Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

o į Yario bagažinę telpa vaikiškas vežimėlis?
Atsakyti
Sunkiai manyciau, bet galima pastumti lengvai uzpakalines sedynes i prieki, galu gale dali jos paguldyti-ir tilps.
Atsakyti
telpa vezimelis, bet nieko daugiau ax.gif tiesa sakant, ar pirkau vezima tik toki, kuris tipltu, t.y. pasiprasiau, kad leistu nusinest iki auto ir pasimatuot blush2.gif ir leido biggrin.gif taciau turi pirkti su plonais, t.y. su nepripuciamais ratais, nes tokio net i vidu neikisi.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 08 31, 22:24)
telpa vezimelis, bet nieko daugiau ax.gif  tiesa sakant, ar pirkau vezima tik toki, kuris tipltu, t.y. pasiprasiau, kad leistu nusinest iki auto ir pasimatuot blush2.gif  ir leido biggrin.gif  taciau turi pirkti su plonais, t.y. su nepripuciamais ratais, nes tokio net i vidu neikisi.

Aš pirkau Yarisą kai vaikinui nebereikėjo vežimuko tongue.gif
Šiaip į savo bagažinę ikišu jo dviratuką, o kartą ir savo dviratį...aišku važiavau be vaiko biggrin.gif
Atsakyti
Ooo kaip faina, kad aptikau šią temą thumbup.gif Šiuo metu ieškausi mašiniuko sau ir nusižiūrėjau Yaris. Labai simpatiška ir miela mašinytė. Turėjau didesnę, bet dabar užsireikė mažytės ax.gif Tikiuosi tuoj būsiu Yaris vairuotoja thumbup.gif
Atsakyti
Labute bye1.gif

įdomu man ar čia mūsų daug, galėtume pasidžiaugti kartu, pasipasakoti, gal dar ir padėti vieni kitiems blush2.gif

nes man gimtadienio progą padovanojo Toyota Yaris clap_1.gif ketvirtadienį važiuosiu į regitrą registruoti ant savęs ax.gif tai man dabar viskas įdomu kas su ją susiję blush2.gif

Laukiu visų jos gerbėjų ir šeimininkų 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 08 31, 22:24)
telpa vezimelis, bet nieko daugiau ax.gif  tiesa sakant, ar pirkau vezima tik toki, kuris tipltu, t.y. pasiprasiau, kad leistu nusinest iki auto ir pasimatuot blush2.gif  ir leido biggrin.gif  taciau turi pirkti su plonais, t.y. su nepripuciamais ratais, nes tokio net i vidu neikisi.

kokį pirkai? ax.gif
Atsakyti
jungiuos ir aš į jūsų būrį ax.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva, as pirkau Tutis vezima. Niu toki,kad ir pati nuo zemes atkleciau, kad ratu nereiktu nuimminet, pries kisant i masina, kad vaikas ir mazas, ir paauges jame dar galetu sedet. Yra Tucio vezimu su plonais ratais, tik juos greit isperka. Beje, savaji mes jau parduodam mirksiukas.gif Gal norit? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 03 18, 22:08)
Ieva-Pieva, as pirkau Tutis vezima. Niu toki,kad ir pati nuo zemes atkleciau, kad ratu nereiktu nuimminet, pries kisant i masina, kad vaikas ir mazas, ir paauges jame dar galetu sedet. Yra Tucio vezimu su plonais ratais, tik juos greit isperka. Beje, savaji mes jau parduodam mirksiukas.gif Gal norit? tongue.gif

žiūrėsiu, kaip xlanderis tilps 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif
Turiu beveik naują Yariuką, benzinukas ir automatukas. Kaifas neišpasakytas. lotuliukas.gif Važiuoju atsipūtusi, mažutė, lengva ją manevruoti prikimštuose kiemuose. Variklio galingumo tikrai užtenka. Nors vairuoti galiu tiek su mechanine, tiek su automatine pavarų dėže, tačiau pavairavusi automatą supratau, kad tai super dalykas thumbup.gif Beje, kad drebėtų vairas greičiau važiuojant - nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
kur vilniuj vežat yariukus pataisyt? į tokvilą, mototoją ar kitus servisiukus? g.gif
Atsakyti