Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(Robertastk @ 2011 10 05, 17:02)
Nezinau kaip vazinejat, bet drauges yarikas automatas daugiau nei 7,5 mieste niekaip nesuvalgo. Cia 1,3.
O 1,0l i 7 drasiai telpa smile.gif

per kamščius daug važinėju. trasoj 5-6, nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
Mano 2007 metų, tai trasoj 4-5 ima, o mieste 6-7. varikliukas - 1,0 litro
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 10 05, 15:35)
2000 automatas arti 10  verysad.gif

oho!! smile.gif
gera peda turit biggrin.gif
pas mane pusiau automatas, mieste vazinejant pagal taisykles, masiniukas niamnioja 5-5.5litro smile.gif
pas mane 1999 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joRytė: 29 spalio 2011 - 09:39
Gal kas parduodate yarisiuka nuo 2006m? 4u.gif Kol kas labiausiai domina su 1.3 varikliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 10 05, 18:27)
Mano 2007 metų, tai trasoj 4-5 ima, o mieste 6-7. varikliukas - 1,0 litro

as irgi dairausi tokio masiniuko ir va galvoju gal 1.0l siek tiek per silpnas varikliukas? g.gif pagrinde vazinesiu mieste 4u.gif O kiap jums uztenka jiegos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 04 16, 13:03)
as irgi dairausi tokio masiniuko ir va galvoju gal 1.0l siek tiek per silpnas varikliukas?  g.gif pagrinde vazinesiu mieste 4u.gif O kiap jums uztenka jiegos ? smile.gif

Mieste jėgos užtenka, tačiau už miesto kartais norisi daugiau, nors vis tiek jeigu važiuoti pagal ženklus (jei 100 km/h tai tiek ir važiuoti) daug tos jėgos nereikia. Ir kas nepatinka, kad lėtai įsibėgėja, o tai negerai lenkiant arba išvažiavus iš žiedo, o žiedų pas mus daug.... bet šiaip aš patenkinta ja. Ir sakiau kad sekančią irgi yariuką pirksiu. Jau ir nužiūrėjau naujausią, tai tokia miela wub.gif wub.gif wub.gif Su šita dar kokius 2 metus pavažinėsiu ir bus galima keisti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, masiniuko savininkes, butu labai idomu ir naudinga,jei rasytume kokie varikliukai ir kiek Jiems benzino reikia mieste, trasoj. Butu kaip ir statistika pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 17 balandžio 2012 - 08:32
Labutis. gal kas parduoda 2000 metu?
Atsakyti
Toyota Yaris super automobiliukas, ir ypac jo sukis "kai uzaugsiu busiu dzipas".

bambukas* - tai koki automobiliuka isigijai? ar vis dar paslaptis? tongue.gif

QUOTE(bambukas* @ 2012 04 16, 14:03)
as irgi dairausi tokio masiniuko ir va galvoju gal 1.0l siek tiek per silpnas varikliukas?  g.gif pagrinde vazinesiu mieste 4u.gif O kiap jums uztenka jiegos ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cia_karolis @ 2012 04 26, 22:21)
Toyota Yaris super automobiliukas, ir ypac jo sukis "kai uzaugsiu busiu dzipas".

bambukas* - tai koki automobiliuka isigijai? ar vis dar paslaptis? tongue.gif

Karoli vazineju su Yariuku ir po savo BMW jauciuosi lygtai dzipe vaziuociau biggrin.gif aukstesne tokia masinike thumbup.gif
Pirmas ispudis superinis 4u.gif
Atsakyti
ir man Vyras padovonojo Yaris 2005 1.4 dizeli, po 4 golfo sis automobiliukas pasirode tikru komfortisku monstru, girgiskiu trasoje isspaudziau 140 o jam nors motai, leke kaip bite, ir issibegeja greitai, ir begiai jungaisi salia viens kito super, minkstas, komfortiskas auto, tikesimes kad neluz kaip golfas, nes golfo remontas jau vyrui igryso, ir kokias nestatyk detales ar Gariunu ar Tanagros maksimum 2 menesiai ir vel kazkas kazkur barska, taip kad rinkites Yaris, jeigu norit komforto minkstumo ir sustrumo
Atsakyti
Gal kasnors galetu papasakot apie Yariku automatus, nelabai suprantu, koks jis ten yra ir kaip su juo vaziuot? Kaip suprantu yra kazkokie du jo rezimai, ale mechaninis ir automatinis, tai jeigu auto rezimas, ar reikia dar kazka perjunginet? Gal kas turi automata supranta apie ka klausiu. blush2.gif
Atsakyti