Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

Man pries mano "dienas" iskyla spuogai keli, cia gal hormonai issaukia juos, nes sie kitokie nei tie kurie paliko randus. Bet kad odoje ryskeja mimikos rauksleles, tai cia rugsties blogoji puse doh.gif
Atsakyti
Mergaites, kada geriau pilingo metu mechaniskai pravalyti oda -kai dar uztepta rugstis ar kai nuvalyta jau?
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2014 03 01, 00:54)
Mergaites, kada geriau pilingo metu mechaniskai pravalyti oda -kai dar uztepta rugstis ar kai nuvalyta jau?

Kai oda jau nuvalyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 01 kovo 2014 - 02:59
QUOTE(Metameskinija @ 2014 02 22, 12:16)

kuri labiau tinka dėmėms nuo spuogų?

jeigu niekada nedariau, gal geriau nuo tokio pradėti http://www.amazon.co...s=Glycolic Acid

http://www.amazon.co...DGYPWDASP3D1740
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 kovo 2014 - 09:50
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 27, 17:11)
Na man rugstis ...

4u.gif Kur ir pas ką darotės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2014 03 01, 11:33)
4u.gif  Kur ir pas ką darotės? ax.gif

Darausi masazo ir grozio terapijos salone White orchid , kosmetologe Julija Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2014 03 01, 00:54)

Kai nuvalyta, bet dar ir pabrinkinti reiktu, kad poros veido atsivertu. Man kito vizito metu irgi darys valyma,bet bijau ir pagalvoti kokia po to busiu "grazi" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2014 03 01, 02:58)
Kai oda jau nuvalyta smile.gif

QUOTE(Tresor @ 2014 03 01, 15:32)
Kai nuvalyta, bet dar ir pabrinkinti reiktu, kad poros veido atsivertu. Man kito vizito metu irgi darys valyma,bet bijau ir pagalvoti kokia po to busiu "grazi" doh.gif

Kuo dar pabrinkintu? Jau gi po paruosimo pilingui, po rugsties ir taip jau gi viskas atsivere buna smile.gif
Bet logiskai mastant jei pravalytu kai rugstis dar aktyvi tada zymiau geriau rugstis isiskverbtu ir veiktu g.gif
Atsakyti
Mano ziniomis, po rugsciu tikrai nereikia brinkinti odos, juk poros jau buna ir taip atsivere, viskas kuo lengviausiai issispaudzia mirksiukas.gif
O kad mechaniskai valysim, kol rugstis vis dar uztepta, tai visa tai neprivers rugsties isiskverbti giliau. Ji ir taip praeina, kiek jai reikia ir net nuvalius pati odos pavirsiu, ji vis dar skverbias gilyn kuri laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 03 01, 15:32)

man apie 1.5 sav gyja oda poto biggrin.gif bet verta wub.gif
Atsakyti
Mano kosmetologe uzrase kitam vizitui dviem valandomis, nes sake reikes pabrinkinti, kad isvalytu prie nosies poras. Siaip as to mechaninio valymo vengiu, nes tas spaudaliojimas mano odai sokas, visa istinstu, ismeto plemais. Po tokios proceduros is karto namo tik keliauti.
Atsakyti
Merginos, patarkit, kuo geriausia drekinti oda po rugstinio valymo? Turimos priemones per silpnos, reikia kazko super duper drekinancio. Patarkit, ka jus naudojat? 4u.gif
Atsakyti