Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(Emidora @ 2014 02 12, 16:33)
mane ir tas pats nervina, po valymu spuogai kaip ir nebekyla, bet jau tos demeles tai atrodo dar labiau erzina nei kad kylantys spuogai. Neisivaizduoju ka isbandyti, kad tos demeels greiciau issviesetu. galvoju apie citrinos naudojima namu salygomis, bet kaip kuo svelniau ja naudoti?

Visa laime, kad mano randeliai ties smilkiniais ir truputi ant zandu, tai su plaukais uzmaskuoju. Nepadeda net pudra, na gal vasara gavus svelnaus idegio, tai nesimatys. Bet kad pagerejimo ir sviesejimo as po rugstiniu pilingu nematau, tik oda sauseja tragiskai, ko tik nenaudoju.
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2014 02 12, 21:36)
Ne per seniausiai cia SM skaiciau patarima demem sviesinti. Nezinau kiek veiksmingas jis,pati vis neprisiruosiu pabandyti  doh.gif  Taigi,sutrinti paracetamolio tablete iki milteliu ir sumaisyti su citrinos rugstim,kad gautusi kose. Tepti ant demeliu,palaikyti ~20 min ir nuplauti mirksiukas.gif

Reikes ismeginti ant keliu randeliu, gal nebus reakcijos salutines. Bet kazin prie ko tas paracetamolis? Citrina tai taip suprantama. Bet irgi rezultatas neiskarto, ai kaip sakoma per kancias i zvaigzdes smile.gif
Atsakyti
Zinokit tikrai nepasakysiu kam smile.gif Gal kad siek tiek susvelninti ta rugstele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 13, 10:09)

Reikes ismeginti ant keliu randeliu, gal nebus reakcijos salutines. Bet kazin prie ko tas paracetamolis? Citrina tai taip suprantama. Bet irgi rezultatas neiskarto, ai kaip sakoma per kancias i zvaigzdes smile.gif

paracetamolio kitas pavadinimas acetilsalicilo rugstis
Atsakyti
Mergaites, kazka maisot ax.gif
Paracetamolio kitas pavadinimas yra acetaminofenas. Aspirino- acetilsalicilo rugstis. Tos kaukes veidui yra daromos is aspirino, ne is paracetamolio (bent negirdejau). Nesusigadinkit veidu belenka tepdamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika* @ 2013 12 26, 15:03)
Meluociau, jeigu sakyciau, kad visiskai nenaudoju pieno produktu, bet turiu pripazinti, kad nesu labai didele suriu ir grietiniu gerbeja. Nors del sito negaliu gincytis, visko gali buti... :/ Ryte naudoju "medik8" betaCleanse prausikli, kurio sudetyje yra 2 procentai rugsties, toliau dieninis "medik8" beta moisturise balansuojantis kremas, siuo metu kas antra vakara skirtingos kaukes ( viena kosmetologes gautas meginukas, kurio pavadinimo dabar nepasakysiu, kita- paracetamolis sutrintas su citrinos rugstim, skaistint odai), tada Sebodiane DS mikroemulsija uzdegimui gydyti ir galiausiai losijonas, skirtas tik spuoguotoms vietoms, nakciai.
Visu jos klientu nepazistu, bet to tikrai ir nereikia. Atleisk, bet kosmetologe, kad ir kaip bebutu, nesakytu, kad tai pirmas atvejis, kai uzdegimas sitaip nepasiduoda, kai pati tvarko mano oda. smile.gif

QUOTE(rentabili @ 2013 12 26, 17:33)
o paracetamolis,tai yprastos tabletes,tepat visa veida ar tik taskuojat,taip supratau padeda nuo demiu po spuogu?kiek minuciu laikote?ar matote poveiki,blunka?

QUOTE(Lika* @ 2013 12 27, 13:54)
Taip, parastos tabletės, sutrintos iki miltelių ir sumaišytos su citrinos rugštim, kad gautųsi košytė. Taškuoju tik tam tikra vietas, tas paraudimas, sudirgusi oda, kaip ir demeles, bent jau man nyksta, aišku, randų manau tai nešalina, bet paraudimas jau beveik visai išnyko. Kadangi ta kakukytę darau vakare, tai laikau kiek netingiu iki 20 minučių, turėtų užtekt ir trumpesnio laiko

Va,atkasiau viska ka skaiciau cool.gif Tai kaip dabar,bandyt sita recetuka su paracetamoliu ar su aspirinu? biggrin.gif
Atsakyti
Padare ir man vakar procedura tik pasirinkau svelnesni varianta su Filorga rugstimi, tai galiu pasakyti, kad labai smagiai ir jaukiai jauciuosiu, tik trupuciuka niezti. Man tik keista kodel oda ne tik neissausejusi, bet atvirksciai atsikeliau jau riebaluotu veidu g.gif doh.gif bet vistiek kaip ir buvo liepta patepiau drekinanciu kremu. Tik iskarto po proceduros jauciau nezymu susitraukima, bet jis greitai isnyko. Dabar laukiu kol rugstis iskels arciau pavirsiaus tuos giliuosius baltus taskelius.
Atsakyti
Man jau atliktos keturios sios proceduros ir galiu pasakyti matau rezultata. Pagaliau pradeda svieseti mano randeliai. Aisku esu paberta po paskutines proceduros (trecios), bet sake taip turi buti. Einu tobulumo link, nors aisku labai is leto smile.gif
Atsakyti
o as niekur neinu, pati nusiperku ir darausi gliukolio rugsties pilingus.
Perku gliukolio rugsti 30 % - veidui man pasirode stiprokas. Todel dabar juo tepu randukus ant kuno. Paskutini karta pirkau pieno rugsti 50 % - tai veidui labai tiko ir patiko. Veidas lieka skaistus, ''nuima'' visus spuogelius, spalvos nelygumus. Jeigu yra ryskoki spalvos nelygumu, tai reikes panaudoti kokius 6 - 8 kartus. Rugsti dedu kas 10 - 14 dienu, laikau apie 3 - 5 minutes, paskui nuprausiu su vandeniu, kuriame yra saukstelis sodos ( taip neutralizuoju), ir tepu drekinanciu kremu. ( Jokiu budu ne aliejais ar riebiu kremu, nes riebalas dar labiau degina veida).
Vienas rugstinis pilingas namuose man kainuoja paie 8 - 10 lt. ( su rugstimi, kremuku).

Aisku,noriu pazymeti, jog kokius 5kartus si pilinga esu dariusi kosmetologijos salone.( kokiais 2011 m.) Todel maciau bei jauciau prodecudu eiga, seka.
Kas niekada nebuve kosmetologijos kabinete - tai gal neverta pradeti pacioms, bet kas jau buve ir zino kas tai yra, tai namuose tikrai nieko kitaip nepasidarote, negu salone, tik vietoj 60 - 90 lt, makate 8 - 10 lt.

Gliukolio rugstis :
http://www.amazon.co...s=glycolic acid

Pieno rugstis:
http://www.amazon.co...rds=Lactic pell
http://www.amazon.co...rds=Lactic pell
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metameskinija: 22 vasario 2014 - 11:22
QUOTE(Metameskinija @ 2014 02 22, 11:16)
Aisku,noriu pazymeti, jog kokius 5kartus si pilinga esu dariusi kosmetologijos salone.( kokiais 2011 m.)  Todel maciau bei jauciau prodecudu eiga, seka.
Kas niekada nebuve kosmetologijos kabinete - tai gal neverta pradeti pacioms, bet kas jau buve ir zino kas tai yra, tai namuose tikrai nieko kitaip nepasidarote, negu salone, tik vietoj 60 - 90 lt, makate 8 - 10 lt.

Niekada nedaryciau pati nors ir nemokamai butu schmoll.gif Nesvarbu ar buvau ar nebuvau, ar matei ar nematei, bet darytis paciai tokias proceduras pavojinga!!! Tai gi cia rugstis!!!, patyre gydytojai ir kosmetologai, kurie mokesi ir tai kartais netycia zalos veidui padaro, o ka sakyti apie mus pacias, kurie tik kelis kartus nuejo ir pamate doh.gif As geriau tos 80 Lt sumokesiu bet busiu rami, kad viskas taip kaip turi buti. Galima paciai nagus sulakuoti, pasidazyti plaukus, galu gale net nusikirpti, bet zaisti su rugstim schmoll.gif

Neisizeiskite prasau, cia tik mano nuomone, kiekvienas renkasi pagal savo nuoziura 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 25 vasario 2014 - 16:17
QUOTE(Tresor @ 2014 02 22, 10:53)
Man jau atliktos keturios sios proceduros ir galiu pasakyti matau rezultata. Pagaliau pradeda svieseti mano randeliai. Aisku esu paberta po paskutines proceduros (trecios), bet sake taip turi buti. Einu tobulumo link, nors aisku labai is leto smile.gif

o kur, pas ka darotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 02 25, 20:19)
o kur, pas ka darotes? smile.gif

Darausi Kaune salone. Jeigu reikia galiu atsiusti kontaktus i az. Labai esu patenkinta, tikrai dabar pradedu matyti rezultata. Neuzilgo galesiu susiristi plaukus i "uodega" ir atidengti veido buvusias negraziais vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 25, 20:56)
Darausi Kaune salone. Jeigu reikia galiu atsiusti kontaktus i az. Labai esu patenkinta, tikrai dabar pradedu matyti rezultata. Neuzilgo galesiu susiristi plaukus i "uodega" ir atidengti veido buvusias negraziais vietas smile.gif

Na man rugstis padare jau savo darba thumbup.gif , iskele prie pavirsiaus tuos giliuosius baltus vidinius taskelius, pas mane vienoj vietoj susimaise ju buvo net 4 ar 5 tai guzelis didokas gavosi doh.gif Per 1 karta neispaudem visu, nes labai jau nukankinta buvau... O siaip labai patenkinta, aisku dar gydydti ir gydyti oda reikia, bet jau nors ledai pajudejo... Rugsti man nusprende kad jau nebedarys, bent jau kolkas, ateityje gal tik ant tos problematiskos vietos, o siaip sake jau nebereikia, bet uztai darys kruva kitu gydymu. Na ziuresime kaip bus...
Atsakyti