sveikos, nemaciau net kad yra atskira tema apie yaris turiu jau du menesius darbine toyota yaris, fainute nerealiai, isimylejau as savo masiniuka nors autostradoj galetu buti ir geresne, bet 120 km/h istraukia labai patinka man tas spidometras, labai patogu, viskas matosi, ir dekliuku daug, nors pas mane jie tusti
tik va vakar ploviau ir apziurejau, kad visi ratlankiai apibraizyti kur viena apibraiziau tai atsimenu, bet kiti tai mistika
jau greit reiks varyti kad tepalus apziuretu, nes jau 4100km nuvaziavau su savo masiniuku
tik dar neipratau prie jos gabaritu, man vis atrodo, kad kita masina jau arti, o pasirodo dar geras pusmetris bet iprasiu po truputi
Yari turiu jau 4 men. Ir esu labai patenkinta, vietos man su vaiku pakankamai, ir vezimas telpa bagazineje. I tolima kelione su vaiku tikrai nevaziuociau, nes maza masinyte ir ji man ne pakankamai saugi, tai vaziuojame visada su vyro "autobusu" Greitkelyje jau vaziavau ir 130 ir 140 km/h joks vairas man nedrebejo Kaip jau ir minejau esu patenkinta, minksta, maza, ekonomiska, moteriska masinyte skirta vazinejimui mieste
QUOTE(Jolanccike @ 2008 04 01, 14:40)
Yari turiu jau 4 men. Ir esu labai patenkinta, vietos man su vaiku pakankamai, ir vezimas telpa bagazineje.
ir aš labai patenkinta yariuku kokį vežimą sutalpini?
aš ir galvoju apie naują jariuką, jaučiu tie 1 litro tai visai tupoki, kokiais jūs važinėjate?
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 01, 16:09)
aš ir galvoju apie naują jariuką, jaučiu tie 1 litro tai visai tupoki, kokiais jūs važinėjate?
1.3 2000 m. benzinas automatas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 01, 16:33)
ir aš labai patenkinta yariuku kokį vežimą sutalpini?
Bebe confort'a
O tu manes kazkada (pries gera menesi) musu rajone klausei, kaip man Yariukas Sakiau, kad super Tai vis del to issirinkai ji Saunu Geras pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 01, 17:09)
1.3 benzinas, automatas, 2007 m.
Esu vairavusi ir 1 litro yariuka, dabar pas mane 1.3 litro. Vienareiksmiskai jei gali rinktis, patariu imti 1.3, vis gi 1 litro man mazoka. Reik laiko kol pajuda is vietos, aplenkti kazko vaziuojant staigiai irgi neiseina ir i kalna repeckoja kaip vezlys. Su dabartiniu savo yarisu gazu duodu kaip reikiant
QUOTE(Jolanccike @ 2008 04 01, 23:11)
O tu manes kazkada (pries gera menesi) musu rajone klausei, kaip man Yariukas Sakiau, kad super Tai vis del to issirinkai ji Saunu Geras pasirinkimas
ot pasaulis mažas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 02, 10:57)
ot pasaulis mažas
mazas mazas vienas didelis kaimas
o kiek mieste benziniuko niam daro 1,3 variklio?
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 02, 15:58)
kokius 8 gal automatas
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 02, 16:58)
Mano automato vidurki rodo 7,3