Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(doliukas @ 2010 02 08, 21:48)
Mano yariukas tai pat 1 litro (2003m.) labai greit pasyla kaip sakot 5-7min.,manau kad ausinimo sistemoj yra problema jaigu taip ilgai syla (15-20min.).

neseniai daryta diagnostika Kaune, toyotos atstovybej musu yariuko, viskas ciki.
o musu yra 2006 metu automatas.
Atsakyti
QUOTE(doliukas @ 2010 02 08, 21:48)
Mano yariukas tai pat 1 litro (2003m.) labai greit pasyla kaip sakot 5-7min.,manau kad ausinimo sistemoj yra problema jaigu taip ilgai syla (15-20min.).

siandien ryte uzkuriau buvo (-10) po 5 minuciu pradejau vaziuot, po 10 minuciu vaziavimo (isviso 15min) buvo nesusilus. vakar su masina buvo vazineta.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 08, 15:15)
o kelintu metu?

Maniskis 2003.11 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 09, 15:23)
siandien ryte uzkuriau buvo (-10) po 5 minuciu pradejau vaziuot, po 10 minuciu vaziavimo (isviso 15min) buvo nesusilus. vakar su masina buvo vazineta.

Turbut vis tiek kazkur yra problema, nes taip ilgai neturetu silti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2010 02 09, 12:14)
o kiek ima jusu "automatas" turbut vienu litru daugiau uz mechanine?

naujuose yaris yra pusiau automatine greiciu deze ir jai net nereikia tepalu keist kaip automatinem (bent jau taip toyota centre sake). o gali vaziuot ir automatiniu ir pats junkt begius ir sanaudos nesiskiria, nebet vaziuoji sportiniu rezimu (easy sports) tada jau daugiau. del uzsilimo nezinau, bet jei butu blogai kas butu parode per diagnostika. gal cia visom taip tokiu metu gamybos
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 09, 15:20)
naujuose yaris yra pusiau automatine greiciu deze ir jai net nereikia tepalu keist kaip automatinem (bent jau taip toyota centre sake). o gali vaziuot ir automatiniu ir pats junkt begius ir sanaudos nesiskiria, nebet vaziuoji sportiniu rezimu (easy sports) tada jau daugiau. del uzsilimo nezinau, bet jei butu blogai kas butu parode per diagnostika. gal cia visom taip tokiu metu gamybos

Mano irgi 2006 tas automatas. Nu zinok nepasakyciau, kad labai greit uzsyla, nu bet ir nera taip kad labai ilgai salta g.gif
Atsakyti
Laba diena, aš irgi jungiuosi prie jūsų, irgi važinėjų Jariuku, labai faina mašinytė, tiek mieste, tiek ir už jo, kai nelabai mėgstu greičio , tai man užtenka, blush2.gif manoji 1 l variklio.Važinėju jau pusė metų, tik dabar kažkas nutiko, pakeitė tepalus, o po svaitės tas tepalas išbėgo, verysad.gif tai dabar negražiai dirba, reiks vėl kažkur varyti, kad žiūrėtų unsure.gif
Manoji reikia pašildyti kokias 5 minutes, ir jau pradeda šilynėti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 11 vasario 2010 - 15:11
QUOTE(Oksiukas @ 2010 02 11, 16:10)
Laba diena, aš irgi jungiuosi prie jūsų, irgi važinėjų Jariuku, labai faina mašinytė, tiek mieste, tiek ir už jo, kai nelabai mėgstu greičio , tai man užtenka,  blush2.gif manoji 1 l variklio.Važinėju jau pusė metų, tik dabar kažkas nutiko, pakeitė tepalus, o po svaitės tas tepalas išbėgo, verysad.gif  tai dabar negražiai dirba, reiks vėl kažkur varyti, kad žiūrėtų unsure.gif
Manoji reikia pašildyti kokias 5 minutes, ir jau pradeda šilynėti thumbup.gif

sveiki, gali uzsikimst alsuoklis ar dar kazkas, ar pramust, varykit i toyotos atstovybe, ten degnostika atliks ir viska ras.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 11, 15:22)
sveiki, gali uzsikimst alsuoklis ar dar kazkas, ar pramust, varykit i toyotos atstovybe, ten degnostika atliks ir viska ras.

Reiks taip ir daryti, nes vis tiek reikia kad apžiūrėtų
Atsakyti
Savo yariuka vairuoju jau 4 metai, tuoj bus antra technine apziura. Man jis labai patinka thumbup.gif bet noretusi naujesnes, kazi kiek gauciau uz 2000 metu benzina?
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2010 03 03, 12:43)
Savo yariuka vairuoju jau 4 metai, tuoj bus antra technine apziura. Man jis labai patinka thumbup.gif  bet noretusi naujesnes, kazi kiek gauciau uz 2000 metu benzina?

Nueik i www.autoplius.lt ir paziurek wink.gif
Atsakyti
man labai patinka toyota yaris. Uzsirasiau mokytis vairavimo, ir kai baigsiu ir turesiu teises, labai noreciau pirkti toki masiniuka. Kokia vairuojanciu nuomone: ar si masina tinkama "pirmai" masinai? Ar lengva su ja vaziuoti? kokie butu patarimai?
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 03 10, 18:01)
man labai patinka toyota yaris. Uzsirasiau mokytis vairavimo, ir kai baigsiu ir turesiu teises, labai noreciau pirkti toki masiniuka. Kokia vairuojanciu nuomone: ar si masina tinkama "pirmai" masinai? Ar lengva su ja vaziuoti? kokie butu patarimai?

As vazineju Toyota Yaris ir ji yra mano "pirmoji" smile.gif Ir esu labai patenkinta, as ir norejau butent tokios pirmos masinytes, ekonomiskos bei kad butu nedidele, kad man lengviau butu parkuotis smile.gif
Atsakyti