Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

man po Dermaceutic pylingu dingo visi spuogai, jau 2 metai thumbup.gif atsiranda vienas kitas, bet jau taip reetai, kad nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš be galo džiaugiuosi atradus šitą kosmetiką. Kainos man pasirodė šiek tiek aukštesnės nei ODA, bet rezultatas tikrai didesnis. Procedūros čia http://dklinika.lt/ šiek tiek pigesnės nei Grožio akademijoj.
QUOTE(Egless @ 2014 04 14, 10:49)
As galiu rekomenduot Dermaceutics kosmetika, na tikrai labai thumbup.gif Kainos panasiai kaip ir ODOS, bet nesausina, naktinis kremukas tai isvis stebuklingas - atsikeli oda svarutele, skaisti, raukslyciu mazu nebera. Dieninis kremukas su vit. C ir oksidantu gerai drekina. Aisku ir pylingai savo duoda su mikrodermabrazija, bet as jas daraus, karta y pora menesiu ar reciau, kai atvykstu y LT.

http://www.grozioaka...ermaceutic.html

Tikrai rekomenduoju 4u.gif

Papildyta:
Man taip pat:)
QUOTE(-Chloe- @ 2015 11 24, 15:34)
man po Dermaceutic pylingu dingo visi spuogai, jau 2 metai  thumbup.gif atsiranda vienas kitas, bet jau taip reetai, kad nesiskaito  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 11 24, 15:34)
man po Dermaceutic pylingu dingo visi spuogai, jau 2 metai  thumbup.gif atsiranda vienas kitas, bet jau taip reetai, kad nesiskaito  biggrin.gif

Kaip faina, aš tikiuosi ir man dings visai su laiku:) Tada užsiimsiu randelių naikinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmose @ 2015 11 24, 15:36)
Ir aš be galo džiaugiuosi atradus šitą kosmetiką. Kainos man pasirodė šiek tiek aukštesnės nei ODA, bet rezultatas tikrai didesnis. Procedūros čia http://dklinika.lt/ šiek tiek pigesnės nei Grožio akademijoj.

Koks kosmetologes, pas kuria lankotes, vardas? 4u.gif Aciu, kita karta ten pabandysiu. Grozio akademija man patogu tik tuo, kad ten vietoj ir visas priemones susiperku, todel ydomu butu ismeginti ir kazka kita smile.gif
Atsakyti
Siai dienai man geriausiai ir labiausiai patinka sesderma rugstys, labai platus pasirinkimas ir proceduru kombinaciju pagal oda labai ivairiu yra thumbup.gif
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif

Gal galėtumėt man rekomenduoti, kur geriau atlikti veido pylingą? Esu lankiusi NARMEDOJ (Konarskio gtv., Vilnius), tačiau ten vizitui atėjau pavasarį, ir man atsisakė daryti rūgštines procedūras (ar kaip jos ten besivadintų, nesigaudau smile.gif ). Sakė ateiti žiemą. Na ir ką, planuoju greitu metu eiti, tačiau nuo procedūrų ir klinikų gausos man tiesiog raibsta akys smile.gif - o gi norėčiau atsikratyt pigmentacijos ties nosyte, randų po spuogų, suvienodinti veido atspalvį. Gydytoja sakė, kad lazerio man tikrai nereikia, kad puikiai užteks vien tų pylingų. Tai va, įdomu, ar man eiti ten pat, o gal kažkur kitur geriau? Gal kuri nors turi rekomendacijų gerų? Man beje tąkart apgamėlį Narmadoje naikino, ir likau patenkinta, neplėšė pinigų, ir tai, ką žadėjo, tą ir gavau, tad kaip ir užsitarnavo mano pasitikėjimą, nors pirma labai skeptiškai žiūrėjau gydytją ir jos peršamą kosmetiką smile.gif
Atsakyti
Sveika, jei Vilniuje tai eičiau į Grožio Akademiją. Nes nemačiau, kad kitur su Dermaceutic pylingais dirbtų, o jie vieninteliai kurie man iš tikrųjų gerai veikia. Aš dabar gyvenu užsienyje ir tuos pačius darausi, deja ta pati paslauga daug brangiau nei Vilniuje :C Sekantį kartą jau man IPL darys randų naikinimui ir jei reikės tai dar su TCA rūgštimi pylingą. Pigmentacijai šalinti kaip suprantu IPL gerai veikia, bet aišku tavo dermatologas geriau žino kokia ten situacija pas tave smile.gif

QUOTE(metafizika @ 2016 01 03, 18:59)
Labas, merginos smile.gif

Gal galėtumėt man rekomenduoti, kur geriau atlikti veido pylingą? Esu lankiusi NARMEDOJ (Konarskio gtv., Vilnius), tačiau ten vizitui atėjau pavasarį, ir man atsisakė daryti rūgštines procedūras (ar kaip jos ten besivadintų, nesigaudau smile.gif ). Sakė ateiti žiemą. Na ir ką, planuoju greitu metu eiti, tačiau nuo procedūrų ir klinikų gausos man tiesiog raibsta akys smile.gif - o gi norėčiau atsikratyt pigmentacijos ties nosyte, randų po spuogų, suvienodinti veido atspalvį. Gydytoja sakė, kad lazerio man tikrai nereikia, kad puikiai užteks vien tų pylingų. Tai va, įdomu, ar man eiti ten pat, o gal kažkur kitur geriau? Gal kuri nors turi rekomendacijų gerų? Man beje tąkart apgamėlį Narmadoje naikino, ir likau patenkinta, neplėšė pinigų, ir tai, ką žadėjo, tą ir gavau, tad kaip ir užsitarnavo mano pasitikėjimą, nors pirma labai skeptiškai žiūrėjau  gydytją ir jos peršamą kosmetiką smile.gif

Atsakyti
Kas darėsi rūgštinius pylingus, ar normalu po antro karto ryškus pablogėjimas? Ar oda turi valytis kažkaip? unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2016 08 15, 19:07)
Kas darėsi rūgštinius pylingus, ar normalu po antro karto ryškus pablogėjimas? Ar oda turi valytis kažkaip? unsure30x30.png

Normalu smile30x30.png
Atsakyti
Gal atradot kuri,kaip namuose paciai isnaikint pigmentines demes?t.y.kokias priemones naudojat?
Kremu,kaukiu pasirinkimas didelis,bet kas padeda..?
Atsakyti
Sveikos,

Susiduriau su problema ir nezinau kaip spresti. Isigyjau Tiande pilinga, kuris yra zeles pavydalo.Uzdejus ant veido odos ir masazuojant svelniais judesiais jauciasi kaip negyva oda susirutuliuoja. Man patiko toks svelnus ir efektyvus negyvos odos salinimas, taciau kuo toliau, tuo prasciau man su mano oda. Iki silo turejau normalia oda, kartais net kremu neprireikdavo, dabar oda lb issausejo. Pirmos dienos po pilingavimo yra fainos, bet jau ant 4 dienos jauciamas negyvu lasteliu sluoksnis, tarsi luobele uzsideda. Pacia oda tempia, drekinantys cremai isigeria lb greitai ir nesijaucia visai, riebus ar maitinantys kremai gelbeja irgi tik tam kartui. Pilinguodavau kas 2-3 sav ir tas slykstus tempimo jausmas nepraeina. Kazkoks uzburtas ratas jauciamas. Geriu daug vandens, nerukau, saules voniu nemegstu. Visa tai pasidare po pilingo naudojimo :-( Ar kas buvo panasioj situacijoj ir kaip issprendete sia problema? Aciu uz atsakyma Moterytes
Atsakyti
Sveikos, kiek gali trukti valymosi procesas naudojant rūgštinę kosmetiką? Naudoju rūgštinį prausiklį, BHA 2% ir AHA 8% jau mėnesį. Oda paskaitėjo, pradžioj šiek tiek pašerpetojo, bet dabar sakyčiau net susinormalizavo, nes prieš tai buvo mišri, T zona riebi stipriai, o skruostai žiauriai sausi. Tik va vis beria, ypač virš antakio, toks kaip uždegiminis plotelis, vienoj vietoj daug spuogų.
Atsakyti