Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

QUOTE(tigra_111 @ 2009 07 16, 10:53)
Sveikos  4u.gif
As irgi planuoju ant rudens nusipirkti sau masiniuka  ax.gif Tik nenusprendziau kokia, visai pasimetus  doh.gif Yarisas man patinka, tik susilaikau delto, kad spidometras ne prie vairuotojo, o toleliau kazkur per viduri, kazin ar patogu  g.gif

labai geras dalykas toks spidometras, ypač jei šalia sėdi šturmanas MB, kuris mėgsta žiūrėti į spidometrą ir vis priminti kokiu greičiu važiuoju, o kokiu reikėtų.... ax.gif Užtat kai atprato, tai grįžus į LT ir išsinuomavus mašiną su kitokiu spidometru nei karto nežvilgterėjo hihihi.gif
Atsakyti
Man sunku lyginti dėl spidometro kaip jis patogiau (kadangi Yaris pirmamano mašina), tačiau man labai patogu skaičiai elektroniniai aiškiai matosi. Man tai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri vairuojat Yari (2006 m. modelis) dyzeliuka ir automatine deze? ten pilnas automatas ar kokia nors robotizuota pavaru deze?
Atsakyti
QUOTE(lickerish @ 2009 07 16, 18:45)
Gal kuri vairuojat Yari (2006 m. modelis) dyzeliuka ir automatine deze? ten pilnas automatas ar kokia nors robotizuota pavaru deze?

As vairuoju, butent tu metu, dyzeliuka ir automatine biggrin.gif Niu ka as galiu pasakyti pfu pfu pfu problemu jokiu thumbup.gif O siaip tie automatai (kaip tu vadini robotizuota pavaru deze) yra labai savotiski. Na vaziuoji kaip su automatuku, bet kartais jausmas, kad vaziuoji su mechanine, nes jauciami begiu permetimai. Taciau Toyotos nebededa (kaip as vadinu) normaliu automatu nei i Corrolas nei i Yariukus, tipo sie ekonomiskesni ir pigesni rolleyes.gif Bet kartais sis automatukas man labai patinka, nes galiu persimesti i + ir - ir varineti kaip su mechanine (praktikuoju tai sankryzose, kai reikia staigiai pramauti...). Na gal dar nuo varikliukopriklauso. Nes kaip minejau vyras vazineja su pacia naujausia Corrola su tokiu paciu automatu tai jam labai nepatinka (nes megsta greiti ir "rovima" is vietos). Sie automatukai daugiau skirti ramesniam vaziavimui mirksiukas.gif Man kartais tai irgi nervina, bet... Kazkaip mano matyt mazesne masinyte tai netaip viskas jauciasi kaip Corolloje. bet zinok nemainyciau jos i mechanine mirksiukas.gif Tikrai ne schmoll.gif O ir kuro sanaudos juokingos 6Ltr nevalgo (bendras, bet vazineju pagrinde mieste). kaip jau minejau kartais net pamirstu isipilti degalu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As labai geritai turesiu Toyota Yaris, man ji labai patinka..ir labai grazi..tokia sauni moteriska masinyte, kaip man sukurta wub.gif
Atsakyti
Merginos gal žinote kokį tepalą reikia pirkti? (Nes jie ten būna sintetinai pusiau sintetiniai) Pas mane dyzelis.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2009 08 12, 16:20)
Merginos gal žinote kokį tepalą reikia pirkti?  (Nes jie ten būna sintetinai pusiau sintetiniai) Pas mane dyzelis.

toks koks buwo ypiltas toki ir reikia dapilt. jei keicia autoservise tai pila toki kokio klientas nori. tinka pusiau sintetiniai ir dyzeliniai (vien tik dyzeliam) tepalai
Atsakyti
Mielosios, o kur jus isigijot savuosius yariukus? as labai labai jo noriu... bet va neapsisprendziu kur man jo ieskoti, ar i turgu masinu koki vaziuoti, ar per skelbimus... ir gal zinote na gal kuri neseniai pirkote kokios ju kainos dabar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 08 28, 12:46)
Mielosios, o kur jus isigijot savuosius yariukus? as labai labai jo noriu... bet va neapsisprendziu kur man jo ieskoti, ar i turgu masinu koki vaziuoti, ar per skelbimus... ir gal zinote na gal kuri neseniai pirkote kokios ju kainos dabar?  ax.gif

Aš pirkai Tauragėje. Pardavimo aikštelėje. Ieškojau tai visur ir internete ir turguose.
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 08 28, 14:46)
Mielosios, o kur jus isigijot savuosius yariukus? as labai labai jo noriu... bet va neapsisprendziu kur man jo ieskoti, ar i turgu masinu koki vaziuoti, ar per skelbimus... ir gal zinote na gal kuri neseniai pirkote kokios ju kainos dabar?  ax.gif

As ieskojau ir per skelbimus ir i kauno turgu vaziuodavau, bet galiausiai is Taurages nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Acius uz info 4u.gif o kokios ju kainos mazdaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 08 29, 00:35)
Acius uz info  4u.gif  o kokios ju kainos mazdaug  ax.gif

Kaina priklauso nuo pacios masinos, jos bukles, metu ir t.t. bent jau kai as pirkau, o tai buvo kazkur pries puse metu, tai kaina internete ir turguose panasios, zinoma turguje dar gali neblogai nusidereti smile.gif nors dabar manau kad bet kur perkant gali drasiai deretis smile.gif
Atsakyti