Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

Logrima,
Sekmes ir istvermes smile.gif Per kancias i zvaigzdes.
Bet ar ne per drasus eksperimentas. Nezinau ar as iskenteciau tokias proceduras, visgi 10 metu su tuo pragyvenote jau..
Atsakyti
Na dalinuosi toliau ispudžiais. Antra diena po pilingo, veidas dar palines, oda isitempusu, mimikos jokios negali but, pavalgit irgi sunku (na tuo pačiu suleknesiu biggrin.gif ), gerti patogiausiai per šiaudeli. Na jei kas bandet kaukę iš kiaušinio baltymo uždet ir palaukti kol sukietes - tai jausmas toks pat, ir atrodo taip pat. Aplink lupas jau pradeda luplis, ne šerpetotis, o butent luptis, tai neskausminga. Ant žandu ir skruostu pasidarė kieta stora suregėjusi oda, irgi baisiai tempia, prisilietus vietomis dar skauda. Šiandien važiuoju pas gydytoja, kad pažiurėtų. Tiesa sakant sunku laukti, diskomforto tikrai nemažai ir aišku yra baimes, kaip viskas užgys.
Atsakyti
Logrima, labai drasi jus 4u.gif As esu skaicius apie tokio tipo proceduras, nes turiu daug randeliu likusiu nuo aknes. Bet apsistojau ties rugstiniais pylingais, aisku ju reikes nemazai, bet veidas jau po 3 kartu zymiai grazesnis, dar po savaites po pylingo dariausi ir mikrodermabrazija, kad efektas didesnis butu. Tikiuosi tikrai graziai viskas uzgis ir busit labai grazi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 01, 09:41)
Logrima, labai drasi jus 4u.gif As esu skaicius apie tokio tipo proceduras, nes turiu daug randeliu likusiu nuo aknes. Bet apsistojau ties rugstiniais pylingais, aisku ju reikes nemazai, bet veidas jau po 3 kartu zymiai grazesnis, dar po savaites po pylingo dariausi ir mikrodermabrazija, kad efektas didesnis butu. Tikiuosi tikrai graziai viskas uzgis ir busit labai grazi 4u.gif  4u.gif

Tai, ka dariau, irgi vadinasi rugštiniu pilingu. Rose de Mer yra naturalus koralinis pilingas, tik labai skausmingas. O gad išgauti geresni efekta, panaudota buvo ir salicilo rugštis.
Atsakyti
Taigi jei kam idomu - rašau postpilingo eiga. Trecia diena patynimas sumažėjo, bet labai tempe oda, ketvirta diena taip pat oda itempta, nes jokiu drekinamu kremu negalima buvo naudoti. Tepiausi tik geliu su hialuronu skatinanciu gijima ir purškiausi Sofargenu (antimikrobinis, skatinantis gyjima poveikis). T zona, kur pilingas nebuvo toks intensivus, viskas gražiai lupasi. Penkta diena patepiau visa veida vazelinu kad suminkstint oda, išlaikiau 4 val. ir nuvažiavau i procedura. Nuvalius veida buvo atliktas paprastas pilingas, kad nuimt tas odeles, kurios jau pasiruošusios nukrist, uždeta minktinamoji kauke-gelis, uždengta kažkokiu tipo celofanu ir guminiu sluoksniu ir taip gulejau po infraraudonuju spinduliu lempa apie 30min. Dave dar tokio gelio namie daryt kaukes. Kita diena, t.y. šešta po 3tokiu kaukiu baige nusilupti visa sena oda.
Šviežia odele dar rausva, bet randeliu beveik nesimato, like tik kai kur. Tikrai galiu pasakyt kad skirtumas milžiniškas kaip buvo ir kaip yra. Gailiuosi kad prieš 10 metu tokio pilingo nepasidariau. Dabar naudoju daug drekinamojo kremo o po 3 sav., kai oda visiškai atsigaus, panaudosiu namie BDR ac-tive pilingiuka, kad labiau išlygint oda.
Del išgauto efekto manau reikejo iškenteti pilinga, pasikankinti savaite, ir negaila pinigu -(nors jei paskaiciavus viska, tai išeitu ir lazerinis pilingas). Be galo esu dekinga savo dermatologei už profesionaluma ir patarimus. Yra daug rušiu cheminiu pilingu, man darytas buvo vidutinio gilumo,paviršutiniai tikrai randeliu nepanaikins, nebent daug kartu daryti.
Jei kam dar kas idomu, klauskit, galit asmeniškai. Ka žinau, papasakosiu.
Linkiu visoms kantrybes iveikiant savo mažus ir didesnius defektus ir sekmingo iveikimo.
Atsakyti
Smagu girdeti, kad situacija gereja Logrima smile.gif
Tik dabar turetumet vengti uv spinduliu, kad oda nesipigmentuotu.

O manes pagaliau laukia uz savaites paskutine procedura, baigiau kursa. Aisku oda issausejusi nezmoniskai, bet randeliai akivaizdziai svieseja smile.gif Laukia geguze atostogos siltuose krastuose, tai mastau kokia apsauga pasirinkti veido odai, nes siaip menesi po proceduros uzdraude megautis saules voniomis.
Atsakyti
Logrima, kur ir pas ka daretes? kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 03, 09:35)
Smagu girdeti, kad situacija gereja Logrima smile.gif
Tik dabar turetumet vengti uv spinduliu, kad oda nesipigmentuotu.

O manes pagaliau laukia uz savaites paskutine procedura, baigiau kursa. Aisku oda issausejusi nezmoniskai, bet randeliai akivaizdziai svieseja smile.gif Laukia geguze atostogos siltuose krastuose, tai mastau kokia apsauga pasirinkti veido odai, nes siaip menesi po proceduros uzdraude megautis saules voniomis.

Mas sake vengti saules menesi, o veliau užtenka SPF20 kremuko.
O kokias ir kiek proceru tu darei? Kur, kiek kainavo, kokuas rugštys naudojo ir koks gyjimo procesas buvo? Kokia problema su oda prieš tai buvo ir kaip dabar?
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2014 04 04, 18:30)
Logrima, kur ir pas ka daretes? kiek mokejote?

Atsakiau asmeniškai į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Logrima @ 2014 04 08, 19:37)
Mas sake vengti saules menesi, o veliau užtenka SPF20 kremuko.
O kokias ir kiek proceru tu darei? Kur, kiek kainavo, kokuas rugštys naudojo ir koks gyjimo procesas buvo? Kokia problema su oda prieš tai buvo ir kaip dabar?
Papildyta:

Nutraukus gerti kontraceptikus labai isbere ir bere tokias skausmingais,giluminiais spuogais nuo kuriu liko randeliai, tai nors tiek gerai kad ties smilkiniais, tai nesimato plaukai kai palaidi.
Man dare su O.D.A. priemonemis, laukia sia savaite paskutine astuntoji procedura. Retkarciais koks islenda spuogas pavienis, bet ne toks, gal labiau tokie hormoniniai pries susergant. Siaip sake odoje prosecas vyks dar apie puse metu. Naudoju dar papildomai ju prausikli, seruma su vit.c. ir krema. Tai tikrai esu patenkinta, aisku reikia stipriai atstatyti dregmes trukuma odoje, bet uz tai randeliai blanksta kaip graziai smile.gif Visi pastebi, kad oda grazeja. Vienos proceduros kaina 80 lt pas mano kosmetologe, aisku dar kremukai ir papildomi serumai drekinimui, na kazkur netoli tukstancio litu nuo gruodzio menesio esu isleidus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 09, 09:33)
Nutraukus gerti kontraceptikus labai isbere ir bere tokias skausmingais,giluminiais spuogais nuo kuriu liko randeliai, tai nors tiek gerai kad ties smilkiniais, tai nesimato plaukai kai palaidi.
Man dare su O.D.A. priemonemis, laukia sia savaite paskutine astuntoji procedura. Retkarciais koks islenda spuogas pavienis, bet ne toks, gal labiau tokie hormoniniai pries susergant. Siaip sake odoje prosecas vyks dar apie puse metu. Naudoju dar papildomai ju prausikli, seruma su vit.c. ir krema. Tai tikrai esu patenkinta, aisku reikia stipriai atstatyti dregmes trukuma odoje, bet uz tai randeliai blanksta kaip graziai smile.gif Visi pastebi, kad oda grazeja. Vienos proceduros kaina 80 lt pas mano kosmetologe, aisku dar kremukai ir papildomi serumai drekinimui, na kazkur netoli tukstancio litu nuo gruodzio menesio esu isleidus ax.gif

O kokia tiksliai rugšti tepe? Ar labai degino? Kaip ir kiek laiko postpilingo procedura? Šerpetojo oda ar luposi? Kiek suprantu tau dare paviršutini pilinga? Ir ar tavo randeliu spalva tik šveseja ar ir patys randeliai išsilygino?
Atsakyti
QUOTE(Logrima @ 2014 04 09, 18:14)
O kokia tiksliai rugšti tepe? Ar labai degino? Kaip ir kiek laiko postpilingo procedura? Šerpetojo oda ar luposi? Kiek suprantu tau dare paviršutini pilinga? Ir ar tavo randeliu spalva tik šveseja ar ir patys randeliai išsilygino?

Pas mane randeliai nebuvo gilus, tiesiog tokios demeles raudonos, tai jos tikrai pasviesejusios.Man buvo atliekamas pavirsutinis pilingas, kadangi mano oda jautri, tai visuomet ja persti, dilgcioja, degina ir rausta, niekada nebudavo zaizdeliu, sekancia diena oda atrodo itempta, isryskeja mimikos rauksleleles, na atrodo pavargusi ir nepailsejusi. Plieskanoja minimaliai, gal saltuoju metu laiku buvo daugiau bedos, bet as atlikdavau svelnu pilinga ir pridrekindavau kremais, kaukemis, tai po savaites atsistadyvo situacija. O dabar drekinu kremais, daug geriu ir vistiek esu nepatenkinta oda ji tokia vietomis suglebusi. Mastau apie mezoterapija, bet nezinau ar galima atlikti po rugstiniu proceduru ja g.gif O kokia tiksliai rugstis nezinau zinau tik firma ODA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 10, 08:12)
Pas mane randeliai nebuvo gilus, tiesiog tokios demeles raudonos, tai jos tikrai pasviesejusios.Man buvo atliekamas pavirsutinis pilingas, kadangi mano oda jautri, tai visuomet ja persti, dilgcioja, degina ir rausta, niekada nebudavo zaizdeliu, sekancia diena oda atrodo itempta, isryskeja mimikos rauksleleles, na atrodo pavargusi ir nepailsejusi. Plieskanoja minimaliai, gal saltuoju metu laiku buvo daugiau bedos, bet as atlikdavau svelnu pilinga ir pridrekindavau kremais, kaukemis, tai po savaites atsistadyvo situacija. O dabar drekinu kremais, daug geriu ir vistiek esu nepatenkinta oda ji tokia vietomis suglebusi. Mastau apie mezoterapija, bet nezinau ar galima atlikti po rugstiniu proceduru ja g.gif O kokia tiksliai rugstis nezinau zinau tik firma ODA smile.gif

Viskas cia normalu, oda regeneruojasi 28 dienas, tai efektas dar 'neatejo', kolkas vyksta procedas! Kaip suprantu pries kelias dienas daryta? Stenkites kuo daugiau drekinti kaukemis. Kai ateis tas, kaip as vadinu pliumpingo efektas biggrin.gif (kai oda prisinokina dregme, atsiranda svytejimas) nebesinores ir mezoterapijos, nors ji tik dar didesni efekta duos smile.gif
Atsakyti