Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

Sveikos, as taip pat prisijungiu prie toyota yaris myletoju ;]]] tik manoji Verso thumbup.gif thumbup.gif niu gi ziuresim kaip jin leis man ja dziauktis...nes tik sian parvarem is Taurages mirksiukas.gif bet nuo taurages iki vilniaus skriejau smagiai, manoji dyzeliukine 04 metu smile.gif rolleyes.gif

Beje kuro sanaudu taip pat kol kas neradau kur turi rodyt... doh.gif masiniukas is italijos...tai serviso knyga italiska tai griuk negyvas..o kiek bandziau spausti trip niekas man nepasidaro verysad.gif kazkaip ten skaiciai keiciasi bet nematau tu kuro sanaudu sad.gif o gal nevisose modeliose rodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake_blondy: 23 gegužės 2010 - 23:23
Sveika prisijungusi 4u.gif
Papasakokit kaip ir kodėl šitą mašinytę nusipirkot? Ar brangios dabar Toyotos, Yariai?
O bandėt tą TRIP spaust?
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2010 05 24, 00:21)
Sveikos, as taip pat prisijungiu prie toyota yaris myletoju ;]]] tik manoji Verso  thumbup.gif  thumbup.gif  niu gi ziuresim kaip jin leis man ja dziauktis...nes tik sian parvarem is Taurages  mirksiukas.gif  bet nuo taurages iki vilniaus skriejau smagiai, manoji dyzeliukine 04 metu smile.gif  rolleyes.gif

Beje kuro sanaudu taip pat kol kas neradau kur turi rodyt...  doh.gif  masiniukas is italijos...tai serviso knyga italiska tai griuk negyvas..o kiek bandziau spausti trip niekas man nepasidaro  verysad.gif  kazkaip ten skaiciai keiciasi bet nematau tu kuro sanaudu sad.gif o gal nevisose modeliose rodo?  g.gif

Ir mano is Italijos drinks_cheers.gif Tik 2001 m.

Mano TRIP rodo 3 skaicius, bet ten ne kiek litru/100 km, bet kiek km nuvaziuoji su 1 litru. Kol supratau, koki ten pieno riebuma rodo doh.gif Su bendradarbio pagalba issiaiskinau. Ar cia pas visus taip?
Atsakyti

Ir mano is Italijos drinks_cheers.gif Tik 2001 m.

Mano TRIP rodo 3 skaicius, bet ten ne kiek litru/100 km, bet kiek km nuvaziuoji su 1 litru. Kol supratau, koki ten pieno riebuma rodo doh.gif Su bendradarbio pagalba issiaiskinau. Ar cia pas visus taip?
[/quote]
Tai gal ir mano taip rodo. Nes aš irgi tą TRIP spaudinėjau ir man rodo kilometrus, niekaip nesuprasdavau ką ten per nesamone rodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2010 06 04, 14:25)
Tai gal ir mano taip rodo. Nes aš irgi tą TRIP spaudinėjau ir man rodo kilometrus, niekaip nesuprasdavau ką ten per nesamone rodo.  g.gif

Nu va, o as maniau pas mane cia tik taip rodo biggrin.gif Tai cia yra kiek kilometru nuvaziuoji su vienu litru. Bent jau mes taip issiaiskinom, nes raso juk km/l, o ne l/km. Gal galima ir atvirskciai, kad rodytu, uzprogramuoti? Jei kas labiau patyres, buciau dekinga uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 04 birželio 2010 - 14:11
QUOTE(Nova @ 2010 06 04, 14:10)
Nu va, o as maniau pas mane cia tik taip rodo  biggrin.gif Tai cia yra kiek kilometru nuvaziuoji su vienu litru. Bent jau mes taip issiaiskinom, nes raso juk km/l, o ne l/km. Gal galima ir atvirskciai, kad rodytu, uzprogramuoti? Jei kas labiau patyres, buciau dekinga uz pagalba smile.gif

Aš irgi būčiau dėkinga mirksiukas.gif Aš jau ten viska prispaudinėjau ir tik tai terodo.
Atsakyti
Sveikos,
pastaruoju metu ir as pradejau "svaigti" del sios masinytes biggrin.gif na tokia faina ji. Ir labai labai noriu jos.. Nes dabartine mano senuciuke ir didele, ir labai neekonomiska sad.gif
Dar paskaitinesiu Jusu temele atidziau, ir jei kils kokiu klausimeliu - klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 06 12, 23:55)
Sveikos,
pastaruoju metu ir as pradejau "svaigti" del sios masinytes biggrin.gif na tokia faina ji. Ir labai labai noriu jos.. Nes dabartine mano senuciuke ir didele, ir labai neekonomiska sad.gif
Dar paskaitinesiu Jusu temele atidziau, ir jei kils kokiu klausimeliu - klausiu  mirksiukas.gif

sveika, galiu pasakyt kad vyrui neduok vaziuoti su yariu. as nezinau kokia tu pirksi. bet yariai tinka tik miestui, ilgom kelionems nelabai... sekmes pasirenkant gera yari 4u.gif bee skaiciau kad beveik visi yariai i bagazine leidzia vandeni doh.gif
pasirinkit gera yariuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 06 13, 10:34)
sveika, galiu pasakyt kad vyrui neduok vaziuoti su yariu. as nezinau kokia tu pirksi. bet yariai tinka tik miestui, ilgom kelionems nelabai... sekmes pasirenkant gera yari 4u.gif  bee skaiciau kad beveik visi yariai i bagazine leidzia vandeni doh.gif
pasirinkit gera yariuka 4u.gif

Sveika,
oi, dar net nezinau, nei kokios noriu, nei uz kiek pirkciau.. Tiesiog su savo senaja pasidare per brangu vazineti kasdien i darba.. Mieste suryja ~10l degalu sad.gif o kadangi pagrinde ir reikia vazineti po miesta, + dazniausiai vazineju viena (vyras turi kita masina), tai pradejau galvoti apie mazulyte masinyte. Ir vat, giminaite vazineja su Yariu ir labai ji isgyre biggrin.gif tai dabar vien apie ji galvoju ir kaupiu pinigelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 06 13, 12:09)
Sveika,
oi, dar net nezinau, nei kokios noriu, nei uz kiek pirkciau.. Tiesiog su savo senaja pasidare per brangu vazineti kasdien i darba.. Mieste suryja ~10l degalu sad.gif o kadangi pagrinde ir reikia vazineti po miesta, + dazniausiai vazineju viena (vyras turi kita masina), tai pradejau galvoti apie mazulyte masinyte. Ir vat, giminaite vazineja su Yariu ir labai ji isgyre biggrin.gif tai dabar vien apie ji galvoju ir kaupiu pinigelius  blush2.gif

svarbu gaut gera. o su kokia vazineji jei nepaslaptis? ax.gif mieste musu valge apie 8-9l/100km. o uzmiestyje 6-7l/100km cia apytiksliai. (dar priklauso ir nuo ratu). ir patarciau geresni modeli pirkt, kuriame yra kondecionierius, nes yaryje kai karsta buti neimanoma ir langai net nepadeda. ax.gif
Atsakyti
Na dabartine mano audi 80 bulka smile.gif 1987 metu senuciuke. Kaip pagrinde as viena su ja vazineju - tai ji man per didele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 06 13, 17:18)
Na dabartine mano audi 80 bulka smile.gif 1987 metu senuciuke. Kaip pagrinde as viena su ja vazineju - tai ji man per didele  ax.gif

na taip vienai per didele ax.gif butumet anksciau parasius butumem savo pardave yariuka, nes pardavinejom savo grazuole 4u.gif
Atsakyti