Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(noriu kavos @ 2010 06 12, 23:55)
Sveikos,
pastaruoju metu ir as pradejau "svaigti" del sios masinytes biggrin.gif na tokia faina ji. Ir labai labai noriu jos.. Nes dabartine mano senuciuke ir didele, ir labai neekonomiska sad.gif
Dar paskaitinesiu Jusu temele atidziau, ir jei kils kokiu klausimeliu - klausiu  mirksiukas.gif

Sveikutė,
Aš galvoju savo Yariukę parduot ax.gif

QUOTE(vikce333 @ 2010 06 13, 09:34)
bee skaiciau kad beveik visi yariai i bagazine leidzia vandeni doh.gif

Pas mane niekada neleido
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 15, 14:38)
Sveikutė,
Pas mane niekada neleido

ne visos leidzia, bet yra. del ko parduoti nori? kelintu metu? ir koks variklis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 15, 15:38)
Sveikutė,

Sveika,
Parasykite, jei galite, placiau, kodel norite parduoti masinyte, kokie, jusu manymu masinytes trukumai, pliusai. Kiek kuro valgo? Uz kokia suma planuojate parduoti?
Siuo metu dar tikrai nesiruosiu pirkti, bet po truputi pradedu ziurinetis, dometis, nes greitu metu man jau prireiks keisti auto.. O Toyota Yaris, kol kas atitinka mano reikalavimus smile.gif
Atsakyti
Mano neleidžia vandens schmoll.gif netgi pirmą kartą išgirdau apie tokią problemą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 06 15, 20:51)
Mano neleidžia vandens  schmoll.gif  netgi pirmą kartą išgirdau apie tokią problemą  ax.gif

kartoju penkta karta, kad ne visos, bet yra kurios leidzia! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 06 15, 17:19)
ne visos leidzia, bet yra. del ko parduoti nori? kelintu metu? ir koks variklis? ax.gif

QUOTE(noriu kavos @ 2010 06 15, 20:39)
Sveika,
Parasykite, jei galite, placiau, kodel norite parduoti masinyte, kokie, jusu manymu masinytes trukumai, pliusai. Kiek kuro valgo? Uz kokia suma planuojate parduoti?
Siuo metu dar tikrai nesiruosiu pirkti, bet po truputi pradedu ziurinetis, dometis, nes greitu metu man jau prireiks keisti auto.. O Toyota Yaris, kol kas atitinka mano reikalavimus smile.gif

2000m 10mėn, 2/3, variklis 998 (nėra 1L) Mieste valgo 6,3 benzinas.
Noriu kitos, didesnės mašinos. Ir žinau, jog pirksiu tiktai Toyota, nes esu labai patenkinta ja. Pirkau prieš porą metų. Ir ji man taip atsipirko! Su kaupu. Detalės nebrangios, o ir negenda kaip koks golfas.
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 16, 14:42)
2000m 10mėn, 2/3, variklis 998 (nėra 1L) Mieste valgo 6,3 benzinas. 
Noriu kitos, didesnės mašinos. Ir žinau, jog pirksiu tiktai Toyota, nes esu labai patenkinta ja. Pirkau prieš porą metų. Ir ji man taip atsipirko! Su kaupu. Detalės nebrangios, o ir negenda kaip koks golfas.

kiek kartu taiset, kad sakot detales pigios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 06 16, 20:04)
kiek kartu taiset, kad sakot detales pigios? g.gif

Vakar, stabdžių diskus keitė
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 17, 14:32)
Vakar, stabdžių diskus keitė

ir kiek sumokejot?
Atsakyti
40lt. be darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 18, 09:17)
40lt. be darbo cool.gif

Tai cia kiek disku uz tokia kaina? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 18, 09:17)
40lt. be darbo cool.gif

tai gal kaladeles keitet, o ne stabdziu diskus. nes uz tokia kaina nebuna ax.gif
Atsakyti