį šaunų būrį thumbup.gif Jungiuos ir aš prie jūsų, ar priimsit ax.gif Turiu yariuką jau pusę metų ir labai labai patinka thumbup.gif Mano visai mažutis, 1 litro, vat čia yra mažas trūkumas, kad sunkiai įsibėgėja, tačiau paskui jokių problemų schmoll.gif Vairavimas vienas malonumas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir as pries 3 menesius issirinkau Yariuka. super masinyte, man tai labai thumbup.gif
paskaitinejau Jusu pasiplepejimus ir nustebau, nezinau ar as cia griecio megeja ar kaip , bet su savo 1.3 benzinuku istruakiu trasoje 140-150, gal as cia masiniuka savo droziu g.gif Skaiciau, kad Jus apie 100-120 vaziuojat..

Atsakyti
dar klausimelis,

mergaites gal zinot kur naujiems Yriukams guminiu originaliu kilimeliu galima rast pigiau nei salone? Pradedu ruostis lietingiems orams blush2.gif
Atsakyti
fainas masiniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 12, 08:09)
Nusipirkau Opelį. Byrės tai byrės, ką padarysi. Mašina tai loterija.

Nespės subyrėt- rūdys sugrauš lotuliukas.gif , čia juokais, o jei rimtai,tai opeliai gana patvarūs automobiliai.
Nors už 10k jau turėjo išeit kokia astrukė pacinkuota.
Atsakyti
QUOTE(bambalys @ 2008 07 15, 15:53)
Nespės subyrėt- rūdys sugrauš lotuliukas.gif , čia juokais, o jei rimtai,tai opeliai gana patvarūs automobiliai.
Nors už 10k jau turėjo išeit kokia astrukė pacinkuota.

Anekdotai apie tą opelių rudyjimą. Anksčiau ir pati taip juokaudavau. Dabar truputį erzina jau visų replikos.
Be to, jeigu ir toliau taip sėkmingai mano opeliuką kiti lankstys ir braižys, tai jis net ir surudyt nespės....
Atsakyti
2001 yaris 150km/h drasiai.. beje 1 Litro
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2008 06 11, 20:19)
Noriu prisijungti i jusu buri,  4u.gif gavau dovanu nuo vyro Tojota Yaris masiniuka.negaliu atsidziaugt thumbup.gif nedidele,ekonomiska ir man labai grazi blush2.gif

thumbup.gif
tik kad diskusijos kazkaip nevyksta, arba negenda, arba B taiso g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 12, 08:09)
Atsiprašau už grubumą, bet gal tu norėtum man tuos 2 primest? Ne? Na va...
Aš rašiau tą sumą maksimaliai ką būčiau galėjusi išspausti. Nes tik 10 realiai turėjau. Nežinau, gal jūs daug uždirbat arba turit iš ko skolintis, tada suprantu, kad 2 tūkstančiai nieko tokio. Bet kadangi mes sėdim banko kišenėj, su paskolomis, tai kaip ir nesinori lysti į dar didesnę balą.
Nusipirkau Opelį. Byrės tai byrės, ką padarysi. Mašina tai loterija. Pažįstamas nauj merso nespėja remontuot, tai dar mano mašiniuko bent detalės ne tokios brangios bus.
Na, o Toyota Yaris vistiek kada nors bus mano biggrin.gif
P.S. Mūsų senoji Renault Safrane 6 metus be remonto atgyveno. Sakyčiau neblogai?

sutinku, pas mus panaši situacija buvo, ale pasiskolinom dviem daugiau ir yaris kieme. Nuo situacijos priklauso...ir grubumas čia nelabai vietoj mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ignazzz @ 2008 07 21, 19:48)
2001 yaris 150km/h drasiai.. beje 1 Litro

aš nedrįstu savojo taip ginti... doh.gif bijau užlenkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti