Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

Pas mane mechaninė pavarų dėžė tai visai gerai ir po miesta važinėti. Pažystama turi automatine dėže tai jau sakyčiau nemažai kuro ima su automatine.
Atsakyti
Bandžiau skaičiuoti, kiek gi to benzino suryja - nu niekaip daugiau 7 neišeina mieste. Vasara važiavau trasa iš Palangos - prisipyliau pilna baka ir Vilniuj daugiau nei puse dar buvo. Nu bet vėjas labai stiprus šiknon pūtė, tai gal parpūtė taip gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 01 03, 21:33)
Gal žinote kas gerai taiso šio modelio mašiniukus? Domina Kaunas...
Patinka man jis, tik gal jau norėtusi kiek galingesnio varikliuko, ypač tai pasijuačia užmiestyje, kai jau gali paspausti blush2.gif

Aš savo Yariuką vežu pas "daktarus " į LIRO autocentrą-japoniškų ir korėjietiškų mašinų centrą,jis yra prie automobilių turgaus,neprivažiavus taikos prospektu iki turgaus reikia sukti į kairę ir tiesiai į autocentrą papuoli ,įsiveskit internete LIRO- išmes visus kontaktus..Labai dalykiški ir malonūs meistrai,na o kainos -tai kai visur ,gal pigiau būtų pas kokį garažinį meistrą taisyt,bet jau turiu skaudžios patirties su jais,tai neberizikuoju..o ir šiaip negenda labai-turiu 2007, Yariuką,tai gedimas buvo tik vienas-priekinio rato guolis buvo subyrėjęs prieš tris metus,pakeitė ir viskas-dabar tik kasmetinė profilaktika-tepalus pakeist, filtrus ,lemputė kokia nusprogsta ,aj tiesa vasarą buvo kondicionierius sugedęs ,,tai sutaisė ir vėl gerai,nu žodžiu negenda ,tik nevažinėjanti mašina ir investicijų čia tikrai reikia...iš esmės esu labai patenkinta wub.gif wub.gif ,mieste važinėt pats tas... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na smagu, kad yra tiek daug zmoniu, ivertinanciu mazu automobiliu privalumus smile.gif ypatingai mieste.
turim ir mes toyota yaris. 4 duru. kiek galingesne versija - 1.5 varikliuku. bezinas. puikiai telpam su vaiku ir jo kedute. paprastas, bet neprastas yariukas smile.gif
geresnis salonas nei standartiniuose variantuose, grazus ratai. pirkau ji laikinai, tad jau parduodame.
gal ka sudomins.
2001 metu. bet stovis tikrai geras. nenutrinta.
jei kam idomu - placiau AZ.
nera pigi, bet manau to verta.. apie 9500 lt, bet pasidereti galima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(stasius @ 2014 02 09, 15:55)
na smagu, kad yra tiek daug zmoniu, ivertinanciu mazu automobiliu privalumus smile.gif ypatingai mieste.
turim ir mes toyota yaris. 4 duru. kiek galingesne versija - 1.5 varikliuku. bezinas. puikiai telpam su vaiku ir jo kedute. paprastas, bet neprastas yariukas smile.gif
geresnis salonas nei standartiniuose variantuose, grazus ratai. pirkau ji laikinai, tad jau parduodame.
gal ka sudomins.
2001 metu. bet stovis tikrai geras. nenutrinta.
jei kam idomu - placiau AZ.
nera pigi, bet manau to verta.. apie 9500 lt, bet pasidereti galima smile.gif

Ogo, na nemazai norit. Pirkau 2004, dyzeli 1.4, labai geram stovyje. 1000lt pigiau smile.gif
Atsakyti
Sukūriau šią temą prieš 8m praktiškai biggrin.gif ir nepatikėsit vairuoju vis dar tą patį 99m Yariuką wub.gif
Per visus šiuos metus jis manęs nei kart nenuvylė ir apart detalių susidevėjimo (bei padangos, tepalai, filtrai ir pan) - rimčiau niekada nebuvo sugedęs. Technikines praeinu (dabar jau kas metai) kaip per ledą smile.gif nors pagal metus jis jau senukas, bet į nieką kitą jo keist nenoriu ir nekeisiu kol nesubyrės smile.gif Pasipuošiau mašiniuką gėlytėm (lipdukais išorėje) prieš metus ir sakiau jis bus tik mano iki kol važiuos biggrin.gif

Tai va, jei kas abejojate tai bent jau mano patirtis yra begalo teigiama. Jei reikia mažutės, manevringos, miesto mašinytės - Yaris jūsų automobilis smile.gif

Beja, autostradoj daugiausia ką jis išspaudžia tai 155 km/h 4u.gif Man užtenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2014 04 09, 12:13)
Sukūriau šią temą prieš 8m praktiškai  biggrin.gif  ir nepatikėsit vairuoju vis dar tą patį 99m Yariuką  wub.gif
Per visus šiuos metus jis manęs nei kart nenuvylė ir apart detalių susidevėjimo (bei padangos, tepalai, filtrai ir pan) - rimčiau niekada nebuvo sugedęs. Technikines praeinu (dabar jau kas metai) kaip per ledą smile.gif nors pagal metus jis jau senukas, bet į nieką kitą jo keist nenoriu ir nekeisiu kol nesubyrės smile.gif Pasipuošiau mašiniuką gėlytėm (lipdukais išorėje) prieš metus ir sakiau jis bus tik mano iki kol važiuos  biggrin.gif 

Tai va, jei kas abejojate tai bent jau mano patirtis yra begalo teigiama. Jei reikia mažutės, manevringos, miesto mašinytės - Yaris jūsų automobilis smile.gif

Beja, autostradoj daugiausia ką jis išspaudžia tai 155 km/h  4u.gif Man užtenka  blush2.gif
Mano dvi pažįstamos turi Yarius, beveik žodis žodin esu girdėjus iš jų tą patį, ką jūs parašėt. Bet, žinoma, svarbiausiai neįsigyti nudrožto.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Perskaičiau visą temutę. Sužinojau daug, bet klaustukų liko. rolleyes.gif
Domina 1,4 dyzelio kuro sąnaudos. Rašoma vidutinės 4,2 ltr./100 km. Kiek tie stendiniai parodymai toli nuo tiesos? g.gif
000189.gif Jei dar rastųsi kas gyvas šioje draugiškoje ilgametėje temutėje.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 09 26, 17:38)
Sveikutės 4u.gif
Perskaičiau visą temutę. Sužinojau daug, bet klaustukų liko. rolleyes.gif
Domina 1,4 dyzelio kuro sąnaudos. Rašoma vidutinės 4,2 ltr./100 km.  Kiek tie stendiniai parodymai toli nuo tiesos? g.gif
000189.gif Jei dar rastųsi kas gyvas šioje draugiškoje ilgametėje temutėje.

Pas mane 1,4 dyzelis yra, bet taip ir nežinau kiek sunaudoja. nes nerodo važiuojant. Bandžiau kažkada skaičiuoti užsipylus pilną baką tai kažkur apie 5 Lt gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2014 09 29, 08:01)
Pas mane 1,4 dyzelis yra, bet taip ir nežinau kiek sunaudoja. nes nerodo važiuojant. Bandžiau kažkada skaičiuoti užsipylus pilną baką tai kažkur apie 5 Lt gavosi.

4u.gif Ačiukas.
Nupirkau vakar.
Labai tikiuosi rečiau lankytis degalinėje ir autoservise. thumbup.gif
Atsakyti
As vairuoju Auris (labai panasus modelis), tai oficialiai raso 5,4 vasaros norma, bet realiai mieste iseina ~6 litrai smile.gif
EDIT: taip pat 1,4 litro variklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pugenty: 30 rugsėjo 2014 - 19:05
QUOTE(pugenty @ 2014 09 30, 20:04)
As vairuoju Auris (labai panasus modelis), tai oficialiai raso 5,4 vasaros norma, bet realiai mieste iseina ~6 litrai  smile.gif
EDIT: taip pat 1,4 litro variklis

g.gif Neliūdinkit rolleyes.gif
Važinėjau Corsa 1,7D, tai penkių ltr. užteko.
Nusipirkau Golfą, vaje vaje. unsure.gif
Paskaičiavau, kad už kurą permoku 180lt/mėn. blink.gif
Atsakyti