Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

nu nebent kokioj gludumoj gyveni laxto visur cia neisvengsi
lietuviu pilni kampai ir nzn kurkada kas ilex
skubet tenka kartais visiem
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 10, 19:43)
4u.gif
Keista, kad niekas neatsiliepia...jos aišku nėra pigios nes prasideda nuo 99m , bet galvojau, kad ką rasiu kas turi šį mašiniuką  ax.gif 

Sveikute,
Kai as daug nevaikstineju per SM,tai net nepastebejau tavo temos blush2.gif as irgi turiu Toyota Yaris TSpirit,maniske 2005m.Kad labai man ji patiktu,tai nera taip.Labai su ja nepatogu ilgoj kelionej,greiciausia kiek galiu vaziuot tai 50mph,o po to vairas sokineja doh.gif sunku suvaldyt man ja.Trintis po gatves,tai taip sutinku kad labai gera biggrin.gif turbut pati populiariausia masina kelyje.Antra karta as jo nepirkciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2006 05 23, 17:35)
Sveikute,
Kai as daug nevaikstineju per SM,tai net nepastebejau tavo temos blush2.gif as irgi turiu Toyota Yaris TSpirit,maniske 2005m.Kad labai man ji patiktu,tai nera taip.Labai su ja nepatogu ilgoj kelionej,greiciausia kiek galiu vaziuot tai 50mph,o po to vairas sokineja doh.gif sunku suvaldyt man ja.Trintis po gatves,tai taip sutinku kad labai gera biggrin.gif turbut pati populiariausia masina kelyje.Antra karta as jo nepirkciau. mirksiukas.gif

Aš tai su saviške ir ant 110 km/h važiavau ir nieko...gal tik "užia" biškuka...man vairas nešokinėjo lotuliukas.gif Aš tai atsidžiaugt ja negaliu wub.gif Tik va padangas turiu bent dvi naujas nusipikt...bo praduriau vieną ir netaiso man jos.... verysad.gif o šiap jokių problemų...tfu tfu tfu...
Atsakyti
Ar Yarisai labai rudija?
Su kokiu varikliu geriausia pirkti, kadangi megstu spustelt, tai noretusi, kad masinyte bent jau 120 ant trasos imtu...
Atsakyti
Aš irgi važinėju su Yariuku jau 1,5 metų. Maniškis yra 2002m dyzeliukas. Negaliu atsidžiaugt thumbup.gif Jokių problemų visiškai assa.gif assa.gif ptfu ptfu ptfu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2006 07 18, 10:42)
Ar Yarisai labai rudija?
Su kokiu varikliu geriausia pirkti, kadangi megstu spustelt, tai noretusi, kad masinyte bent jau 120 ant trasos imtu...

Pas mus 1,4 dyzeliukas, na nėra "žvėris" bet autostrada dažnai važiuoju 120-130km/h
Pas mano tėvus yra 1,3 benzinas Yaris tai traukia tikrai geriau nei mūsų 1,3 D blush2.gif
Dėl rūdijimo, tai kol kas tikrai nieko nepastebėjom, nors dar ne 10m mašiniukui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 11, 22:10)
man asmeniskai tai baisu vaziuot su maza masina geriau laivu plaukt gatvej  biggrin.gif

na pykit, nepykit-gincas cia ne kox man atrodo-skaiciai dideli ir pan?! kiekvienam savo, zinoma, bet mieste-maza masinyte didziausias privalumas, o be to Yaris-ne tokia jau maza. va nissan micra apziurekit-ten tai kibiriukas. mieste su mazyte visur prisiparkuosi, ilisi, kur reikia-jokiu bedu. o ypac moterims. daugybe yra puikiai vairuojanciu, bet iseda i didele-ir brozdina visus sonus daugiaaustese masinu stovejimu aikstelese. neistaiko, nepravaziuoja. tai kam tokios reik? patogiau su siemyna kur vaziuojant, ilgose kelionese ir pan, o mieste-as tik uz maza! o jei jau taip uz "laivus"esat, tai autobusai-geriausia iseitis! mirksiukas.gif
Atsakyti
O is kur Yarisus dazniausiai veza pardavimui?I ka reikia atkreipti demesi perkant?kokios sios masinos silpnos vietos?Ar daznai buna Utenos turguje?ar cia geriau pirkti per Alio-reklama?Kazkur skaiciau, kad jos nelabai stabilios, gali lengvai apsiversti uzvaziavus ant duobes, atseit yra kazkoks modelyje nedidelis defektas-ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2006 08 07, 17:40)
O is kur Yarisus dazniausiai veza pardavimui?I ka reikia atkreipti demesi perkant?kokios sios masinos silpnos vietos?Ar daznai buna Utenos turguje?ar cia geriau pirkti per Alio-reklama?Kazkur skaiciau, kad jos nelabai stabilios, gali lengvai apsiversti uzvaziavus ant duobes, atseit yra kazkoks modelyje nedidelis defektas-ar tai tiesa?

Niekur negirdėjau, kad nestabilios schmoll.gif Jos atvirkščiai yra saugiausios savo klasėj thumbup.gif Gal maišai su tais mersais...kaip ten jie...tokie apvalūs....
O kur pirkti...tai niekuiom negaliu padėt g.gif ne LT pirkau saviškę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 07 rugpjūčio 2006 - 17:51
schmoll.gif Yaris as vairavau tikrai labai kieta masina ir tikrai kaip qus sake nestabili, labai sokineja vairas. Del to as niekad neprikciau jos, nors man jos labai labai grazios..... Man Nissan Micra liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 09 06, 23:55)
schmoll.gif  Yaris as vairavau tikrai labai kieta masina ir tikrai kaip qus sake nestabili, labai sokineja vairas. Del to as niekad neprikciau jos, nors man jos labai labai grazios..... Man Nissan Micra liux  thumbup.gif

Aš esu važinėjusi su daugybę mašinų...ir man Yarisas viena iš minkščiausių mašiniukų....O nissan mikros nepirkčiau vien jau dėl išvaizdos schmoll.gif
Airijoj mickrom važinėja daugiausia juodžkiai ir indai doh.gif
Atsakyti
teko vakar apsilankyti toyota salone, tai naujasis yaris, kažkokia parodija, nors labai norėjau, kaip saugios mažos (nes reikia mieste, aišku kartais teks ir į kitą miestą pavažiuot, tai su 110 užmigčiau važiuodama). bet priekio išorės dizainas baisu, viduj tie trys skalbimo mašinos valdymo mygtukai doh.gif , po to sėdinėsparalonas kažkokiu pablizginta maišine medžiaga traukta schmoll.gif . žodžiu susinervinau, nes negi imsi mašina kurios duomenis geri, bet važiuodama nesmagiai jausies dėl nevykusio dizaino. gal moteriškai mąstau, bet schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi turiu Yariuka ir laaaabai juo dziaugiuosi. Pirkau praeita rudeni visiskai nauja. Labai ilgai rinkausi, vazinejau (bandziau) turbut su 80% masinu tokios klases, ir yariukas man labiausiai patiko. Norejau mazos, nes dazniausiai mieste vazinetis reikia..
O ir traukia ji, savo masei ir galingumui, visai gerai. Gyvenu Vokietijoje, o cia visas judejimas autostradom vyksta. Tai maziau negu 130 niekas ir nevaziuoja, o as su savo mazyle ir 170 palekiu ax.gif Kai daugiau, tai ir ant vairo jaustis pradeda, bet iki 170km/h tai gerai pavaro thumbup.gif
Minusiukas tik toks, kad kadangi nelabai galinga masinyte, tai ir isibegeja nelabai greitai. Tai kartais pasinervuoji, kol simtuka pasiekia, o tada ir leki sau lotuliukas.gif
tai va tokie mano ispudziai po pirmu metu tongue.gif
Atsakyti