Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

Sveikos, vairuotojos 4u.gif
Kiek benzino 100 km naudoja jūsų yariukai? mano 2001m 1,3 variklis ir rodo, kad mieste ryja 8,4 blink.gif Pavarų dėžė mechaninė.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 22:50)
Kiek benzino 100 km naudoja jūsų yariukai? mano 2001m 1,3 variklis ir rodo, kad mieste ryja 8,4 blink.gif Pavarų dėžė mechaninė.

Daugoka g.gif O kaip tu pasižiūri tai yra kur rodo kad tiek ryja? Aš neradau niekur .
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 23:50)

sveika, reik ziuret vidurki, o ne momentines sanaudas. pas mus 6-7l/100km. automatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikce333: 02 balandžio 2010 - 07:14
Laba diena, gal žinot kiek maždaug kilometrų galima nuvažiuoti, kai užsidega paskutinė padala benzino? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2010 04 02, 14:05)
Laba diena, gal žinot kiek maždaug kilometrų galima nuvažiuoti, kai užsidega paskutinė padala benzino? blush2.gif  smile.gif

viena padala mazdaug 6l kuro, bent jau pas mus 2006 metu yari. tai iseina apie 60-70km. bet su mazai vazinet negerai nes gadina kuro siurbli.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, prisidedu prie Yarių mylėtojų, turėtojų ir vairuotojų wub.gif

QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 01, 23:50)

Na, mano Yariukas mieste sunaudoja 6.4l/100km, benzinas, 1litro nėra smile.gif
Gal važiuokite į diagnostiką? g.gif

QUOTE(Oksiukas @ 2010 04 02, 14:05)
Laba diena, gal žinot kiek maždaug kilometrų galima nuvažiuoti, kai užsidega paskutinė padala benzino? blush2.gif  smile.gif

Su paskutine padala aš vieną kartą nuvažiavau 60km, paskui sustojau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dakie @ 2010 04 02, 08:09)
Daugoka  g.gif  O kaip tu pasižiūri tai yra kur rodo kad tiek ryja? Aš neradau niekur .

Kur yra magnetola, dešinėj apačioj yra migtukas "Trip", berods. Tai ten porą kartų paspaust reikia ir rodys mašinos sąnaudas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 03 balandžio 2010 - 17:24
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 03, 18:27)
Kur yra magnetola, dešinėj apačioj yra migtukas "Trip", berods. Tai ten porą kartų paspaust reikia ir rodys mašinos sąnaudas mirksiukas.gif

As vis dar neikertu, ka ten rodo - pas mane 3 skirtingus skaicius rodo spaudinejant. Nesuprantu, kuris is ju sanaudos 100 km doh.gif
Atsakyti
Prisidesiu)) Pas mane irgi yariukas, 2003 metu, jau 2 metus ji turiu. Siaip labai patenkinta, aisku kartais norisi didesnes masinos, jei su seimyna vaziuoji, kad ir vaiko dvirati ideti, ir krepsiu visokiu, bet jau ismokau viska talpinti)). Net statybiniu medziagu buvau vezus karta pilna masina, parduotuvej sake, kad nu niekaip netilps- bet viskas tilpo smile.gif
Dar malonu, kad jis greitai is vietos ima, bet aisku lygioj vietoj ir jei zmoniu nedaug veza (1,3 variklis pas mane)
Atsakyti

[/quote]
Ačiū pabandysiu paieškoti.
Atsakyti
Niu va, mergaitės, geltonai pažymėjau, tris kartus jį paspauskite, kol kuro sąnaudos nešokinės, o bus stabilios mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Nu va, pasirodo čia aš nepatyrusi vairuotoja su per žema pavara važinėjau biggrin.gif dabar viskas normaliai, jei kamščiuose stovėt nereikia tai rodo 5,8- 6,2 bigsmile.gif o šiaip tai esu labai labai savuoju yariu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2010 04 06, 20:57)
Nu va, pasirodo čia aš nepatyrusi vairuotoja su per žema pavara važinėjau biggrin.gif dabar viskas normaliai, jei kamščiuose stovėt nereikia tai rodo 5,8- 6,2 bigsmile.gif o šiaip tai esu labai labai savuoju yariu patenkinta smile.gif

Sveikinu, kad pavyko clap.gif
Tik vat, kad mūsų mašiniukams vienodai šviečia ar kamštis, ar miestas, tą patį valgyt turi, tik trasoj maniškė baisiai išalkusi lotuliukas.gif Tai su Brangiausiojo keliaujam, o manoji ilsisi ax.gif
Atsakyti