QUOTE(Tresor @ 2014 04 10, 07:12)
Pas mane randeliai nebuvo gilus, tiesiog tokios demeles raudonos, tai jos tikrai pasviesejusios.Man buvo atliekamas pavirsutinis pilingas, kadangi mano oda jautri, tai visuomet ja persti, dilgcioja, degina ir rausta, niekada nebudavo zaizdeliu, sekancia diena oda atrodo itempta, isryskeja mimikos rauksleleles, na atrodo pavargusi ir nepailsejusi. Plieskanoja minimaliai, gal saltuoju metu laiku buvo daugiau bedos, bet as atlikdavau svelnu pilinga ir pridrekindavau kremais, kaukemis, tai po savaites atsistadyvo situacija. O dabar drekinu kremais, daug geriu ir vistiek esu nepatenkinta oda ji tokia vietomis suglebusi. Mastau apie mezoterapija, bet nezinau ar galima atlikti po rugstiniu proceduru ja
O kokia tiksliai rugstis nezinau zinau tik firma ODA
negalima papildomai paciai nieko sveisti, leiskite odai paciai nusigeneruoti. drekinimas gerai
as esu pasidarius kursa, dbr vaikstau profilakstiskai. tai iskart po proceduros buna gerai, tada prasideda serpetojimas, imu atrodyt blogai, o kai nuserpetoja, oda lieka atsigavus,svytinti, neberia kuris laikas visiskai
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2014 04 10, 18:31)
Tos 28 dienos skaiciuojasi nuo pirmosios proceduros ar nuo kiekvienos sekancios proceduros? Mano kosmetologe ta pati sako, kad oda turi atsigauti, kad sios rugstys sureguliuoja, bet man kazkaip nesitiki, kad dregme savaime atsistatys
as papildomai nedrekinau, oda po proceduros paskutines atsigauna per kelias savaites.