bedos tai randai ir vis koks nenaudelis pasirodantis dariausi pas pazystama tai nenoriu reklamuot dar siuo metu beveik lygiai trys paros praeje tai lupasi dalis barzdos , gan stipriai o kita oda tokia ziauriai juokinga kaip razina jauciuosi
aciu,
dar updeitinkit po keliu dienu - man labai rupi sitas pilingas, jo rezultatai...
pirma kart darotes???? ir kokio stiprumo tca buvo?
dar updeitinkit po keliu dienu - man labai rupi sitas pilingas, jo rezultatai...
pirma kart darotes???? ir kokio stiprumo tca buvo?
QUOTE(Vikuute @ 2015 02 08, 17:07)
bedos tai randai ir vis koks nenaudelis pasirodantis dariausi pas pazystama tai nenoriu reklamuot dar siuo metu beveik lygiai trys paros praeje tai lupasi dalis barzdos , gan stipriai o kita oda tokia ziauriai juokinga kaip razina jauciuosi
Siandien einu darytis rugstyne procedura... Vaje paskaiciau temuke- tai baisoka, ryt reiks darban... Pasirodo visgi pavojiga procedura, norsk osmetologes tai nupiesia lyg viskas butu "nieko tokio"...
As jau po pirmos proceduros, dare su kazkokia rugstimi 30 proc ir laike 2 minutes... poto purske neutralizatorium, o my god kaip skaudejo... baisuma.. Po proceduros padare mechanini veido valyma ir siandien mano oda nei tai labai issausejusi, nei jautri, nei raudona
tai juk glikoli ar kokia kita turbut dare, tikrai ne TCA. ner ko bijot tu paprastu rugsciu.. jos visos pavirsines...
QUOTE(Dwin @ 2015 02 11, 09:42)
As jau po pirmos proceduros, dare su kazkokia rugstimi 30 proc ir laike 2 minutes... poto purske neutralizatorium, o my god kaip skaudejo... baisuma.. Po proceduros padare mechanini veido valyma ir siandien mano oda nei tai labai issausejusi, nei jautri, nei raudona
As vakar atlikau antra procedura, tai siandien veido oda daug jautresne, raudonesne... Idomu ar po tokiu valyma oda nesustoreja, ar neatsinaujina "kietesne" ?
Man po rugstinio kaip tik ir atliko mechanini valyma, nes poros buna labiau atsivere.
Man po rugstinio kaip tik ir atliko mechanini valyma, nes poros buna labiau atsivere.
QUOTE(Dwin @ 2015 02 18, 10:13)
As vakar atlikau antra procedura, tai siandien veido oda daug jautresne, raudonesne... Idomu ar po tokiu valyma oda nesustoreja, ar neatsinaujina "kietesne" ?
Man bent jau nei suplonejo, nei sukietejo, tokia pati liko O jeigu jautrumas ilgiau laikysis, galbut vietoj glikolio labiau tiktu migdolu rugstis ( mandelic acid peel ) ar pieno ( lactic acid peel ). Nes mano oda puikiai toleruoja glikoly, jokio paraudimo ar perstejimo nejauciu nei po proceduros, nei kitom dienom, o vat sese pabande mano kasdienes priemones, iskart raudonas ir jautrus veidas buvo..
pagaliau susiruosiau pakomentuot pirmojo pylingo rezultatu pirmos savaites gale susirgau -pagavau tragiska persalima su visokiom neaiskiom simptomatikom , atrodziau baisiai visom prasmem tai net buvau nusivylus kad nieko gero tas pylingas , bet pasveikus supratau , kad niu ka atrodau tikrai geriau , randukai mazesni , sviesesni -tiesa isdygo keli skauduliukai bet juos lengvai nudziovinu su juoduju kmynu aliejum . Kas labiausiai patinka , kad odele tikrai grazesne ir svaresne atrodo , o del procentu nepasakysiu , nenoriu suklaidinti
Na as as jau po 4 proceduros (kosmetologe minejo kad tai visas kursas..) tai PAGALIAU pradejo mano oda visa luptis, visu proceduru metu vis iskeldavo spuogeliu tai atrodau visdar ne kaip... Tik mastau gal reikai dar eiti procedurintis, nes tik dabar pradejo oda luptis, ar uzteks kiek nusilups :
QUOTE(Egless @ 2014 04 14, 10:49)
As galiu rekomenduot Dermaceutics kosmetika, na tikrai labai Kainos panasiai kaip ir ODOS, bet nesausina, naktinis kremukas tai isvis stebuklingas - atsikeli oda svarutele, skaisti, raukslyciu mazu nebera. Dieninis kremukas su vit. C ir oksidantu gerai drekina. Aisku ir pylingai savo duoda su mikrodermabrazija, bet as jas daraus, karta y pora menesiu ar reciau, kai atvykstu y LT.
http://www.grozioaka...ermaceutic.html
Tikrai rekomenduoju
http://www.grozioaka...ermaceutic.html
Tikrai rekomenduoju
Sveikos merginos, prisidėsiu ir aš su savo kuklia rūgštinių pylingų ir priemonių po jų patirtimi. Dariausi du Dermaceutics pylingus (glikolio+salicilio r.), prieš tai ultragarsu išvalius mechaniškai odą. Po antrojo pylingo praėjo jau 5 sav. ir penktadienį eisiu į trečią procedūrą. Kadangi su akne kovoju kokius 8 metus (esu ir Roaccutane tris serijas sugėrus per tą laiką), esu išbandžiusi visokiausių priemonių, bet dar niekuo taip nesidžiaugiau kaip Dermaceutic priemonėmis ir pylingais. Taip kad ir aš LABAI rekomenduoju. Naudoju Dermaceutics Foamer 5 prausiklį ryte ir Neostratos Resurface prausiklį vakare, Dermaceutic K-Ceutic kremuką (glikoproteinai, vitaminai A+E, ir t.t.) ryte, Dermaceutic Hyal Ceutic kremuką (haliurono r., aloe vera, vit.E, jojoba) vakare ir Dermaceutic Oil reducing Mask 15 (glikolio+salicilio r.) dukart savaitėje. Dienos metu dar nepakeičiamoji Exuviance Cover Blend pudra. Plius šiuos du mėn.maitinuosi pagal specialų mitybos planą (pagal maisto netoleravimo testą), tai oda mano žymiai pagerėjo, gilūs spuogai nekyla, poros žymiai švaresnės, oda nesusiriebaluoja iki vakaro.
Turiu pasakyti, kad pirmą mėn buvau benuleidžianti rankas, nes tiesiog atrodė niekas man niekad nepadės, bet kaip dabar negaliu atsidžiaugti kantrybės rezultatais... Ir tai tik pusiaukelė Šitos priemomės+tinkama mityba man nerealiai veikia. Dar porą mėn.tęsiu pilingus, o kai neliks aktyvios aknės bandysiu randelius šalinti. Neapsisprendžiu, IPL, TCA ar microneedling procedūros geriausiai veikia? Gal kas bandė visas ir gali palyginti?