Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

o as isausinau su ODA savo oda..
kosmetologe liepe nebenaudot. arba 1-3 kartus i savaite.
naudoju prausikli su pienu rugstim. ir kremuka nr 1. atrodo neagresyvios priemones. bet isausejo oda. liepe intensyviai drekinti dabar. dave visokiu megineliu. bandau dabar, kuris patiks- pirksiu
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 13, 19:28)
naudoju prausikli su pienu rugstim. ir kremuka nr 1. atrodo neagresyvios priemones. bet isausejo oda. liepe intensyviai drekinti dabar. dave visokiu megineliu. bandau dabar, kuris patiks- pirksiu

Ir man issausejo tragiskai. Per diena isgeriu 2 litrus vandens, kuno odai jauciasi poveikis, bet veidui ne. Na jei ka atrasit stebuklingo is megineliu sakykite. As bandziau darytis su aparatu galvaninemis srovemis, kurios turetu stebuklingai atstatyti dregmes lygi, bet gal per mazai atlikau, nes vis su pleiskanojancia nosimi vaikstau smile.gif
Atsakyti
O man jau 13 procedūrų buvo padaryta ir tik dabar galiu pasakyti, kad veidas gražėja. biggrin.gif Šią savaitę padarysim dar vieną ir tada dviejų savaičių pertraukėlė. smile.gif
Atsakyti
As galiu rekomenduot Dermaceutics kosmetika, na tikrai labai thumbup.gif Kainos panasiai kaip ir ODOS, bet nesausina, naktinis kremukas tai isvis stebuklingas - atsikeli oda svarutele, skaisti, raukslyciu mazu nebera. Dieninis kremukas su vit. C ir oksidantu gerai drekina. Aisku ir pylingai savo duoda su mikrodermabrazija, bet as jas daraus, karta y pora menesiu ar reciau, kai atvykstu y LT.

http://www.grozioaka...ermaceutic.html

Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 13, 20:28)

Aš tik pradėjusi naudoti O.D.A. kosmetiką, pajutau, kad sausina, todėl nuolat ir gana intensyviai drėkinau, todėl dabar sausa oda nesiskundžiu. O.D.A. profesionalus raminantis kremas ir padrėkina, ir nuramina odą. Dar papildomai rinkausi "Declare" kremą ir drėkinančią kaukę.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pas kosmetologę, lygiai prieš savaitę laiko dariausi veido rūgštinį valymą su O.D.A. kosmetika. Valymas buvo atliktas tiesiog profilaktikos tikslu, nes po žiemos labai suprastėjo mano odos būklė, daug inkštiriukų atsirado, šerpetojo, išsausėjo. Kosmetikė pasakė, kad valymą man atliko su silpniausia rūgštimi, kaip pirmam kartui. Pirmą dieną, parėjus iš kosmetikos salono namo, veidas buvo truputį paraudęs, bet greit atslūgo ir viskas buvo gerai. Dabar va, praėjo lygiai lygiai savaitėlė - ir mano veidas pabertas tokiais baltais mažuliukas pūlinukais (kaip a la prakaitinė), labiausiai panosėje, ir visas smakras. Truputį dar yra ant nosies ir kaktos tų baltų iššokusių taškiukų. Ir tose vietose man labai niežti. Niežti, bet pakenčiamai. smile.gif Galvoju, ar taip čia turi būti?? Turiu gavusi lapą iš kosmetikės, kurį duoda klientėms po rūgštinio valymo ir kuriame pasirašai, kad jei nepasirūpinsi oda tinkamai po valymo, už pasekmes pati ir atsakysi. Buvo perspėjusi mane komsetikė, kad veidas gali luptis, šerpetoti, labai parausti ir kad to neišsigąsčiau. Bet kad šitaip niežtėtų apie lūpas ir smakrą, ir aplamai apie niežulį nebuvo užsiminta.. g.gif Bijau, kad tas niežulys nebūtų kokia alerginė reakcija g.gif Ar taip rgi būna Jums, mergaitės, po rūgštinio pilingo??
Mano oda buvo išsausėjusi, inkštiruota ir jautri. Inkštirukai išspausti, tikrai veidukas pirmą savaitę atrodė žymiai žymiai švaresnis, tik va vakar - lygiai po savaitės nuo valymo - niežti ir paraudus vaikštau unsure.gif
Buvau perspėta, kad saugotis saulės bent porą savaičių po valymo reikia, vengti kontaktu su chemikalais ir t.t. Dirbu darbą, kur garuoja chemikalai, bet vengiu šį momentą jų kaip tik įmanoma, saulėje be reikalo nebūnu, tiek tik paplieskina saulutė dabar kai tokie karščiai,kol iš darbo namo pareinu - apie 20 min. ir tai stengiuos pavėsiu eiti, kaip tik įmanoma. Na, saugau veiduką, prisižiūriu, bet tas išbėrimas baltais mažais taškiukais ir niežtėjimas toje vietoje toks keistas, kokio man niekad nebuvo.... Ar čia normalu? cool.gif
Papildyta:
Ir dar pamiršau paminėti, kad po piligo, mano veido priežiūrai kosmetikė davė kremuko, drėkinančio ir raminančio odą, dviems savaitėms kad užtektų. Teptis jį ryte ir vakare nusiprausus veidą. Tai būtent praėjus savaitei laiko vieną vakara užtepus kaip visada to kremuko, oda ir sureagavo, ėmė niežtėti ir bertis baltais taškiukais. Na, gal čia koks pats valymosi procesas prasidėjęs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 23 gegužės 2014 - 19:28
QUOTE(Cheetah @ 2014 05 23, 20:31)
Sveikos  4u.gif

Pas kosmetologę, lygiai prieš savaitę laiko dariausi veido rūgštinį valymą su O.D.A. kosmetika.

Man irgi buvo tokia pati reakcija. Tiesiog oda pradeda valytis po pilingo, turetu praeiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 05 25, 16:06)
Man irgi buvo tokia pati reakcija. Tiesiog oda pradeda valytis po pilingo, turetu praeiti smile.gif

Ačiū smile.gif Laukiam pagerėjimo toliau, nors kol kas mane vis dar tais baltais taškiukais gausiai beria jau 4ta diena smile.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad taip neturetu buti, cia gal alergija kazkokia arba nuo saules. Visam aprasyme pasigedau vieno dalyko - sakot, saugotes nuo saules, o kur kremai su aukstu spf? apsauga turi buti ypatingai kruopsti, vien pavesiu vaikscioti neuztenka.

Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 05 26, 07:48)
O man atrodo, kad taip neturetu buti, cia gal alergija kazkokia arba nuo saules. Visam aprasyme pasigedau vieno dalyko - sakot, saugotes nuo saules, o kur kremai su aukstu spf? apsauga turi buti ypatingai kruopsti, vien pavesiu vaikscioti neuztenka.

Žodžiu, išsiaiškinau, kad čia taip gali būti. Sutarty yra parašyta pas mane, kad (cituoju iš gauto lapo po procesūros): "Pirmųjų 5-7 dienų laikotarpyje gali atsirasti smulkaus bėrimo elementai - tai pseudo alerginė reakcija į stimuliuojamuosius gilesnius odos sluoksnius, kuri savaime praeina jau po kelių dienų".
Ką galiu pasakyt, šiandien jau matosi, kad praeina, labai pamažu, bet jau tikrai bėrimas mažėja. Vadinasi, viskas tvarkoj. smile.gif

O veiduką nuo saulės, žinoma, tepu kremuku specialiu veidui ir dekoltė su 30 spf. Ir, žinoma, vaikštau vistiek pavėsiais, kaip tik įmanoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2014 05 26, 19:06)
Žodžiu, išsiaiškinau, kad čia taip gali būti. Sutarty yra parašyta pas mane, kad (cituoju iš gauto lapo po procesūros): "Pirmųjų 5-7 dienų laikotarpyje gali atsirasti smulkaus bėrimo elementai - tai pseudo alerginė reakcija į stimuliuojamuosius gilesnius odos sluoksnius, kuri savaime praeina jau po kelių dienų".
Ką galiu pasakyt, šiandien jau matosi, kad praeina, labai pamažu, bet jau tikrai bėrimas mažėja. Vadinasi, viskas tvarkoj. smile.gif

O veiduką nuo saulės, žinoma, tepu kremuku specialiu veidui ir dekoltė su 30 spf. Ir, žinoma, vaikštau vistiek pavėsiais, kaip tik įmanoma  bigsmile.gif

Taip ire turi buti 4u.gif Nes cheminis sveitimas yra labai stiprus odos dirkiklis, kuris isjudina visus odos sluoksnius, net iki dermos ( priklausomai nuo sveitiklio ), ir jiss gali issaukti tokia antrine reakcija, kuri per 10 dienu, turetu praeiti. Daugiau drekinkite, nepradekite naudoti naujos kosmetikos tuo laiku ir paskui oda bus kaip ledas, nes paprastai reabilitacijos laikas po pylingo buna apie 14 dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 28, 08:27)
Taip ire turi buti  4u.gif  Nes cheminis sveitimas yra labai stiprus odos dirkiklis, kuris isjudina visus odos sluoksnius, net iki dermos ( priklausomai nuo sveitiklio ), ir jiss gali issaukti tokia antrine reakcija, kuri per 10 dienu, turetu praeiti. Daugiau drekinkite, nepradekite naudoti naujos kosmetikos tuo laiku ir paskui oda bus kaip ledas, nes paprastai reabilitacijos laikas po pylingo buna apie 14 dienu  4u.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif

Šiuo metu praėjus jau antra savaitė nuo pilingo procedūros, o veidukas dar pabertas, bet jau praktiškai tiek, kad nebesimato gerai. Tvarkosi viskas. Smagu. Ir dar smagu tai, kad veidas tikrai pasikeitęs į gerąją pusę - nebėra to sausumo jausmo, ir tikrai tikrai lygesnis, švaresnis. Na, super thumbup.gif Dabar vasarą susigalvojau veido ir dekoltė masažus palankyti kosmetikos salone, o rūgštinius pilingus atlikinėsiu po kartą į sezoną ir man to tikrai užteks. smile.gif
Atsakyti