Sveikos, vairuotojos
Kiek benzino 100 km naudoja jūsų yariukai? mano 2001m 1,3 variklis ir rodo, kad mieste ryja 8,4 Pavarų dėžė mechaninė.
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 22:50)
Sveikos, vairuotojos
Kiek benzino 100 km naudoja jūsų yariukai? mano 2001m 1,3 variklis ir rodo, kad mieste ryja 8,4 Pavarų dėžė mechaninė.
Daugoka O kaip tu pasižiūri tai yra kur rodo kad tiek ryja? Aš neradau niekur .
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 23:50)
Sveikos, vairuotojos
sveika, reik ziuret vidurki, o ne momentines sanaudas. pas mus 6-7l/100km. automatas.
Laba diena, gal žinot kiek maždaug kilometrų galima nuvažiuoti, kai užsidega paskutinė padala benzino?
QUOTE(Oksiukas @ 2010 04 02, 14:05)
Laba diena, gal žinot kiek maždaug kilometrų galima nuvažiuoti, kai užsidega paskutinė padala benzino?
viena padala mazdaug 6l kuro, bent jau pas mus 2006 metu yari. tai iseina apie 60-70km. bet su mazai vazinet negerai nes gadina kuro siurbli.
Sveikos mergaitės, prisidedu prie Yarių mylėtojų, turėtojų ir vairuotojų
Na, mano Yariukas mieste sunaudoja 6.4l/100km, benzinas, 1litro nėra
Gal važiuokite į diagnostiką?
Su paskutine padala aš vieną kartą nuvažiavau 60km, paskui sustojau
Papildyta:
Kur yra magnetola, dešinėj apačioj yra migtukas "Trip", berods. Tai ten porą kartų paspaust reikia ir rodys mašinos sąnaudas
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 23:50)
Sveikos, vairuotojos
Na, mano Yariukas mieste sunaudoja 6.4l/100km, benzinas, 1litro nėra
Gal važiuokite į diagnostiką?
QUOTE(Oksiukas @ 2010 04 02, 14:05)
Su paskutine padala aš vieną kartą nuvažiavau 60km, paskui sustojau
Papildyta:
QUOTE(Dakie @ 2010 04 02, 08:09)
Daugoka O kaip tu pasižiūri tai yra kur rodo kad tiek ryja? Aš neradau niekur .
Kur yra magnetola, dešinėj apačioj yra migtukas "Trip", berods. Tai ten porą kartų paspaust reikia ir rodys mašinos sąnaudas
Prisidesiu)) Pas mane irgi yariukas, 2003 metu, jau 2 metus ji turiu. Siaip labai patenkinta, aisku kartais norisi didesnes masinos, jei su seimyna vaziuoji, kad ir vaiko dvirati ideti, ir krepsiu visokiu, bet jau ismokau viska talpinti)). Net statybiniu medziagu buvau vezus karta pilna masina, parduotuvej sake, kad nu niekaip netilps- bet viskas tilpo
Dar malonu, kad jis greitai is vietos ima, bet aisku lygioj vietoj ir jei zmoniu nedaug veza (1,3 variklis pas mane)
Dar malonu, kad jis greitai is vietos ima, bet aisku lygioj vietoj ir jei zmoniu nedaug veza (1,3 variklis pas mane)
[/quote]
Ačiū pabandysiu paieškoti.
Nu va, pasirodo čia aš nepatyrusi vairuotoja su per žema pavara važinėjau dabar viskas normaliai, jei kamščiuose stovėt nereikia tai rodo 5,8- 6,2 o šiaip tai esu labai labai savuoju yariu patenkinta
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 06, 20:57)
Nu va, pasirodo čia aš nepatyrusi vairuotoja su per žema pavara važinėjau dabar viskas normaliai, jei kamščiuose stovėt nereikia tai rodo 5,8- 6,2 o šiaip tai esu labai labai savuoju yariu patenkinta
Sveikinu, kad pavyko
Tik vat, kad mūsų mašiniukams vienodai šviečia ar kamštis, ar miestas, tą patį valgyt turi, tik trasoj maniškė baisiai išalkusi Tai su Brangiausiojo keliaujam, o manoji ilsisi