Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

Padekite, labai labai noriu toyota yaris, bet taip labai noriu, kad albai labai 4u.gif kur galima butu si automobiliuka isigti, as kazkaip vis Utenos automobiliu turgu galvoju vaziuot, kur jus saviskius pirkot, kokia kaina ju mazdaug? ir kur gi man geriau butu JI isigyti ax.gif mirksiukas.gif ?????
Atsakyti
aš per autopliusą ieškojau
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2008 04 21, 15:01)
Padekite, labai labai noriu toyota yaris, bet taip labai noriu, kad albai labai  4u.gif  kur galima butu si automobiliuka isigti, as kazkaip vis Utenos automobiliu turgu galvoju vaziuot, kur jus saviskius pirkot, kokia kaina ju mazdaug? ir kur gi man geriau butu JI isigyti  ax.gif  mirksiukas.gif  ?????

gal juokauji?
http://www.google.lt...
nera tai kazkokia ipatinga auto, kad jos reiktu nzn kur ieskot, pilna, visagalis googlas eina tau i pagalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2008 04 21, 14:01)
Padekite, labai labai noriu toyota yaris, bet taip labai noriu, kad albai labai  4u.gif  kur galima butu si automobiliuka isigti, as kazkaip vis Utenos automobiliu turgu galvoju vaziuot, kur jus saviskius pirkot, kokia kaina ju mazdaug? ir kur gi man geriau butu JI isigyti  ax.gif  mirksiukas.gif  ?????

kauno turgus tau padės mirksiukas.gif arba autoplius.lt
Atsakyti
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
kur reikia gaut nusipirkt galinį valytuvą g.gif kiek jis kainuoja oficialiai toyotas atstovybėj g.gif ir dar gal kuri žino kur galinį "peleką" nebrangiai gauti, noriu patiuninguot savo yariuką lotuliukas.gif
Atsakyti
yariukai intensyviai naudojami, kad tema gale pamiršta? bigsmile.gif
Atsakyti
tikriausiai, arba kaip sakant gedimų nėr, nėr ir apie ką kalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip ir nelabai daug kam "įkandami". Kainelės jų tai ojojoi...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 26, 13:47)
Šiaip ir nelabai daug kam "įkandami". Kainelės jų tai ojojoi...

na jei ne iš salono, tai galima įkast mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, merginos, gal jus kuri susiduret su tokia problemike... Maniskis automatas Yaris pradejo spyriotis. Isvazinejant is vietos nuspaudus gazo pedala tik vos vos isrieda. Atleidus gaza ir vel nuspaudus isvaziuoja tada normaliai. Bet vat taip daro tik kartais. Kai masiniukui uzplaukia. Gal kuri susiduret su tuo? Buvo servise prijunge prie kompiuterio ir nerado is vis jokio gedimo. Sako, ko as is masiniuko noriu, kad pas ji viskas idealu g.gif
Atsakyti
drauge turi ir labai patenkinta,man jis irgi patinka,toks moteriskas automobiliukas mirksiukas.gif
Atsakyti