Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 21, 01:34)
lornoj kosmetologe sake kad su glikolio pilingu nepasieksiu geru rezultatu, nebent tu proceduru butu labai daug, tad pradziai atliko mezoterapija su kazkokia rugstimi  doh.gif  bet manau visgi grysiu pas ja darytis pilingu su glikoliu, nes nuo ips taip pat nyksta akne bei randeliai, tai kartu sudejus manau turetu gautis kasnors gero  doh.gif

Man kosmetologe sake, kad lazeriu nebus geresniu rezultatu nei darantis rugstinius pilingus. Zinoma, turbut nuo atvejo priklauso. Bijociau lazerio salutino poveikio. unsure.gif
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 21, 15:21)
tai gal kas galetu apsviesti kaip atrodo veidas po pilingo su glikoliu? kas vyksta odai, buna paraudusi, lupasi? per kiek laiko viskas normalizuojasi ir vaizdelis pagrazeja?

Sioje temoje nemazai dalintasi patirtimi apie rugstinius pilingus. 4u.gif
http://www.supermama...?...1006&st=180

Esu bandziusi tik TCA, bet tikriausiai panasiai : oda po proceduros buna siek tiek paraudusi, veliau sukieteja, pasidaro "mociutiska" ir po keleto dienu ima luptis, o mazdaug 7 dienu - jau nauja,"sviezia" kudikiska odyte. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 gruodžio 2012 - 20:39
QUOTE(Victorious @ 2012 12 21, 21:32)
Man kosmetologe sake, kad lazeriu nebus geresniu rezultatu nei darantis rugstinius pilingus. Zinoma, turbut nuo atvejo priklauso. Bijociau lazerio salutino poveikio. unsure.gif

o koks tas salutinis poveikis? doh.gif as tai bijau su rugstiniais pilingais pakenkt odai, nes siaip ji gan jautri g.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 21, 23:37)
o koks tas salutinis poveikis?  doh.gif  as tai bijau su rugstiniais pilingais pakenkt odai, nes siaip ji gan jautri g.gif

Reikia ypatingai saugoti oda nuo saules kone visa gyvenima - didele pigmentavo tikimybe. Buvo garsiai nuskambejusiu istoriju, kai dar daugiau bedu odai padare su lazeriu unsure.gif. Arba jokio poveikio nebuvo, nors sumoketi tukstanciai. Man atrodo, dar pakankamai neisbandyta ta sritis ir bent pas mus daznai eksperimentuojama ir nieks negarantuoja rezultato. Aisku, ir su rugstinias pilingais nereikia persistengti - ypac kalbant apie jautria oda, bet manau, proceduras su rugstimi galima labiau kontroliuoti. Rezultata taip pat matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 gruodžio 2012 - 00:23
QUOTE(Victorious @ 2012 12 22, 01:19)
Reikia ypatingai saugoti oda nuo saules kone visa gyvenima - didele pigmentavo tikimybe. Buvo garsiai nuskambejusiu istoriju, kai dar daugiau bedu odai padare su lazeriu unsure.gif. Arba jokio poveikio nebuvo, nors sumoketi tukstanciai. Man atrodo, dar pakankamai neisbandyta ta sritis ir bent pas mus daznai eksperimentuojama ir nieks negarantuoja rezultato. Aisku, ir su rugstinias pilingais nereikia persistengti - ypac kalbant apie jautria oda, bet manau, proceduras su rugstimi galima labiau kontroliuoti. Rezultata taip pat matau.

o del kokiu problemu jus darotes rugstinius pilingus? ir po keliu pamatet rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 01:14)
o del kokiu problemu jus darotes rugstinius pilingus? ir po keliu pamatet rezultatus?

Demeles, nelygymai po aknes. Po kiekvieno matosi rezultatas, bet norint ryskesniu, reikia ne vienos proceduros...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 00:55)
Demeles, nelygymai po aknes. Po kiekvieno matosi rezultatas, bet norint ryskesniu, reikia ne vienos proceduros...

na tai ir idomu kiek prireiktu tu proceduru smile.gif sakykit kiek jus tokiu pasidaret? ir dar idomu ar tas odos lupimasis labai ryskus, na ar galima iseit i zmones? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 20:15)
na tai ir idomu kiek prireiktu tu proceduru smile.gif  sakykit kiek jus tokiu pasidaret? ir dar idomu ar tas odos lupimasis labai ryskus, na ar galima iseit i zmones?  biggrin.gif

Dariausi keleta metu po pora pagrindiniu saltuoju metu laiku ir dar po keleta papildomu probleminems zonoms. Dabar noreciau vel pasidaryti procedura tarp svenciu ar po svenciu. Na, oda grazeja, lygeja palaipsniui ir vienos proceduros neuzteks. Priklauso nuo odos bukles ir kokio rezultato norite.
Lupimasis irgi nuo rugsties stiprumo, pilingo gilumo priklauso. Na, man luposi pakankamai ryskiai ir 2-6 dienomis po proceduros vengiau zmonese buti.
Galit isbandyti ir bus aisku, kaip jums toks budas "pritinka". As pasidalinau savo patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 gruodžio 2012 - 18:24
Victorious, kiek % tca tau dare?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 19:23)
Dariausi keleta metu po pora pagrindiniu saltuoju metu laiku ir dar po keleta papildomu probleminems zonoms. Dabar noreciau vel pasidaryti procedura tarp svenciu ar po svenciu. Na, oda grazeja, lygeja palaipsniui ir vienos proceduros neuzteks. Priklauso nuo odos bukles ir kokio rezultato norite.
Lupimasis irgi nuo rugsties stiprumo, pilingo gilumo priklauso. Na, man luposi pakankamai ryskiai ir 2-6 dienomis po proceduros vengiau zmonese buti.
Galit isbandyti ir bus aisku, kaip jums toks budas "pritinka". As pasidalinau savo patirtimi. 4u.gif

dekui 4u.gif tiesiog norisi atrast galu gale kazka kas tikrai padetu, paberia dar mane, bet nebe taip gausiai kaip anksciau, taip kad dabar pagrindine mano problema randeliai, nelygumai, ka ir noriu susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 20:26)
Victorious, kiek % tca tau dare?

Viena kosmetologe 50 proc., o kita apie 35 proc., bet buvo stipresnis nei tas 50 proc. Turbut ir nuo TCA rugsties priklauso. Na, jos zino, kaip ka tepti.
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 23, 20:29)
dekui  4u.gif  tiesiog norisi atrast galu gale kazka kas tikrai padetu, paberia dar mane, bet nebe taip gausiai kaip anksciau, taip kad dabar pagrindine mano problema randeliai, nelygumai, ka ir noriu susitvarkyt.

As su rugstimis "draugauju". Galit pirmiausia su kosmetologe pasitarti del proceduru. Daug info internete ir nemazai sitam subforume. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 gruodžio 2012 - 18:51
QUOTE(Victorious @ 2012 12 23, 18:44)
Viena kosmetologe 50 proc., o kita apie 35 proc., bet buvo stipresnis ne tas 50 proc. Turbut ir nuo TCA rugsties priklauso. Na, jos zino, kaip ka tepti.

tu nieko nepainioji? smile.gif man tca daro 12 ir 15% rolleyes.gif nelabia isivaizduoju, kad darytu 50% tca smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 23, 20:49)
tu nieko nepainioji? smile.gif man tca daro 12 ir 15% rolleyes.gif nelabia isivaizduoju, kad darytu 50% tca smile.gif

Buna ir 75 proc., ir daugiau cool.gif. Tai is kainos supratau, kad skirtingo stiprumo mums daro. 4u.gif
Atsakyti