Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(Dipsis @ 2008 04 02, 16:58)
o kiek mieste benziniuko niam daro 1,3 variklio?

pas mane mechanine apie 7 mieste (priklausomai nuo vazinejimo, jei daug kamsciu 7l/100km, jei daugiau normaliu greiciu vazinejant tai panasiai kaip autostradoj 6,7) bigsmile.gif
Atsakyti
gal turit supratimo, kiek dar galima nuvažiuoti, jei mirkčioja apatinė benzino padala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 11, 22:23)
gal turit supratimo, kiek dar galima nuvažiuoti, jei mirkčioja apatinė benzino padala?  g.gif

20 km tai tikrai, išbandyta ax.gif . Gal ir daugiau pavyktų, bet jau nebandžiau. Šiaip, specifikacijose parašyta, kad kuro bako talpa yra 42 litrai, o gerai ištuštinus baką (jau ilgokai mirksėjo apatinė padala), supyliau beveik 36 litrus.
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 04 12, 14:59)
20 km tai tikrai, išbandyta  ax.gif . Gal ir daugiau pavyktų, bet jau nebandžiau. Šiaip, specifikacijose parašyta, kad kuro bako talpa yra 42 litrai, o gerai ištuštinus baką (jau ilgokai mirksėjo apatinė padala), supyliau beveik 36 litrus.

pas mane 37 l
Atsakyti
Senesnių Yariuku bako talpa mažesnė? blink.gif Nežinojau. Tuomet reikia laukti daugiau atsiliepimų. Bet tikrai turi būti paskaičiuota kažkokia tai riba.
Šiaip, mane šitoks indikatorius mažumėlę nervina: ne iš karto pamatai, o būna, kad kompiuteriukas rodo, jog gali važiuoti dar 0 km, o pravažiuoji laisviausiai iki degalinės net 5. Prieš tai mašina, kur važinėjau, tai "užbliaudavo", kad laikas į degalinę važiuoti. ax.gif
Atsakyti
Kai as pirkau saviske praeitais metais- tai kaip tik uzklausiau kiek tu km dar galima pravaziuoti mirksint padalai. Tai man vadybininkas pasake, kad kai rodo 0 km- 50km dar galima pravaziuoti- tai, kad del to nesinervinciau ir nesukciau sau galvos- degaline iki to laiko surasiu smile.gif Bet, kadangi as megeja daryti viska is anksto, tai dar degant antrai apatinei padalai jau vaziuoju bendzo uzsipilti. O paskutine padala ima mirkseti, jei neklystu kai kompiuteris rodo liekant ar 15, ar lyg 20km.
Atsakyti
Sveikos Yariuku gerbėjos...
aš jau metus važinėju su 99 yariu. Ir man thumbup.gif thumbup.gif pas mane mechanika ir 1 ltr. trasoj gal smarvės ir pritrūksta bet, va mieste tai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2008 04 13, 08:14)
Kai as pirkau saviske praeitais metais- tai kaip tik uzklausiau kiek tu km dar galima pravaziuoti mirksint padalai. Tai man vadybininkas pasake, kad kai rodo 0 km- 50km dar galima pravaziuoti- tai, kad del to nesinervinciau ir nesukciau sau galvos- degaline iki to laiko surasiu  smile.gif Bet, kadangi as megeja daryti viska is anksto, tai dar degant antrai apatinei padalai jau vaziuoju bendzo uzsipilti. O paskutine padala ima mirkseti, jei neklystu  kai kompiuteris rodo liekant ar 15, ar lyg 20km.

nežinojau, bet ačiū dabar orientuosios, o tai pradeda blyksėt ir jau bijau, kad nedavažiuosi iki degalinės doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2006 05 10, 19:43)
Pas mane mechaninė nžn kažkaip aš pripratau ir automatinės nebenorėčiau  schmoll.gif 
Kadangi mes Airijoje tai ir mašiniuką pirkau čia...
Keista, kad niekas neatsiliepia...jos aišku nėra pigios nes prasideda nuo 99m , bet galvojau, kad ką rasiu kas turi šį mašiniuką  ax.gif 

yra yra...tik nemaniau, kad tema tokia yra

Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 01, 16:09)
aš ir galvoju apie naują jariuką, jaučiu tie 1  litro tai visai tupoki, kokiais jūs važinėjate?

1 ltr, tai trasoj apie 4.5 mieste 5-6

Papildyta:
QUOTE(Jolanccike @ 2008 04 01, 14:40)
Yari turiu jau 4 men. Ir esu labai patenkinta, vietos man su vaiku pakankamai, ir  vezimas telpa bagazineje. I tolima kelione su vaiku tikrai nevaziuociau, nes maza masinyte ir ji man ne pakankamai saugi, tai vaziuojame visada su vyro "autobusu"  biggrin.gif  Greitkelyje jau vaziavau ir 130 ir 140 km/h joks vairas man nedrebejo  rolleyes.gif  Kaip jau ir minejau esu patenkinta, minksta, maza, ekonomiska, moteriska masinyte skirta vazinejimui mieste  smile.gif

pas mane tik BBC važiuoklė gale telpa, o viršų reik viduj palikt, o tu kaip sutaplini - bagažinėj g.gif

Papildyta:
QUOTE(gus @ 2006 05 23, 17:35)
Sveikute,
Kai as daug nevaikstineju per SM,tai net nepastebejau tavo temos blush2.gif as irgi turiu Toyota Yaris TSpirit,maniske 2005m.Kad labai man ji patiktu,tai nera taip.Labai su ja nepatogu ilgoj kelionej,greiciausia kiek galiu vaziuot tai 50mph,o po to vairas sokineja doh.gif sunku suvaldyt man ja.Trintis po gatves,tai taip sutinku kad labai gera biggrin.gif turbut pati populiariausia masina kelyje.Antra karta as jo nepirkciau. mirksiukas.gif

nešokininėja prie 120

Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2006 08 07, 17:40)
O is kur Yarisus dazniausiai veza pardavimui?I ka reikia atkreipti demesi perkant?kokios sios masinos silpnos vietos?Ar daznai buna Utenos turguje?ar cia geriau pirkti per Alio-reklama?Kazkur skaiciau, kad jos nelabai stabilios, gali lengvai apsiversti uzvaziavus ant duobes, atseit yra kazkoks modelyje nedidelis defektas-ar tai tiesa?

ant 120 apsisukau kelis kartus ir nenuvirto blush2.gif mirksiukas.gif tai kad stabilumas netikėtai geras thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2006 09 06, 23:55)
schmoll.gif  Yaris as vairavau tikrai labai kieta masina ir tikrai kaip qus sake nestabili, labai sokineja vairas. Del to as niekad neprikciau jos, nors man jos labai labai grazios..... Man Nissan Micra liux  thumbup.gif

nesamonė
Atsakyti
Sveiki, neseniai pati nusipirkau toyota yaris ir esu beproto patenkinta, tik, viduje per daug piesineliu blush2.gif gal zinote kur galima rasti sios nuostabios masinytes isntrukcija g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anil777 @ 2008 04 14, 17:49)
Sveiki, neseniai pati nusipirkau toyota yaris ir esu beproto patenkinta, tik, viduje per daug piesineliu blush2.gif gal zinote kur galima rasti sios nuostabios masinytes isntrukcija  g.gif  rolleyes.gif

torrentuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anil777 @ 2008 04 14, 18:49)
Sveiki, neseniai pati nusipirkau toyota yaris ir esu beproto patenkinta, tik, viduje per daug piesineliu blush2.gif gal zinote kur galima rasti sios nuostabios masinytes isntrukcija  g.gif  rolleyes.gif

as kai pirkau gavau visa issamia, perskaiciau beveik viska saziningai, nes net nezinojau, kokia bako talpa doh.gif bijojau, kad kai pilsiu benzina, pripilsiu per daug ir prades begti ant zemes laugh.gif matot iki tol neteko piltis benzino savarankiskai ir nezinojau,kad sustoja automatiskai benzinas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 04 17, 16:00)
as kai pirkau gavau visa issamia, perskaiciau beveik viska saziningai, nes net nezinojau, kokia bako talpa  doh.gif bijojau, kad kai pilsiu benzina, pripilsiu per daug ir prades begti ant zemes  laugh.gif matot iki tol neteko piltis benzino savarankiskai ir nezinojau,kad sustoja automatiskai benzinas  doh.gif  biggrin.gif

ir aš nežinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 04 17, 16:00)
as kai pirkau gavau visa issamia, perskaiciau beveik viska saziningai, nes net nezinojau, kokia bako talpa  doh.gif bijojau, kad kai pilsiu benzina, pripilsiu per daug ir prades begti ant zemes  laugh.gif matot iki tol neteko piltis benzino savarankiskai ir nezinojau,kad sustoja automatiskai benzinas  doh.gif  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 17, 17:38)
ir aš nežinojau  blush2.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti