Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 12, 19:49)
kiek dare %? man 1, 2 ir netgi 3 diena - niekada jokiu bedu nebuna smile.gif manes laukia vasari - 30 (ar 20 g.gif

35 %, bet stipresnis TCA. Vėliau mano oda ima atrodyti bobutiškai ir pačiai nelabai smagu rodytis. blush2.gif

Spėju, kad vasario 20, nes mėnuo turi 28 d. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2013 - 18:39
QUOTE(Victorious @ 2013 01 12, 18:10)

Spėju, kad vasario 20, nes mėnuo turi 28 d. ax.gif

as apie % stipruma rasiau, ne diena mirksiukas.gif
veliau mano atrodo ojojoj kaip biggrin.gif ph34r.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur Kaune daro chemini sveitima? Na toki, kur oda po vieno karto tiesog nusilupa. Daznai ziuriu laida " 10 metu jaunesni", joje daug kam daro toki sveitima, oda po jo buna kaip nauja, noretus ir man tokios proceduros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 01 13, 16:45)
Gal zinot, kur Kaune daro chemini sveitima? Na toki, kur oda po vieno karto tiesog nusilupa. Daznai ziuriu laida " 10 metu jaunesni", joje daug kam daro toki sveitima, oda po jo buna kaip nauja, noretus ir man tokios proceduros  ax.gif

Aha, aš irgi porąkart mačiau tą laidą. Man atrodo, ten daro tikrai stiprias rūgštines ir lazerines procedūras - mėnesį su mėlynėm iš namų nelenda cool.gif.
Tikrai oda kaip nauja, bet nauja kokiam mėnesiui po vidutinio stiprumo pilingo. Aš tai darausi, nes reikia... Savam "malonumui" turbūt nepraktikuočiau, nes visgi skausminga ir trauma odai... cool.gif. Nors būna moteriškių, kurios taip jauninasi - ką gali žinoti, gali ateiti ir toks laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 sausio 2013 - 18:10
QUOTE(Amellie @ 2013 01 13, 15:45)
Gal zinot, kur Kaune daro chemini sveitima? Na toki, kur oda po vieno karto tiesog nusilupa. Daznai ziuriu laida " 10 metu jaunesni", joje daug kam daro toki sveitima, oda po jo buna kaip nauja, noretus ir man tokios proceduros  ax.gif

Teko taip pat keleta siu laidu matyti. Patebejau, kad rugstini pylinga atlieka su bendra nejautra. Todel itariu, kad gali buti daugiau 50% TCA. Abejoju, ar LT toki pylinga atlieka visam veidui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 09, 15:18)
Randeliams jo darytis tikrai neverta schmoll.gif . Per silpnas jis. Veido spalvai, atgaivinimui - taip, bet rimtesniems defektams, nerekomnduoju. Esu isbandziusi pati ji.

O kokiam mieste daretes? Ieskau Kaune, mano kosmetologe nedaro, gal kas ka parekomenduos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 16, 18:22)
O kokiam mieste daretes? Ieskau Kaune, mano kosmetologe nedaro, gal kas ka parekomenduos 4u.gif

Vilniuje. Kaune nelabai zinau, kas TCA atlieka verysad.gif .
Atsakyti
as siandien po 18% tca, praejus 1.5 val jau nebuvo ne zymes, kad pries tai buvau kaip virtas vezys biggrin.gif
beliko sulaukti lupimosi, bus visa 4-5dieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 04, 17:54)
as siandien po 18% tca, praejus 1.5 val jau nebuvo ne zymes, kad pries tai buvau kaip virtas vezys biggrin.gif
beliko sulaukti lupimosi, bus visa 4-5dieni smile.gif

papasakokite plačiau, kokia jūsų oda, koks bus poveikis ir pan., kokia kaina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,skaitinėju temą ir gundausi nusipilinguot rugštiniu pylingu.
Sakykite, o jei mano oda nėra spuoguota, randuota, tik keletas pigmentinių dėmių į akį duria, kokį pylingą rinktis? Migdolinis gundo, bet ar jis duoda kažkokių apčiuopiamų rezultatų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 05 vasario 2013 - 20:28
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 05, 16:15)
papasakokite plačiau, kokia jūsų oda, koks bus poveikis ir pan., kokia kaina 4u.gif

paskaitykite tema, rasiau apie poveiki tca savo odai ne karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2013 02 05, 21:27)
Sveikos 4u.gif ,skaitinėju temą ir gundausi nusipilinguot rugštiniu pylingu.
Sakykite, o jei mano oda nėra spuoguota, randuota, tik keletas pigmentinių dėmių į akį duria, kokį pylingą rinktis? Migdolinis gundo, bet ar jis duoda kažkokių apčiuopiamų rezultatų?

Duoda, ypac, jei demeles nera isiseneje smile.gif
Atsakyti