Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(vikce333 @ 2010 06 18, 12:01)
tai gal kaladeles keitet, o ne stabdziu diskus. nes uz tokia kaina nebuna ax.gif

Nu ir as pirma karta matau tokias kainas g.gif Nebent pas pazistamus kokius.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 18, 14:16)
Nu ir as pirma karta matau tokias kainas  g.gif Nebent pas pazistamus kokius.

nebent, net ir BMW vienas diskas kainuoja 70lt. o cia Toyota, ju dalys is vis brangios.
mes ziurejom kiek kainuoja kuro zondai, nes i yari dedasi 2, tai vienas beveik 1000lt, o kitas virs 1000lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 06 18, 12:01)
tai gal kaladeles keitet, o ne stabdziu diskus. nes uz tokia kaina nebuna ax.gif

Gal aš žinau, ką man keitė? Ir kaladėles nuo stabžių diskų tikrai atskiriu lotuliukas.gif

QUOTE(Nova @ 2010 06 18, 14:16)
Nu ir as pirma karta matau tokias kainas  g.gif Nebent pas pazistamus kokius.

Taip, pas pažįstamus
Atsakyti
kiek valgo jūsų yariukai? pas mane automatas, nespėju benzino pilti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 09 13, 11:33)
kiek valgo jūsų yariukai? pas mane automatas, nespėju benzino pilti  verysad.gif

automatas visada daugiau valgo nei mechanine. pas mus valgydavo 7-9l/100km
Atsakyti
Pas mane dyzelis , mechaninė tai tikrai nedaug valgo. Nežinau tiksliai kiek nes taip ir neradau kur turi rodyti kiek naudoja L 100 km
Atsakyti
Maniskis benzinas mechanine, tai "valgo" kazkur 5,7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 23:50)
Sveikos, vairuotojos 4u.gif
Kiek benzino 100 km naudoja jūsų yariukai? mano 2001m 1,3 variklis ir rodo, kad mieste ryja 8,4 blink.gif Pavarų dėžė mechaninė.

mano automatas panašiai rašo doh.gif
Atsakyti
sveikos, vairuotojos!

norėjau paklausti kur atlikinėjot savo Yarių diagnostiką (ir kiek kainavo)? mano Yaris pradėjo ryti 10,5l/100km blink.gif Net nežinau kur čia kreiptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 09 13, 14:53)
sveikos, vairuotojos!

norėjau paklausti kur atlikinėjot savo Yarių diagnostiką (ir kiek kainavo)? mano Yaris pradėjo ryti 10,5l/100km  blink.gif Net nežinau kur čia kreiptis  unsure.gif

i autotoja arba mototoja. ziurint kokiam mieste esat. ir kaina mazdaug apie 100lt, bet tiksliai pasakyti negaliu. nenoriu pameluoti
gali but kad dar prasta benza uzpylei. mums karta buvo tas pats.
Atsakyti
Mano apie 5-6 l 100 km. Benzo išeiga dar kažkiek priklauso nuo variklio galingumo, mano mašiniuke jis visai mažutis - 0,998 tiktai.
QUOTE(Dakie @ 2010 09 13, 09:53)
Pas mane dyzelis , mechaninė tai tikrai nedaug valgo. Nežinau tiksliai kiek nes taip ir neradau kur turi rodyti kiek naudoja L 100 km

aš irgi neradau, bet kadangi mėgstu (tiksliau MB įpratino) kad benzo visada būti ne mažiau pusė bako, o jei pilu tai iki pilno, tai kelis kartus paskaičiavau. Pripyliau pilną baką, nusirašiau kiek spidometras rodo, o kiraskartą pildama vėl pažiūrėjau kiek rodo spidometras ir kiek benzo nuvažiuotam keliui įsipyliau.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 09 14, 09:50)
Mano apie 5-6 l 100 km. Benzo išeiga dar kažkiek priklauso nuo variklio galingumo, mano mašiniuke jis visai mažutis - 0,998 tiktai.

Ir mano tokia (2001 m.) 4u.gif Gal zinai, kiek litru bake? Labai nepatogu, kad neraso.. Pagal tuos pagaliukus nesuprasi, kiek ten jo sunaudoji. Pas mane tie pagaliukai tai dingsta, tai vel atsiranda - sakau gal kas pripila, kol nematau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 rugsėjo 2010 - 09:50