Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 20:19)
Man pasakojo, kad pilingas veikia ir kaip veido valymas.

as ta galiu patvirtinti, man puikiai pravalo Tzona, o tokie pavieniai inkstiriukai lenda patys i pavirsiu ir tiesiog namuose pilinguojant veida pasisalina.
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 20:28)
o bentjau nesuaktyvina berimu jums?

suaktyvina ir istraukia tuos pulius/uzsikimsusias liaukas, kurios jau buvo susiformavusios (ir nebutinai jau buvo ant odos pavirsiaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 23 gruodžio 2012 - 20:32
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 21:36)

suaktyvina ir istraukia tuos pulius/uzsikimsusias liaukas, kurios jau buvo susiformavusios (ir nebutinai jau buvo ant odos pavirsiaus)

ir kiek mazdaug laiko po pilingo sitaip valosi oda? na kol normalizuojasi..
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 20:43)
ir kiek mazdaug laiko po pilingo sitaip valosi oda? na kol normalizuojasi..

savaite - dvi.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 21:58)
savaite - dvi.

vargas su tuo veidu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 21:03)
vargas su tuo veidu  doh.gif  doh.gif

tai vargstatsu oda turbut daugiau negu savaite - dvi, tad nemanau, kad kazkokiu ypatingu ir nauju nepatogumu butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 22:04)
tai vargstatsu oda  turbut daugiau negu savaite - dvi, tad nemanau, kad kazkokiu ypatingu ir nauju  nepatogumu butu rolleyes.gif

na taip, bet vistiek tarpais atrodo lyg ir apsiramina tie berimai, o pradedi kazka naujo ir vel viskas iskyla, pasaka be galo, taip ir ieskai kazko kas padetu visam, o ne tik kuriam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 21:09)
na taip, bet vistiek tarpais atrodo lyg ir apsiramina tie berimai, o pradedi kazka naujo ir vel viskas iskyla, pasaka be galo, taip ir ieskai kazko kas padetu visam, o ne tik kuriam laikui  smile.gif

jo, cia reikia nuolat bandyti, ieskoti, universaliu priemoniu, deja, nera.
Atsakyti
Problemu su oda daug neturiu. Like randeliai, inkstirai ir pavieniai spuogiukai. Noreciau migdolu rugstini pilinga pasidaryti (kaip suprantu jis vienintelis nereguoja su saule)? Gal kas patartumete kas Kaune ji atlieka ir ar verta? smile.gif
Atsakyti
migdolu pilingas randeliu tikrai nepanaikins
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 08, 23:39)
Problemu su oda daug neturiu. Like randeliai, inkstirai ir pavieniai spuogiukai. Noreciau migdolu rugstini pilinga pasidaryti (kaip suprantu jis vienintelis nereguoja su saule)? Gal kas patartumete kas Kaune ji atlieka ir ar verta? smile.gif

Randeliams jo darytis tikrai neverta schmoll.gif . Per silpnas jis. Veido spalvai, atgaivinimui - taip, bet rimtesniems defektams, nerekomnduoju. Esu isbandziusi pati ji.
Atsakyti
Na, aš jau "apsiforminusi" su TCA biggrin.gif. Pakentėti teko, o šiandien antra diena - vaikščiojau po parduotuvės ir jokios didelės bėdos šiek tiek pasimaskavus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2013 - 17:24
QUOTE(Victorious @ 2013 01 12, 17:23)
Na, aš jau "apsiforminusi" su TCA biggrin.gif. Pakentėti teko, o šiandien antra diena - vaikščiojau po parduotuvės ir jokios didelės bėdos šiek tiek pasimaskavus. smile.gif

kiek dare %? man 1, 2 ir netgi 3 diena - niekada jokiu bedu nebuna smile.gif manes laukia vasari - 30 (ar 20 g.gif
Atsakyti