Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Yaris

Sveikos, as ir zadu pirkti si masiniu. thumbup.gif O sakykit ar nei viena neturite bedu del korozijos. Labai bijau kad nespejus nusipirkti ir prades rudyti po kiek laiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naringiux @ 2009 05 07, 14:56)
Sveikos, as ir zadu pirkti si masiniu. thumbup.gif  O sakykit ar nei viena neturite bedu del korozijos. Labai bijau kad nespejus nusipirkti ir prades rudyti po kiek laiko.  g.gif

Sveika, as irgi vazineju su Yariuku jau visus metus thumbup.gif Geras mazas masiniukas mirksiukas.gif O del korozijos tai dar net negirdejau kad Toyotos tokia problema turetu ax.gif Mama su Corolla vazinejas as su Yaris, dar turiu pazistamu su Avensis ir tikrai niekam tokiu broblemu nera. Nu aisku visos masinytes pusnaujes tai gal delto tu problemu neturim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos prisijungiu ir aš į prie jusų nusipirkau yariuką. Dar mažai važiavau, bet man tai mašinytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2009 06 30, 22:40)
Sveikos merginos prisijungiu ir aš į prie jusų nusipirkau yariuką. Dar mažai važiavau, bet man tai mašinytė  thumbup.gif

Sveikinu įsigijus tokią šaunią mašinytę 4u.gif Smagaus važinėjimo 4u.gif
Atsakyti
Na, tikrai vaizdo sis masiniukas neturi... schmoll.gif Ruosiausi pirkti, bet apziurejau ir ispudzio ji man nepadare..Gal patogi del parkavimo, manevringumo, bet kad bais negrazi...
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:31)
Na, tikrai vaizdo sis masiniukas neturi... schmoll.gif  Ruosiausi pirkti, bet apziurejau ir ispudzio ji man nepadare..Gal patogi del parkavimo, manevringumo, bet kad bais negrazi...

Niujau niujau.... Grazi masinyte ir viduje kaip patogu...O kiek visokiu skyreliu, bardaciokeliu biggrin.gif Beja jos talpumas superinis. Vyras su naujausia Corolla vazineja, tai i jo masiniuka tiek neprikraunam kiek i mano biggrin.gif Juokaujam, kad Yariukas kaip kokia krovinine. Tas galiniu sedyniu lankstymasis ir vazinejimasis - superinis thumbup.gif Bet ir is isvaizdos ji super bigsmile.gif Maza, apvalute su graziomis akytemis lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Del skonio nesigincijama smile.gif Man pvz Yaris labai grazus biggrin.gif O jau toks pobaisis bmw x6 kad ka tu ka tu o kazkam cia didziausia svajone unsure.gif
Atsakyti
man yaris irgi grazuciai. aisku priklauso kelintu metu. nes paskutinieji tai is vis superiniai -2006m.
na 2002 nera labai grazuoliai,. bet mieli
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 14, 15:34)
man yaris irgi grazuciai. aisku priklauso kelintu metu. nes paskutinieji tai is vis superiniai -2006m.
na 2002 nera labai grazuoliai,. bet mieli

Ne tik grazus ir superiniai 2006m, bet ir labai ergonomiski mirksiukas.gif thumbup.gif jei reiktu keisti savo Yariuka, tai gal keisciau i Priusa... Kazkaip jie mane irgi traukia blush2.gif
Atsakyti
As turiu taip pat yariuka ir labai dziaugiuos, o jau jos priekines lempos wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi planuoju ant rudens nusipirkti sau masiniuka ax.gif Tik nenusprendziau kokia, visai pasimetus doh.gif Yarisas man patinka, tik susilaikau delto, kad spidometras ne prie vairuotojo, o toleliau kazkur per viduri, kazin ar patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 07 16, 12:53)
Sveikos  4u.gif
As irgi planuoju ant rudens nusipirkti sau masiniuka  ax.gif Tik nenusprendziau kokia, visai pasimetus  doh.gif Yarisas man patinka, tik susilaikau delto, kad spidometras ne prie vairuotojo, o toleliau kazkur per viduri, kazin ar patogu  g.gif

Labai patogu mirksiukas.gif O ir skaiciai ten tokio didumo, kad ir aklas matytu lotuliukas.gif Pirmiausia, kas krito i aki nusipirkus masiniuka ir buvo priekine panele su visais pribumbasais lotuliukas.gif Na nezinau, kaip yra tam ciut senesniam modeliuke, bet manau, kad panasiai. Taip, kad del spidometro tikrai neverta mastyti...
Na beja as jau supratau, kas mane labiausiai toje masinyteje nervina, ogi kuro parodymai doh.gif Niekad nepamatau, kad jau buna kuras i pabaiga. Nu mirkcioja ta padala, bet ji neatkreipia mano demesio. Arba atkreipia, bet jau po keliu min uzmirstu. O kadangi su tokiu kuro valgymu isvis pamirsti, kad i ja reikia jo pilti tai viena karta net uzgesus buvau mieste blush2.gif lotuliukas.gif Juokiausi nors ir geda buvo doh.gif
Atsakyti