Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(vikce333 @ 2009 12 05, 22:51)
sveika, mašinos svoris yra ant vairuotojo puses durelių kai atsidarai jas, na turėtum rast. o spalvos kodas gal prie kėbulo nr. (po priekine vairuotojo sėdynę). šiaip visa info yra ant technikines.

Prie dureliu nera isvis nieko zinok, ziurejau prie visu. Man konkreciai spalvos kodo reikia, bet zinau, kad jis kartu su kita info buna surasytas. Vat tik po sedyne neziurejau... Net nezinojau, kad ten kazkas buti gali ax.gif Aciu, zvilgtelesiu dar ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 12 06, 22:11)
Prie dureliu nera isvis nieko zinok, ziurejau prie visu. Man konkreciai spalvos kodo reikia, bet zinau, kad jis kartu su kita info buna surasytas. Vat tik po sedyne neziurejau... Net nezinojau, kad ten kazkas buti gali  ax.gif  Aciu, zvilgtelesiu dar ten smile.gif

Yario lipdukas su spalvos kodų randasi kur pažymėtas skaičius 1:
user posted image

O atrodo jis panašiai į:
user posted image
Geltonai pažymėtas 1C0 ir yra spalvos kodas.

Jei automobilis buvo perdažytas ir lipdukas nepažymėtas, tada jau sunkiau sad.gif Galima bandyti daryti paiešką pagal VIN. Jei niekaip nepavyks, įmesk man VIN į AŽ, bandysim padėt.
Atsakyti
As jau metus vairuoju yarisiuka, irgi labai patenkinta esu, tiesa mano variklis tik 1 litro tai jegos man mazoka, bet mieste ekonomiska, dabar jei pirkciau tai tik 1,3 litro variklio,
kas liecia nauju is salono yarisu tai jie bet kuriuo atveju yra maziau komfortiski nei pirkti deveti, siais laikais ant visko taupo taip kad dali savo kokybes nauji automobiliai praranda... teko vazineti su mitsubishiu tos pacios klases tik 2006 m tai nera ka lyginti - komforto jame yra maziau...
siu automobiliu trukumas yra kiek zinau vienas - automatine pavaru deze, sako kad jos greit pareina, bet as pripratus prie mechanines tai mechanine ir pirkau thumbup.gif

taip kad mano asmenine nuomone yarisas tikrai vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyru vazinejam su yariu (2006) beveik metai laiko. man tai gera masina, bet vyrui nelabai patinka nes ilgai sildyti reikia ir pan... pas mus 1,3l.
Atsakyti
Ši žiema su mano yariuku man pirma. Tai aš labai patenkinta. tiesa teko akuma pirkti nes kai pirkau buvo idėtas blogas (kadangi ne nauja masiniuka pirkau). Taigi ir per šalčius užsivedė labai gerai nors ir dyzelis. Kitokio mašiniuko net nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2010 01 27, 18:40)
kas liecia nauju is salono yarisu tai jie bet kuriuo atveju yra maziau komfortiski nei pirkti deveti, siais laikais ant visko taupo taip kad dali savo kokybes nauji automobiliai praranda...

O tai kaip cia ta sakinuka suprasti, tipo, jei mano masina is salono- tai ji maziau komfortiska, nei deveta? g.gif O su kuo cia lyginat, kai rasot, kad nauji automobiliai dali kokybes praranda? Ten ka, dabar kitas detales deda, nei anksciau, ne krizes laikais? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudri lape: 28 sausio 2010 - 20:33
QUOTE(Gudri lape @ 2010 01 28, 22:32)
O tai kaip cia ta sakinuka suprasti, tipo, jei mano masina is salono- tai ji maziau komfortiska, nei deveta? g.gif O su kuo cia lyginat, kai rasot, kad nauji automobiliai dali kokybes praranda? Ten ka, dabar kitas detales deda, nei anksciau, ne krizes laikais?  blink.gif

nzn kaip pasakyti kad likciau teisingai suprasta, bet as noriu pasakyti kad siuo metu taupo ant visko, prastesni audiniai sedyniu apmusalam... ir t.t. as nenoriu pasakyti kad jus is salono prasta automobili nusipirkot, bet taupymas tikrai jauciasi... ir siaip ta pati sneka ir automobiliu perpardavejai ir t.t. o ypatingai i tokias salis kaip lietuvele taikrai suveza bet ka... panasiai kaip ir su skalbimo masinom vokietijos jos buna kokybiskesnes, nes i lietuva atmainas iskisa... siaip pazystami kai pirko nauja automobili tai vaziavo i vokietija is salono pirkti. jie bent jau aiskino kad ten geriau yra g.gif bet cia tik mano tokia nuomone ir tokios ten jau tos ir zinios irnesakyk.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki
Jungiuosi į Jūsų būrį, nes jau savaitė kaip esu Yariso vairuotoja ax.gif
Norėjau mažiuko mašiniuko, nors galvojau apie smartuką ar vabaliuką , netikėtai pavyko rasti nebloga yarisą smile.gif
Kol kas esu labai patenkinta , tik kažkaip neprišildo man mašinėlės pakankamai blink.gif gal žinot kas gali būti ? Gal kurios nors mašiniukui yra taip buvę ? verysad.gif
Dėkoju ir iki
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2010 02 04, 09:35)
4u.gif Sveiki
Jungiuosi į Jūsų būrį, nes jau savaitė kaip esu Yariso vairuotoja  ax.gif
Norėjau mažiuko mašiniuko, nors galvojau apie smartuką ar vabaliuką , netikėtai pavyko rasti nebloga yarisą  smile.gif
Kol kas esu labai patenkinta , tik kažkaip neprišildo man mašinėlės pakankamai  blink.gif gal žinot kas gali būti ? Gal kurios nors mašiniukui yra taip buvę ? verysad.gif
Dėkoju ir iki

Tai gal vaziuoji kokios 3-5 min tik? Kad bet kokia masina isiltu reikia ja pasildyt... Man iki darbo 3 min kelio tai ir man ji mazai prisyla, bet nera kuo skustis.... blush2.gif O jei ilgiau vaziuoju tai jokiu problemu wink.gif
Atsakyti
sveikos yariuku gerbejos... ir as vairuoju yariuka...tiesa, jau beveik 3 metai... thumbup.gif labai patenkinta, jokiu problemu negaliu izvelgti, gal tiesiog todel, kad namuose turiu yariu meistra.... bigsmile.gif jei kas, klauskit, gal galesiu suteikti info... (tiksliau, pasiklausiu vyro) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2010 02 04, 10:35)
4u.gif Sveiki
Jungiuosi į Jūsų būrį, nes jau savaitė kaip esu Yariso vairuotoja  ax.gif
Norėjau mažiuko mašiniuko, nors galvojau apie smartuką ar vabaliuką , netikėtai pavyko rasti nebloga yarisą  smile.gif
Kol kas esu labai patenkinta , tik kažkaip neprišildo man mašinėlės pakankamai  blink.gif gal žinot kas gali būti ? Gal kurios nors mašiniukui yra taip buvę ? verysad.gif
Dėkoju ir iki

pas mus ir nesildo, kai buna uzkurta kokias 30 min tada susila ir pradeda sildyti.
Atsakyti

O kitose taip iskart ir susyla per 5 min? g.gif As kai kitokiu neturejus, tai nzn net biggrin.gif , bet mano Yaris irgi isyla per kokiu bent 20-30 min, jei salta labai. O dabartiniu oru (-5), tai per 15 min jau jauciasi siluma. Kai buvo -15 lauke, o iki darbo 5 min, tai ir atvaziuodavau sustirus visa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 04 vasario 2010 - 17:06