QUOTE(Ramunas7 @ 2012 05 04, 14:55)
Dyzelio sanaudos mazesnes, bet jei vazinejate nedaug (sakykim, iki 10000 km. per metus), geriau rinktis benzinini. Dyzelinis yaris bus brangesnis mazdaug 300-800 euru (priklausomai nuo pagaminimo metu). Labai patikimi automobiliai, vaziuokle paprasta lyg taburete - nera kam sugesti (tiesa, didelio komforto nesitikekite,
amortizacija prastoka, bus jauciamos visos duobes). Varikliai labai patikimi, jei laiku keisite tepalus ir nelenktyniausite.
Viduje - neiprastai erdvus (pagal masinos dydi). Senesniojo modelio isvaizda - skonio reikalas, modelis nuo 2006 m. - tikrai patrauklus. Teko nupirkti ne viena Yaris Vokietijoje - nepasitaike, kad rida butu didesne nei 100000 km., vis
tik tai miesto masiniukas. Didelis privalumas - variklio grandine (ne dirzas), kuria reikia keisti senesniajam modeliui (1999-2005), pasak gamintojo, tik nuvaziavus 160000 km. Isvada: Yaris - vienas is pigiausiai eksploatuojamu automobiliu rinkoje, erdvus viduje, gan kietas, nedaug nuvertejantis, dyzelinis variantas - YPAC taupus.
labai patenkinta esu Yariuku,vairuoju jau metus,prieš tai sesė jį tris metus vairavo ,keitė todėl ,kad ji daugiau užmiestyje važinėdavo,tai nelabai traukė mažiukas,bet man daugiausiai važiuojant mieste, tai geresnio neįsivaizduoju,tikrai supererdvus sėdint mašinoje ir labai man patinka kad sėdi aukštai,kojos nesusilenkę,,nepasakyčiau ,kad visos duobės jaučiasi,juk nereikia tų duobių gatvėj "pagauti",o šiaip tai niekur užmiestyje nevažinėjant tik kasdien į darbą ir savaitgaliais į sodą,ir dar jei reikalų kokių mieste,tai per mėnesį maždaug 100Lt benzinui išleidžiu,žodžiu man pigiau ,nei miesto transportu važinėt perkant nuolatinį,esu labai patenkinta .Aišku tepalus keičiu reguliariai,šiandien naujas padangas nusipirkau,tai išlaidos padidėjo ,bet netepsi ,nevažiuosi,kaip sakant