Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

Kai sau ieškojau auto, tai pastebėjau, kad Tauragėje neblogas pasirinkimas buvo ir kainos panašesnės. (čia prieš 2,5 metų)
Atsakyti
man labai irgi patinka yariukai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jau zadejau savo ale"sena" masiniuka pakeisti i toyota yaris, bet kad krize uzklupo mano finansinius isteklius blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
tai dziaugiuosi uz jus kas su ja vazinejasi.. ir as kada nors tokia isigysiu, ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos Klaipėdietės kur jūs savo yariukus remontuojate?
Atsakyti
Yaris, nereali masina thumbup.gif 2000m. is salo nusipirkom Yariuka ir tik siais metais nenorom ji teko perleisti kitiems seimininkams, nes nutarem atsinaujinti ax.gif . Visus 9metus neturejau jokio problemu, jokiu gedimu, jokio priverstinio taisymo. thumbup.gif I servisa vaziuodavom tik butiniems keitimams, tepalams, filtrams ir pan. Buvo mano pati mylimiausia masina wub.gif Ir dabar likau istikima Toyota wub.gif
Atsakyti
Sveikos Toyota yaris mylietojos. As irgi galvoju apie sita masina ir kai perskaiciau Jusu atsiliepimus, tai dar daugiau jos uzsinorejau wub.gif Tik vienas klausimas: tai bus pirma mano masina, vieni sako pirkti kuo pigesni yaris'a(atseit kol ismoksi, tai suvarysi ja, o kiti sako, kad tai lengvai valdoma masina ir galima pirkti drasiai naujesni modeli. Ka Jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 11 12, 20:45)
Sveikos Toyota yaris mylietojos. As irgi galvoju apie sita masina ir kai perskaiciau Jusu atsiliepimus, tai dar daugiau jos uzsinorejau wub.gif  Tik vienas klausimas: tai bus pirma mano masina, vieni sako pirkti kuo pigesni yaris'a(atseit kol ismoksi, tai suvarysi ja, o kiti sako, kad tai lengvai valdoma masina ir galima pirkti drasiai naujesni modeli. Ka Jus manot?

Ieškok tvarkingo automobiliuko su nedideliais įbrėžimais/įlenkimais. Smulkūs kėbulo defektai labai stipriai muša kainą, or ir pačiai, kaip pradedančiai vairuotojai nebus taip skaudu jei netyčia šalia jau esančių pabraižymų atsiras dar koks vienas smile.gif tik būtinai patepliok tuos pabraižymus kuo nors antikoroziniu, kad per žiemą nesurūdytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MindaugasT @ 2009 11 12, 23:15)
Ieškok tvarkingo automobiliuko su nedideliais įbrėžimais/įlenkimais. Smulkūs kėbulo defektai labai stipriai muša kainą, or ir pačiai, kaip pradedančiai vairuotojai nebus taip skaudu jei netyčia šalia jau esančių pabraižymų atsiras dar koks vienas smile.gif tik būtinai patepliok tuos pabraižymus kuo nors antikoroziniu, kad per žiemą nesurūdytų smile.gif

Aciu Mindaugai uz malonu atsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
įsimylėjau sita masinytę iš nuotraukų, nes kaip tik ieškau mažos, ekonomiškos, miestui pritaikytos, tai manau šita pats tas bus pagal mano reikalavimus bigsmile.gif žiuriu daug kas Tauragėj pirkot, o per kur konkrečiai- iš turgaus, skelbimu ar interneto? ar tikrai ten pasirinkimas didesnis, verta važiuot?
Atsakyti
Sveikos smile.gif As aplaksciau Kauno, Taurages, bei Siauliu aiksteles. Kaune automobiliai brangiausi, bet didziausias pasirinkimas, Taurageje bei Siauliuose kainos mazdaug vienodos, bet Taurageje koki 10 aiksteliu po 20 masinu, nemazai toyota yaris buvo, o Kaune vos tik kelios.
As ieskau Toyota Yaris mazdaug nuo 2000m. automato uz 3000-3200e. Gal kas zinote kur butu didziausias pasirinkimas? Gal kas is jusu pazistamu parduoda? Suprantu, kad geras automobilis cia yra, ir kaina jau didesne jo, bet daugiau krizes laiku negaliu saau leisti, juo labiau, kad tai bus mano pirmasis automobilis.

Baltai pavydziu toms kurios vairuoja tuos masiniukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 14, 22:46)
įsimylėjau sita masinytę iš nuotraukų, nes kaip tik ieškau mažos, ekonomiškos, miestui pritaikytos, tai manau šita pats tas bus pagal mano reikalavimus bigsmile.gif  žiuriu daug kas Tauragėj pirkot, o per kur konkrečiai- iš turgaus, skelbimu ar interneto? ar tikrai ten pasirinkimas didesnis, verta važiuot?

ir man idomus sitas klausimas, irgi dabar ziurineju sau Yariuka
Dar girdejau kad autoplius kainos aukstesnes negu turguje, ar tiesa? kas pastebejo?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 11 24, 18:51)
ir man idomus sitas klausimas, irgi dabar ziurineju sau Yariuka
Dar girdejau kad autoplius kainos aukstesnes negu turguje, ar tiesa? kas pastebejo?

oi apie autopliusą tokių negerų dalykų girdėjau, nepirkčiau iš interneto mašinos, ten juk iš tiesų lengviau prastumti visus prastus ir suvažinėtus automobilius. ir taip suku rasti gerą mašiną už atitinkančią kainą, o dar kai iš nuotraukų vien renkies schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 24, 16:58)
oi apie autopliusą tokių negerų dalykų girdėjau, nepirkčiau iš interneto mašinos, ten juk iš tiesų lengviau prastumti visus prastus ir suvažinėtus automobilius. ir taip suku rasti gerą mašiną už atitinkančią kainą, o dar kai iš nuotraukų vien renkies  schmoll.gif

Na nebutinai taip schmoll.gif Visu pirma autopliuse dazai yra tie patys automobiliai kurie stovi ir aikstelese bei turguose, nes pardavejams tai papildoma pardavimo galimybe wink.gif Antra juk nesirenki vien is nuotrauku, tiesiog issirenki plius minus patikusi automobiliuka ir nuvaziuoji jo apziureti bigsmile.gif
Atsakyti