Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(Nova @ 2010 09 14, 08:49)
Ir mano tokia (2001 m.)  4u.gif Gal zinai, kiek litru bake? Labai nepatogu, kad neraso.. Pagal tuos pagaliukus nesuprasi, kiek ten jo sunaudoji. Pas mane tie pagaliukai tai dingsta, tai vel atsiranda  - sakau gal kas pripila, kol nematau?  lotuliukas.gif

mano truputis jaunesnis, į jaunesnius brolius taviškiam tiktų, 2002 m. lotuliukas.gif bakas apie 40 litrų, nes daugiausiai buvau virš 30 litrų pylus, o bake dar buvo likę kažkiek.

Man tai labiausiai patinka kai kas nors naujai įlipa važiuoti ir po kurio laiko pradeda ieškoti kur mašiniuke visas prietaisų skydelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 14 rugsėjo 2010 - 10:52
QUOTE(mamaEgle @ 2010 09 14, 10:52)
mano truputis jaunesnis, į jaunesnius brolius taviškiam tiktų, 2002 m.  lotuliukas.gif  bakas apie 40 litrų, nes daugiausiai buvau virš 30 litrų pylus, o bake dar buvo likę kažkiek.

Man tai labiausiai patinka kai kas nors naujai įlipa važiuoti ir po kurio laiko pradeda ieškoti kur mašiniuke visas prietaisų skydelis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip bakas mašiuniuko apie 40 litru, kažkur skaičiau, kad 45. Su skydeliu tai tikrai linksma būna, jau ne vienas pas mane sėdėdamas žvalgėsi to skydelio.
Pas mane tik po vasaros kažkur pro priekinį stiklą vairuotojo pusėje viršutiniame kampe pradėjo drėgti veliūras. Reiškia kažkur pro stiklą leidžia, dabar reik ieškoti meistruko kas užsandarintu stiklą. Gal Klaipėdietės žino kur tai daro Klaipėdoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 09 14, 11:52)
Man tai labiausiai patinka kai kas nors naujai įlipa važiuoti ir po kurio laiko pradeda ieškoti kur mašiniuke visas prietaisų skydelis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As viena kolega veziau karta is darbo. Sedejo sedejo, paskui sako tai pas tave spidometro nera, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mamos draugas irgi pirma karta vaziuodamas daires daires, sako nu ar as jau senas nebesuprantu, ar nera prietaisu skydelio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 rugsėjo 2010 - 12:17
QUOTE(mamaEgle @ 2010 09 14, 11:52)
x mano truputis jaunesnis, į jaunesnius brolius taviškiam tiktų, 2002 m.  lotuliukas.gif  bakas apie 40 litrų, nes daugiausiai buvau virš 30 litrų pylus, o bake dar buvo likę kažkiek.
xx Man tai labiausiai patinka kai kas nors naujai įlipa važiuoti ir po kurio laiko pradeda ieškoti kur mašiniuke visas prietaisų skydelis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

x Manojoj 30l bakas wink.gif
xx Su prietaisų skydeliu ir aš turėjau juoko biggrin.gif O kokios visų minos būna, kai pasakau, jog jo tiesiog nėra thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nova @ 2010 09 14, 13:15)
As viena kolega veziau karta is darbo. Sedejo sedejo, paskui sako tai pas tave spidometro nera, ane?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mamos draugas irgi pirma karta vaziuodamas daires daires, sako nu ar as jau senas nebesuprantu, ar nera prietaisu skydelio  lotuliukas.gif

thumbup.gif Pas mane vos ne kiekvienas suko galvą kur spirometras biggrin.gif Net vyrai, kurie viską nusimano plonu balsu užklausė ar aš be jo važinėju lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko vairuo trumpą laiką, gal ir nieko, bet va man nepatinka galinis dangtis, teisingiau matomumas per dangčio stiklą
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2010 11 16, 16:52)
Teko vairuo trumpą laiką, gal ir nieko, bet va man nepatinka galinis dangtis, teisingiau matomumas per dangčio stiklą

Kuom jis blogas? g.gif

Patikrinau, pas mane 40litrų benzino bakas smile.gif
Atsakyti
klausykit, o kaip pas jus su priekines paneles mygtuku apsvietimu? pas mane 2003.12 ale nei radijos nei kiti migtukai tamsi neziba, nieka nesimato, ziba vienintelis vairuotojo durelese kur yra, kad auto duris uzrakina......
saugiklius patikrinau, lyg vietoj viskas mirksiukas.gif gal cia turi taip pas juos buti.....
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2010 05 24, 00:21)
Beje kuro sanaudu taip pat kol kas neradau kur turi rodyt...  doh.gif  masiniukas is italijos...tai serviso knyga italiska tai griuk negyvas..o kiek bandziau spausti trip niekas man nepasidaro  verysad.gif  kazkaip ten skaiciai keiciasi bet nematau tu kuro sanaudu sad.gif o gal nevisose modeliose rodo?  g.gif

Kamstyje stovedama pamaigiau kompa ir radau, kaip nustatyt, kad l/100 km rodytu tease.gif Mano irgi is Italijos.

Spaudziat MODE. Is pradziu laikrodis mirksi, tada strelytem šoninėm pamaigot, kol mirkses kuro/kilometru raideles, o tada strelytem tom, i virsu/i apacia kurios yra, pasispaudinekit ir susirasit parametra l/100 km. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 02 09, 15:42)
Mano irgi 2006 tas automatas. Nu zinok nepasakyciau, kad labai greit uzsyla, nu bet ir nera taip kad labai ilgai salta  g.gif

Sveikos, ir aš įsigyjau yariuką, 2006 pabaigos, automatą bigsmile.gif kol kas dar tik kelios dienos kai vairuoju jį (iš vis tik dabar vairuot pradėjau, nors teises turiu 12 metų) , bet jau įsimylėjau savo mašinytę wub.gif mažutė, manevringa, gražutė bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek Jusu Yariukai ima mieste?
Atsakyti
QUOTE(Solitario @ 2011 10 05, 13:52)
Sakykit, o kiek Jusu Yariukai ima mieste?

2000 automatas arti 10 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 10 05, 14:35)
2000 automatas arti 10  verysad.gif

Nezinau kaip vazinejat, bet drauges yarikas automatas daugiau nei 7,5 mieste niekaip nesuvalgo. Cia 1,3.
O 1,0l i 7 drasiai telpa smile.gif
Atsakyti