Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

turejau yariuka (2008 metu is salono), raudona wub.gif Fainas masiniukas, ypac faina, kad auksciau sedi (nes jie paaukstinti siek tiek). Pravazinejau su ja nedaug gal kokius 15 000 km, problemu jokiu nebuvo ax.gif
Bet siaip mal labiau didesnes patinka blush2.gif Kai atveziau tevams parodyti savo nauja pirkini - tai tetis net paklause - kas tau i ja tilps lotuliukas.gif Bet atsisedo i vidu ir pamate, kad vietos ne tiek jau ir mazai tongue.gif
Tik dar bagazine mazoka Yariuko unsure.gif Ne viskas man i ja tilpdavo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tigra_111 @ 2009 07 16, 12:53)
Sveikos  4u.gif
As irgi planuoju ant rudens nusipirkti sau masiniuka  ax.gif Tik nenusprendziau kokia, visai pasimetus  doh.gif Yarisas man patinka, tik susilaikau delto, kad spidometras ne prie vairuotojo, o toleliau kazkur per viduri, kazin ar patogu  g.gif

prie spidometro greitai priprantama 4u.gif Siaip jokio diskomforto, bent jau man, nesukele thumbup.gif Patiko man tas 3D vaizdas ir elektroniniai dideli skaiciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lelelyte @ 2009 11 24, 21:59)
turejau yariuka (2008 metu is salono), raudona  wub.gif Fainas masiniukas, ypac faina, kad auksciau sedi (nes jie paaukstinti siek tiek). Pravazinejau su ja nedaug gal kokius 15 000 km, problemu jokiu nebuvo  ax.gif 
Bet siaip mal labiau didesnes patinka  blush2.gif Kai atveziau tevams parodyti savo nauja pirkini - tai tetis net paklause - kas tau i ja tilps  lotuliukas.gif Bet atsisedo i vidu ir pamate, kad vietos ne tiek jau ir mazai  tongue.gif
Tik dar bagazine mazoka Yariuko  unsure.gif Ne viskas man i ja tilpdavo  blush2.gif
Papildyta:
prie spidometro greitai priprantama  4u.gif Siaip jokio diskomforto, bent jau man, nesukele  thumbup.gif Patiko man tas 3D vaizdas ir elektroniniai dideli skaiciai  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pirkau Tauragėje 2005 m. mokėjau 15000 Lt Pasikeičiau filtrus, tepala ir viskas pokolkas neturiu jokių problemų. Važinėju jau greit bus metai. Tiesa bagažinė nėra didelė, bet automobilio vidus erdvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakie: 25 lapkričio 2009 - 08:51
QUOTE(Dakie @ 2009 11 25, 09:50)
Aš pirkau Tauragėje 2005 m. mokėjau 15000 Lt Pasikeičiau filtrus, tepala ir viskas pokolkas neturiu jokių problemų. Važinėju jau greit bus metai. Tiesa bagažinė nėra didelė, bet automobilio vidus erdvus.

Gera kaina mokejote, reikia gal tikrai i Taurage uzsukti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės yaristės, aš ir turiu 2000m yariuką. Važinėju nuo rugpjūčio mėn, šiaip labai smagi, tik siūlau pirkti 1,3 ar 1,4. Nes mano 1 l, tai kol įpratau važinėt buvo ok ,o dabar jau galingesnės norėtūsi. Nors jei važinėjant tik mieste jos pilnai užtenka. smile.gif
Atsakyti
kokios dbr Yariuko kainos 2000-2005 metu?
Atsakyti
mane taip pa domina kainos auomatiniu yariuku?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 11 26, 20:34)
mane taip pa domina kainos auomatiniu yariuku?

14000 - 17000 lt, automatų jų retokai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2009 11 25, 17:27)
Sveikutės yaristės, aš ir turiu 2000m yariuką. Važinėju nuo rugpjūčio mėn, šiaip labai smagi, tik siūlau pirkti 1,3 ar 1,4. Nes mano 1 l, tai kol įpratau važinėt buvo ok ,o dabar jau galingesnės norėtūsi. Nors jei važinėjant tik mieste jos pilnai užtenka.  smile.gif

biggrin.gif pritariu, as taip pat nusipirkau 1l yariuka, tai is pradziu buvo viskas puiku, bet dabar jau tikrai pirkciau galingesne:)
Atsakyti
Aš už savo 2000m ir 1 l, dvidurę mokėjau 3000 euro. Pirkau kovo mėn. Nes galingesnės tuo metu kainavo virs 4 tūks. eurų.
Atsakyti
Sveikos, Yarininkes biggrin.gif drinks_cheers.gif

rasau jums su tokiu klausimeliu - gal kuriai teko matyti, kur Yaryje yra info apie masinos svori, spalvos koda ir kt.? Isieskojom su drauge visa masina - nu niekur neradom. Bet juk turi kazkur buti. Gal kam teko susidurti?

Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 12 04, 20:41)
Sveikos, Yarininkes  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

rasau jums su tokiu klausimeliu - gal kuriai teko matyti, kur Yaryje yra info apie masinos svori, spalvos koda ir kt.? Isieskojom su drauge visa masina - nu niekur neradom. Bet juk turi kazkur buti. Gal kam teko susidurti?

sveika, mašinos svoris yra ant vairuotojo puses durelių kai atsidarai jas, na turėtum rast. o spalvos kodas gal prie kėbulo nr. (po priekine vairuotojo sėdynę). šiaip visa info yra ant technikines.
Atsakyti