Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(fuchia @ 2013 02 06, 00:00)
Duoda, ypac, jei demeles nera isiseneje smile.gif

jis padeda nuo spuogų dėmeles raudonas pašalint?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 02 06, 09:30)
jis padeda nuo spuogų dėmeles raudonas pašalint?

padeda
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 06, 10:33)

jus bandėt? kokio procento darėtės?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 02 06, 14:52)
jus bandėt? kokio procento darėtės?

paskaitykit tema, joje viskas parasyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 04, 18:54)
as siandien po 18% tca, praejus 1.5 val jau nebuvo ne zymes, kad pries tai buvau kaip virtas vezys biggrin.gif
beliko sulaukti lupimosi, bus visa 4-5dieni smile.gif

Kaip sekėsi luptis? Aš irgi noriu vėl pilingo, o kol kas "gyju" po veido valymo su rūgštimis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 02 09, 12:21)
Kaip sekėsi luptis? Aš irgi noriu vėl pilingo, o kol kas "gyju" po veido valymo su rūgštimis. smile.gif

zinok, sikart labai graziai baigiu nusilupti, nebuvo ne vienos dienos, kad negaleciau i zmones iseiti smile.gif manau, kad cia man labai gerai pasitarnavo aldegitine kauke su aloe, kuria dariausi kasdien ir Renauld kremas su azulenu, man isejo tobulas derinys wub.gif
su kokia rugstim tau dare? as lupuosi tik po tca, po kitu - nea schmoll.gif nebent koks sasiukas tik nueina
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 09, 14:24)
zinok, sikart labai graziai baigiu nusilupti, nebuvo ne vienos dienos, kad negaleciau i zmones iseiti smile.gif manau, kad cia man labai gerai pasitarnavo aldegitine kauke su aloe, kuria dariausi kasdien ir Renauld kremas su azulenu, man isejo tobulas derinys wub.gif
su kokia rugstim tau dare? as lupuosi tik po tca, po kitu - nea schmoll.gif  nebent koks sasiukas tik nueina

Tai tau ir su palyginus silpną TCA darė. Žinoma, ir drėkinimas. thumbup.gif
Pilingus esu tik TCA bandžiusi. Man visad lupasi.
Po veido valymų paprastai nesilupu (naudoja migdolinę, glikolio rūgštį), nebent tepa stipresnę rūgštį - tuomet keletą dienų šerpetoja oda. Apskritai ji turi atsinaujinti po procedūros. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 vasario 2013 - 12:46
sveikos, mergaites 4u.gif nusipirkau shita peel ir cia pasiskaicius apie visokius lupimusis, net bijau bandyt blush2.gif doh.gif gal kas toki naudojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 02 09, 18:33)
sveikos, mergaites  4u.gif  nusipirkau shita peel ir cia pasiskaicius apie visokius lupimusis, net bijau bandyt  blush2.gif  doh.gif  gal kas toki naudojot?  g.gif

Pagal aprasyma matyti, kad AHA koncentracija bus 10%, pieno rugsties-apie 10% taip pat, 2.4% TCA. Jeigu naudojate is viso pirma syki rugstines priemones, tai siulyciau pradziai susilaikyti nuo sio pylingo ir kokia savaite-dvi panaudoti Neostrata ar Alpha Hydrox priemones su 10 % AHA. Tiesiog paruosti oda pylingui.
Jeigu jau esate naudojusi rugstines priemones, tai jusu minetas pylingas nera stiprus ir didelio odos lupimosi nesukels. Bus odos serpetojimas, kuri suvaldyti galesite, pasirinkusi tinkama drekikli.
Tarkim, galeciau pasakyti, kad 20% TCA jau sukelia stipru lupimasi, kurio metu 5 dienas tikrai negaletume iseiti i gatve.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 02 11, 13:10)
Tarkim, galeciau pasakyti, kad 20% TCA jau sukelia stipru lupimasi, kurio metu 5 dienas tikrai negaletume iseiti i gatve.

labai dristu priestarauti, paciai dare ana savaite 18 ir vietomis 20% tca, kuo puikiausiai visas dienas galejau rodytis zmonese be jokio stipraus lupimosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 11 vasario 2013 - 13:20
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 11, 14:19)
labai dristu priestarauti, paciai dare ana savaite 18 ir vietomis 20% tca, kuo puikiausiai visas dienas galejau rodytis zmonese be jokio stipraus lupimosi rolleyes.gif

Na, turbut visiems skirtingai g.gif . As po 20%TCA tik i penkta diena galiu iseiti i zmones unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 02 11, 05:10)
Pagal aprasyma matyti, kad AHA koncentracija bus 10%, pieno rugsties-apie 10% taip pat, 2.4% TCA. Jeigu naudojate is viso pirma syki rugstines priemones, tai siulyciau pradziai susilaikyti nuo sio pylingo ir kokia savaite-dvi panaudoti Neostrata ar Alpha Hydrox priemones su 10 % AHA. Tiesiog paruosti oda pylingui.
Jeigu jau esate naudojusi rugstines priemones, tai jusu minetas pylingas nera stiprus ir didelio odos lupimosi nesukels. Bus odos serpetojimas, kuri suvaldyti galesite, pasirinkusi tinkama drekikli.

labai dekoju uz patarima 4u.gif gal kada jau isidrasinsiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti