Sveikos Yariuku gerbėjos...
aš jau metus važinėju su 99 yariu. Ir man
pas mane mechanika ir 1 ltr. trasoj gal smarvės ir pritrūksta bet, va mieste tai
Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2008 04 13, 08:14)
Kai as pirkau saviske praeitais metais- tai kaip tik uzklausiau kiek tu km dar galima pravaziuoti mirksint padalai. Tai man vadybininkas pasake, kad kai rodo 0 km- 50km dar galima pravaziuoti- tai, kad del to nesinervinciau ir nesukciau sau galvos- degaline iki to laiko surasiu
Bet, kadangi as megeja daryti viska is anksto, tai dar degant antrai apatinei padalai jau vaziuoju bendzo uzsipilti. O paskutine padala ima mirkseti, jei neklystu kai kompiuteris rodo liekant ar 15, ar lyg 20km.
nežinojau, bet ačiū dabar orientuosios, o tai pradeda blyksėt ir jau bijau, kad nedavažiuosi iki degalinės
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2006 05 10, 19:43)
Pas mane mechaninė nžn kažkaip aš pripratau ir automatinės nebenorėčiau
Kadangi mes Airijoje tai ir mašiniuką pirkau čia...
Keista, kad niekas neatsiliepia...jos aišku nėra pigios nes prasideda nuo 99m , bet galvojau, kad ką rasiu kas turi šį mašiniuką
yra yra...tik nemaniau, kad tema tokia yra
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 01, 16:09)
aš ir galvoju apie naują jariuką, jaučiu tie 1 litro tai visai tupoki, kokiais jūs važinėjate?
1 ltr, tai trasoj apie 4.5 mieste 5-6
Papildyta:
QUOTE(Jolanccike @ 2008 04 01, 14:40)
Yari turiu jau 4 men. Ir esu labai patenkinta, vietos man su vaiku pakankamai, ir vezimas telpa bagazineje. I tolima kelione su vaiku tikrai nevaziuociau, nes maza masinyte ir ji man ne pakankamai saugi, tai vaziuojame visada su vyro "autobusu"
Greitkelyje jau vaziavau ir 130 ir 140 km/h joks vairas man nedrebejo
Kaip jau ir minejau esu patenkinta, minksta, maza, ekonomiska, moteriska masinyte skirta vazinejimui mieste
pas mane tik BBC važiuoklė gale telpa, o viršų reik viduj palikt, o tu kaip sutaplini - bagažinėj
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2006 05 23, 17:35)
Sveikute,
Kai as daug nevaikstineju per SM,tai net nepastebejau tavo temos
as irgi turiu Toyota Yaris TSpirit,maniske 2005m.Kad labai man ji patiktu,tai nera taip.Labai su ja nepatogu ilgoj kelionej,greiciausia kiek galiu vaziuot tai 50mph,o po to vairas sokineja
sunku suvaldyt man ja.Trintis po gatves,tai taip sutinku kad labai gera
turbut pati populiariausia masina kelyje.Antra karta as jo nepirkciau.
nešokininėja prie 120
Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2006 08 07, 17:40)
O is kur Yarisus dazniausiai veza pardavimui?I ka reikia atkreipti demesi perkant?kokios sios masinos silpnos vietos?Ar daznai buna Utenos turguje?ar cia geriau pirkti per Alio-reklama?Kazkur skaiciau, kad jos nelabai stabilios, gali lengvai apsiversti uzvaziavus ant duobes, atseit yra kazkoks modelyje nedidelis defektas-ar tai tiesa?
ant 120 apsisukau kelis kartus ir nenuvirto
tai kad stabilumas netikėtai geras
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2006 09 06, 23:55)
Yaris as vairavau tikrai labai kieta masina ir tikrai kaip qus sake nestabili, labai sokineja vairas. Del to as niekad neprikciau jos, nors man jos labai labai grazios..... Man Nissan Micra liux
nesamonė