Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(axioma @ 2012 10 01, 11:13)
sveikos smile.gif

papasakosiu ir aš apie savo patirtį su pilingais.

O siaube... doh.gif Labai Jus uzjauciu...
Nezinau, ar as kada ryzciausi pas kosmetologe darytis proceduras su tokio stiprumo rugstimi schmoll.gif
Na bet pati as turiu labai mazai patirties tame. Vos viena pilinga kol kas apturejau. Siandien 3 diena, oda smakro srityje pradejo ziauriai luptis, o visur kitur jauciu tik menka tempimo jausma ir aisku oda labai issausejus. Nezinau kokio stiprumo rugsti man dejo, butinai kito apsilankymo metu paklausiu blush2.gif Beje, man dare kazkoki Dzeisnerio pilinga ax.gif Labai laukiu kitu proceduru ir akivaizdziu rezultatu. Kol kas mano nusiteikimas ir pojuciai geri ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 10 01, 10:13)

cia tai bent istorija doh.gif mano oda iskart po proceduros buvo irgi bordo pereinantis i parselio ruzavuma, bet kaip kosmetologe ir sake, po 10.5 val jau buvo normalus veidas, vos vos ruzavesnis negu iprastai, o po keliu val - isvis jokios uzuominos apie daryta tca.
jusu atveju niekad negrizciau pas ja ir dar bandyciau ieskotis, kad pagelbetu tokioj situacijoj, gal pas dermatologe reikia kreiptis, jeigu tokio lygio nudeginimas, ir dar su puliniais doh.gif

Atsakyti
dabar man pas gydytojus manau jau veloka eiti smile.gif

na ne pūliniai ten buvo, o tokios pūslės kaip būna apsiplikinus verdančiu vandeniu pvz., žaizdų užkrėtimo pavyko išvengi.

apie gilesnius pilingus buvau info pasižiūrinėjus, žinojau kur einu. tiesiog nei aš, nei ta pati kosmetologė nesitikėjo, kad gali gautis toks smarkus nudegimas. pradžioje buvau šoko būsenoje ir sau bandžiau įteigti, kad viskas čia bus gerai ( daugė stebėjosi kaip galiu taip ramiai apie tai kalbėti), dabar jau suvokiu, kas atsitiko ir darosi baisu. belieka laukti susitaikymo.

nuo savo mamos slepiu kaip įmanydama, nes pamačius dar infarktą gautų, rimtai. kadangi teko pagyventi pas vyro tėvus tai išpradžių nupasakojau kas atsitiko, na o paskui teko ir išsirengti, nes net rūbų lietimasis buvo nepakenčiamas. anyta apsiverkė, o šešuras pasiuto, buvo pasiruošęs važiuoti pasikalbėti pas kosmetologę, bet nušnekinau. kas man iš to akių knibinėjimo- nei laikas atgal atsisuks, nei oda stebuklingai sugis.

o patarimas toms, kas ryšis tokioms procedūroms- begalo skrupulingai rinktis pas ką darytis, kažkaip pasirūpinti, kad tas žmogus neštų atsakomybę už savo veksmus ( nors neįsivazduoju kaip). aš į šitą reikalą pasižiūrėjau pro pirštus ir šai kenčiu pasekmes.
Atsakyti
jusu kosmetologes klaida, kad matyt, pradejo nuo jusu odai per stiprios rugsties, ir taip isprovokavo tokia reakcija. o tai veido oda jusu kaip dabar atrodo? irgi nuseta puslem?
Atsakyti
veido nepilingavom, ačių D. smile.gif

veidui labai tinka AHA 30 prc., ją darausi pas savo vietinę kosmetologę. o rankas pasitvarkyti spec. ėmiau atostogas ir važiavau į Vilnių.
Atsakyti
O su kokia kosmetika jums daro pylingus?
Man su Natinuel daro Anti Acne procedura, veiksminga, po pirmu proceduru labai lupdavausi, dabar jau beveik nieko smile.gif
http://www.natinuel....akne-preparatai
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 10 01, 11:13)
sveikos smile.gif

turėjau aš ne itin gražią rankų odą. prieš ~1 m laiko dariausi 50 prc. AHA pilingą, bet oda į jį nekreipė dėmesio ( šiek tiek paraudo ir viskas). tada nusprendžiau pasidaryti TCA pilingą. Dariausi jį pas kosmetologę privačiam lyg ir kabinete.

Na ir patirtis labai liūdna išties. Nežinau kokio stiprumo pilingas buvo, nepaklausiau. pilingo metu oda stipriai pabalo ir skaudėjo siaubingai. po procedūros oda liko bordo spalvos ir skausminga palietus. vakare pradėjo rastis vandeningos pūslelės, o po nakties visa ranka- nuo peties iki plaštakos  buvo padengta pūslėmis, kelios nuo prisilietimo buvo jau "nusinėrę", su atvirom žaizdom. na tokio skausmo ir diskomforto ( jau nekalbant apie vaizdą)  niekam nelinkėčiau. nuėjus pas kosmetologę ji pūsles pradūrė, grįžus namo dar teko tą skystį nuleidinėti, nes vis kaupėsi. tepiau kremu su antibijotikais, nes maniau iki užkrėtimo ne tiek daug ir trūko. dabar praėjo jau 18 dienų, oda daugmaž visur nusilupo ir rezultatas šiai dienai toks:  pilinguotas plotas vietom rožinis, vietom raudonas su keliom giliom žazdelėm,o aplink šitą grožį oda pasidarė tamsiai ruda.

turėjau negražią odą, o dabar tiesiog baisią. nebeišmanau ką reikės daryti  verysad.gif

Tikrai liudna istorija, sekmes gyjant. Bandykit eiti pas kosmetoge, kuri naudoja kosmetika su augimo faktoriais, kad neliktu randu. Ir daugiau jokiu rugsciu. Man pries keleta metu dare valyma rugstimis, tai pora savaiciu buvau demem raudona, veida skaudejo, jau su spuogais graziau atrodziau nei po proceduros. O dare Sugiharoje ir kaina nemaza. Ir apskritai, kai nuejau pas kita kosmetoge, isvis pasake, kad su rugstimis nezaisciau, nes oda plona, kraujagysles arti pavirsiaus. Yra naujesniu ir efektyvesniu metodu nei rugstys, sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 10 05, 18:14)
Yra naujesniu ir efektyvesniu metodu nei rugstys, sekmes visoms smile.gif

kokiu pvz?
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 10 01, 15:46)
veido nepilingavom, ačių D. smile.gif

veidui labai tinka AHA 30 prc., ją darausi pas savo vietinę kosmetologę. o rankas pasitvarkyti spec. ėmiau atostogas ir važiavau į Vilnių.

pas KA daretes??? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nežinau ar etiška viešai rašyti pas ką dariausi, nes manau, kad aš tai kosmetologei buvau vienetinis toks atvejis ir po manęs ji šimtą kartų atsargiau dirbs, nes kita mergina gali pasitaikyti ne tokia geranoriška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 10 07, 19:27)
Nežinau ar etiška viešai rašyti pas ką dariausi, nes manau, kad aš tai kosmetologei buvau vienetinis toks atvejis ir po manęs ji šimtą kartų atsargiau dirbs, nes kita mergina gali pasitaikyti ne tokia geranoriška smile.gif

o as manau kad netgi REIKIA rasyti. nenoreciau pas tokia papult, kuri kazkam taip padare schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 09 spalio 2012 - 11:24
Sveikos, "rūgščių naudotojos" 4u.gif
Nors žinutę parašiau kitoj temoj, bet matau, kad ši tikslesnė.
Labai norėčiau išbandyti cheminį- rūgštinį šveitimą, ne tiek dėl spuogelių, kiek dėl pačios odos atjauninimo, pirmų raukšlelių prevencijai... Radau - Mesoestetic ir Dermaceutic rūgštys - Rūgščių procedūra su antistresine geline kauke – 109 Lt (129 Lt) - ar tai normali kaina? Ta prasme, už kiek darotės procedūrą "su efektu"? Spalio 26 d. turiu šventę, kada geriausiai pasidaryti procedūrą ir pasidžiaugti gražesne odele?
Ačiū visoms atsakiusioms
Atsakyti