Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 18:55)
Buna ir 75 proc., ir daugiau cool.gif. Tai is kainos supratau, kad skirtingo stiprumo mums daro. 4u.gif

kad buna, tai zinau, bet kad kam darytu ant veido, tai hmmmm g.gif nebent dideli defektais ir randai g.gif pas grazina dareisi 50%?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 21:05)
kad buna, tai zinau, bet kad kam darytu ant veido, tai hmmmm g.gif nebent dideli defektais ir randai  g.gif pas grazina dareisi 50%?

Taip 4u.gif. Na, 12 - 15 proc. labai pavirsinis.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 19:49)
Taip 4u.gif. Na, 12 - 15 proc. labai pavirsinis.

man jo uztenka per akis, atrodo, kad nulupa oda iki pat kaulo biggrin.gif o su 50% - net nzn, ar istverciau biggrin.gif kiek tu moki uz 50%?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 21:50)
man jo uztenka per akis, atrodo, kad nulupa oda iki pat kaulo biggrin.gif o su 50% - net nzn, ar istverciau biggrin.gif kiek tu moki uz 50%?

Na, ner taip baisu - pradzioj gal. Bent anksciau buvo 200Lt.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 19:54)
Na, ner taip baisu - pradzioj gal. Bent anksciau buvo 200Lt.

gilus pas tave randai? as pastebejau, kad kazkaip nelabai iziuriu po 2 tca lens.gif po pirmojo man buvo ryskesnis odos pasikeitimas, dabar atrodo niekas nepasikeite, nors realiai % buvo didesnis.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 22:02)
gilus pas tave randai? as pastebejau, kad kazkaip nelabai iziuriu po 2 tca lens.gif po pirmojo man buvo ryskesnis odos pasikeitimas, dabar atrodo niekas nepasikeite, nors realiai % buvo didesnis.

Ne, turbut man labiau diskomforta kelia. Grazina sake, kad nesimato - man matosi biggrin.gif .As nesidaryciau 12-15 proc. Efektas labiau turbut sulyginta odos spalva... Man irgi toki varianta pavasariui siule, kai jau nebuvo galima rimtesnes proceduros daryti. Aisku, ne visu oda toleruoja stipresnius pilingus ir ne visiems tokie tinka bei ju reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 gruodžio 2012 - 20:23
o sakykit ar jus tik randus naikinat su pilingais, ta prasme ar su pacia berimo problema jau esat susitvarkiusios? ar tuo paciu pilingais naikinat ir berimus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 22:15)
o sakykit ar jus tik randus naikinat su pilingais, ta prasme ar su pacia berimo problema jau esat susitvarkiusios? ar tuo paciu pilingais naikinat ir berimus?  doh.gif

Man pasakojo, kad pilingas veikia ir kaip veido valymas.Zinau, kad kitoms sitos proceduros padejo ir spuogu atsikratyti. Mano atveju ne - gal berimo priezastis kita.
Siaip jei yra uzdegimas, rugstys labiau rekomenduojamos isgydzius oda. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 gruodžio 2012 - 20:22
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 20:12)
Ne, turbut man labiau diskomforta kelia. Grazina sake, kad nesimato - man matosi biggrin.gif .As nesidaryciau 12-15 proc. Efektas labiau turbut sulyginta odos spalva... Man irgi toki varianta pavasariui siule, kai jau nebuvo galima rimtesnes proceduros daryti.

o as nesidaryciau iskart dideli % ir grazina sake, kad oda turi priprasti prie %, matai tu daraisi jau kelis metus, man cia pirmasis tca gyvenime smile.gif ir sake, kad iki pavasario daugiau nebedarys man ju.

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 20:15)
o sakykit ar jus tik randus naikinat su pilingais, ta prasme ar su pacia berimo problema jau esat susitvarkiusios? ar tuo paciu pilingais naikinat ir berimus?  doh.gif

as neturiu berimu
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 22:20)
man cia pirmasis tca gyvenime smile.gif

Del to taip baisiai ir atrode. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 20:21)
Del to taip baisiai ir atrode.  biggrin.gif

kaip ri priklauso pirmam kartui (visame kame biggrin.gif is tikruju netgi oda labiau degino per pirmaji, silpnesnio % karta, negu per antraji.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 21:19)
Man pasakojo, kad pilingas veikia ir kaip veido valymas.Zinau, kad kitoms sitos proceduros padejo ir spuogu atsikratyti. Mano atveju ne - gal berimo priezastis kita.
Siaip jei yra uzdegimas, rugstys labiau rekomenduojamos isgydzius oda. g.gif

o bentjau nesuaktyvina berimu jums?
Atsakyti