Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(Nova @ 2010 02 04, 18:05)
O kitose taip iskart ir susyla per 5 min?  g.gif As kai kitokiu neturejus, tai nzn net  biggrin.gif , bet mano Yaris irgi isyla per kokiu bent 20-30 min, jei salta labai. O dabartiniu oru (-5), tai per 15 min jau jauciasi siluma. Kai buvo -15 lauke, o iki darbo 5 min, tai ir atvaziuodavau sustirus visa...

dyzelinas greiciau susila negu bendzinas. ir daug kas priklauso nuo variklio dydzio. jei masina yra nesusilus ji ima dvigubai daugiau degalu. pvz mes turim ir yari ir bmw, bmw greiciau susila, nei yaris.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 04, 18:38)
dyzelinas greiciau susila negu bendzinas. ir daug kas priklauso nuo variklio dydzio. jei masina yra nesusilus ji ima dvigubai daugiau degalu. pvz mes turim ir yari ir bmw, bmw greiciau susila, nei yaris.

drisiu pataisyti: greiciau susyla benzinines masinos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 02 04, 21:40)

Ir aš taip girdėjau, kad benzinas žymiai greičiau sušyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 02 04, 22:40)

prie -15 benzininis yaris susila per 20-30 min.
-15 dyzelinis golfas apie 15 min.
-15 bmw 325i (benzinine) 5-10 min.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 05, 18:42)
prie -15 benzininis yaris susila per 20-30 min.
-15 dyzelinis golfas apie 15 min.
-15 bmw 325i (benzinine) 5-10 min.

na, kadangi pati vairuoju benzinini yari, tai velgi priestarausiu.... tikrai nereikia pusvalandzio, kad jis susiltu...15 min max.o apie kitas masinas nieko pasakyti negaliu...va, kad su dyzeliniu yariu nuvaziavus nuo Palangos iki Klaipėdos salta ziema pirstiniu dar reikia, tai irgi teko suzinoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 02 08, 08:59)
na, kadangi pati vairuoju benzinini yari, tai velgi priestarausiu.... tikrai nereikia pusvalandzio, kad jis susiltu...15 min max.o apie kitas masinas nieko pasakyti negaliu...va, kad su dyzeliniu yariu nuvaziavus nuo Palangos iki Klaipėdos salta ziema pirstiniu dar reikia, tai irgi teko suzinoti... mirksiukas.gif

o koks variklis? smile.gif
Atsakyti
Mano yariukas benzininis 1litriukas:) ir galiu pasakyt, kad tikrai gan greitai pradeda sildyt, gal po kokiu 5-7min vaziavimo, zinoma jei kieme stoviu ir nejudu is vietos, tai ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Vegan @ 2010 02 08, 14:11)
Mano yariukas benzininis 1litriukas:) ir galiu pasakyt, kad tikrai gan greitai pradeda sildyt, gal po kokiu 5-7min vaziavimo, zinoma jei kieme stoviu ir nejudu is vietos, tai ilgiau.

o kelintu metu?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 02 04, 11:15)
sveikos yariuku gerbejos... ir as vairuoju yariuka...tiesa, jau beveik 3 metai... thumbup.gif labai patenkinta, jokiu problemu negaliu izvelgti, gal tiesiog todel, kad namuose turiu yariu meistra.... bigsmile.gif jei kas, klauskit, gal galesiu suteikti info... (tiksliau, pasiklausiu vyro) ax.gif

as norejau paklausti del Toyota yaris automatu, girdejau, kad buna problemu, o kaip yra istikruju? nera kuo bijot?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2010 02 08, 14:29)
as norejau paklausti del Toyota yaris automatu, girdejau, kad buna problemu, o kaip yra istikruju? nera kuo bijot?

Masiniukai tikrai saunus tik kai perki reikia ziureti kad nebutu (uzvaikytas),su visom masinom buna bedu, tai priklauso nuo to kaip jinai buvo priziurima ir kiek jau yra nuvaziavusi(tai matosi ant susidevejimo salono medziagu),o manau automato nereiketu bijoti juk automatine greiciu deze yra malonesne uz mechanine kas paragauja automato paskui nenori net galvot apie machanine,as drasiai pirkciau nera nieko nepataisomo,pirkit nenusivilsit.Siaip masiniukas liuksiskas turiu (2003m 1 litro) metus laiko niekas dar nekeista pirkau dauzyta bet mazai vaziavusia tai isejo paciai pigiau susitvarkyt,negu pirkti sutvarkyta.
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 08, 14:15)
o kelintu metu?

Mano yariukas tai pat 1 litro (2003m.) labai greit pasyla kaip sakot 5-7min.,manau kad ausinimo sistemoj yra problema jaigu taip ilgai syla (15-20min.).
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2010 02 08, 14:29)

mano kaip tik yariukas automatas, benzinas, 1,3... zodziu thumbup.gif masiniukas... tikrai nenoreciau mechanines (prie gero greitai priprantama...). nemanau, kad reiketu bijoti automatu, cia is senu laiku like mitai, kad tai blogos masinos (tiesiog jos brangesnes ). Vazineju as jau ketvirtus metus, o masina 2001 metu... jokiu problemu nera. gal todel, kad vyras priziuri, laikas nuo laiko patikrina profilaktiskai... bigsmile.gif
Atsakyti
o kiek ima jusu "automatas" turbut vienu litru daugiau uz mechanine?
Atsakyti