Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(Estetine @ 2014 04 10, 09:43)
Viskas cia normalu, oda regeneruojasi 28 dienas, tai efektas dar 'neatejo', kolkas vyksta procedas! Kaip suprantu pries kelias dienas daryta? Stenkites kuo daugiau drekinti kaukemis. Kai ateis tas, kaip as vadinu pliumpingo efektas biggrin.gif (kai oda prisinokina dregme, atsiranda svytejimas) nebesinores ir mezoterapijos, nors ji tik dar didesni efekta duos smile.gif

Tos 28 dienos skaiciuojasi nuo pirmosios proceduros ar nuo kiekvienos sekancios proceduros? Mano kosmetologe ta pati sako, kad oda turi atsigauti, kad sios rugstys sureguliuoja, bet man kazkaip nesitiki, kad dregme savaime atsistatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 10, 19:31)
Tos 28 dienos skaiciuojasi nuo pirmosios proceduros ar nuo kiekvienos sekancios proceduros? Mano kosmetologe ta pati sako, kad oda turi atsigauti, kad sios rugstys sureguliuoja, bet man kazkaip nesitiki, kad dregme savaime atsistatys g.gif

Skaiciuojasi nuo paskutines proceduros. Kiek daret ju? koks tarpas tarp proceduru? ir kiek laiko praejo nuo paskutines?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 10, 07:12)
Pas mane randeliai nebuvo gilus, tiesiog tokios demeles raudonos, tai jos tikrai pasviesejusios.Man buvo atliekamas pavirsutinis pilingas, kadangi mano oda jautri, tai visuomet ja persti, dilgcioja, degina ir rausta, niekada nebudavo zaizdeliu, sekancia diena oda atrodo itempta, isryskeja mimikos rauksleleles, na atrodo pavargusi ir nepailsejusi. Plieskanoja minimaliai, gal saltuoju metu laiku buvo daugiau bedos, bet as atlikdavau svelnu pilinga ir pridrekindavau kremais, kaukemis, tai po savaites atsistadyvo situacija. O dabar drekinu kremais, daug geriu ir vistiek esu nepatenkinta oda ji tokia vietomis suglebusi. Mastau apie mezoterapija, bet nezinau ar galima atlikti po rugstiniu proceduru ja g.gif O kokia tiksliai rugstis nezinau zinau tik firma ODA smile.gif

negalima papildomai paciai nieko sveisti, leiskite odai paciai nusigeneruoti. drekinimas gerai smile.gif as esu pasidarius kursa, dbr vaikstau profilakstiskai. tai iskart po proceduros buna gerai, tada prasideda serpetojimas, imu atrodyt blogai, o kai nuserpetoja, oda lieka atsigavus,svytinti, neberia kuris laikas visiskai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2014 04 10, 18:31)

as papildomai nedrekinau, oda po proceduros paskutines atsigauna per kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(Estetine @ 2014 04 10, 21:42)
Skaiciuojasi nuo paskutines proceduros. Kiek daret ju? koks tarpas tarp proceduru? ir kiek laiko praejo nuo paskutines?

Esu pasidariusi 7 proceduras, darausi mazdaug kas dvi savaites. Tai siuo metu beveik dvi savaites po paskutiniosios proceduros. Laukiu tada kol atsistatys odos bukle smile.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2014 04 10, 22:52)
negalima papildomai paciai nieko sveisti, leiskite odai paciai nusigeneruoti. drekinimas gerai smile.gif as esu pasidarius kursa, dbr vaikstau profilakstiskai. tai iskart po proceduros buna gerai, tada prasideda serpetojimas, imu atrodyt blogai, o kai nuserpetoja, oda lieka atsigavus,svytinti, neberia kuris laikas visiskai smile.gif
Papildyta:

As su svelniu sveitikliu pamasazuoju nosi, skruostus, nes toks kaip "luobas" pas mane uzsidejes ant siu vietu, visa oda kieta, grubi.
Laukiu ir as to momento kai oda bus svytinti smile.gif Bet taip nesitiki, nes kakta per viduriuka tai suglebusi ir tai vietomis tokia glezna.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 11, 08:52)
Esu pasidariusi 7 proceduras, darausi mazdaug kas dvi savaites. Tai siuo metu beveik dvi savaites po paskutiniosios proceduros. Laukiu tada kol atsistatys odos bukle smile.gif
Papildyta:

As su svelniu sveitikliu pamasazuoju nosi, skruostus, nes toks kaip "luobas" pas mane uzsidejes ant siu vietu, visa oda kieta, grubi.
Laukiu ir as to momento kai oda bus svytinti smile.gif Bet taip nesitiki, nes kakta per viduriuka tai suglebusi ir tai vietomis tokia glezna.

Viskas taip, kaip ir turi buti, kantriai laukite efekto.
Su sveitikliu atsargiai, oda ir taip jau nusveista, suplonejusi ir be apsaugos, todel suglebusi ir glezna, leiskite jai naturaliai atsisatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estetine @ 2014 04 11, 09:23)
Viskas taip, kaip ir turi buti, kantriai laukite efekto.
Su sveitikliu atsargiai, oda ir taip jau nusveista, suplonejusi ir be apsaugos, todel suglebusi ir glezna, leiskite jai naturaliai atsisatyti smile.gif

butent, traukit salin nagus smile.gif as velniu gavau kad veida su kempinele ploviau tai jokiu budu negalima sveisti! kantrybes, pamatysit kad kai nuserpetos ir nusilups, atrodysit kaip princese smile.gif ir dregme tikrai atsistatys, mano kai riebesne tai patinka, kad maziau riebaluojasi tuo metu bet paskui odos bukle lieka tokia pati smile.gif bet as dar einu kas 3 menesius po valyma pasidaryt kad neuzleist smile.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus smile.gif
O as noriu, kad greiciau baigtusi luptis, nes neimanoma uzsitepti graziai pudros, veido oda tepant neresia. Na pakentesiu nebedaug jau beliko, svarbiausia, kad neatsinaujintu berimas.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 11, 19:44)
O as noriu, kad greiciau baigtusi luptis, nes neimanoma uzsitepti graziai pudros, veido oda tepant neresia. Na pakentesiu nebedaug jau beliko, svarbiausia, kad neatsinaujintu berimas.

O berimo priezasti zinot?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 11, 18:44)

manes po valymu neberia max menesi. paskui vis tiek vienas kitas spuogiukas iskyla. odos sandara juk nepasikeicia, plius man lb daug duoda nuovargis, neissimiegojimas, hormonai, bendra organizmo bukle: ar jis stiprus, sveikas, nepervarges. maistas visgi supratau kad itakos neturi. naivu tiketis kad nebers jei priezasties nepasalinot.
ir taip,zinau ka reiskia nuserpetojes veidas, as ir zaizdu esu turejus nes man vale mechaniskai taciau jokiu budu neskatinkit proceso, oda ir taip isplonejusi, rugsties nuesta, prisidarysit bedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 11 balandžio 2014 - 23:19
Berimo priezastis neaiski iki siol. Kur tik nesikreipiau..Grozio klinikose rekomendavo odos problemoms spresti Bioderma, o paskui sako, jei nepades israsysiu vaistu receptiniu, bet kai paklause, ar planuoju vaiku tureti..Tai supratau koks ten brudas tie vaistai doh.gif Paskui kreipiausi i odos gyd. atliko toki kaip paseli, jokiu neisaugo bakteriju ir nerode uzdegimo. Paskyre losiona nuo spuogu gaminanti vaistineje, tai kazkiek jis pristabde spuogu atsiradima. Ir galiausiai gavau dovanu ceki pas kosmetologe depiliacijai,bet isejo taip, kad pradejau rugstines proceduras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 13, 09:03)
Berimo priezastis neaiski iki siol. Kur tik nesikreipiau..Grozio klinikose rekomendavo odos problemoms spresti Bioderma, o paskui sako, jei nepades israsysiu vaistu receptiniu, bet kai paklause, ar planuoju vaiku tureti..Tai supratau koks ten brudas tie vaistai doh.gif Paskui kreipiausi i odos gyd. atliko toki kaip paseli, jokiu neisaugo bakteriju ir nerode uzdegimo. Paskyre losiona nuo spuogu gaminanti vaistineje, tai kazkiek jis pristabde spuogu atsiradima. Ir galiausiai gavau dovanu ceki pas kosmetologe depiliacijai,bet isejo taip, kad pradejau rugstines proceduras smile.gif

bet tai padejo?
speju bus kaip man kad reikes pastoviai naudoti o.d.a. kosmetika, darytis profilaktines proceduras, kad neuztersti odos ir tiek. bet berimas nemanau, ka dnustos, aisku apmazes.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 13, 17:26)
bet tai padejo?
speju bus kaip man kad reikes pastoviai naudoti o.d.a. kosmetika, darytis profilaktines proceduras, kad neuztersti odos ir tiek. bet berimas nemanau, ka dnustos, aisku apmazes.

Tikrai padejo, dziaugiuosi rezultatu graziai svieseja randeliai smile.gif
Aisku labai baisu, kad baigus si kursa vel nepradetu berti doh.gif Kosmetologe mane nufotografavus yra pries pirmaja procedura ir kitas kadras bus po kurso. Tai ikelsiu nuotraukeles, kad matytusi mano rezultatas, bet skirtumas akivaizdus smile.gif
Atsakyti