Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

Dariausi ir as pora pylingu su rugstimis tai po ju tikrai islindo poodiniai spuogeliai , inkstirai tokie net rusvi valosi lauk ir juos isvalius nelieka ju visiskai smile.gif Butinai dar darysiuos siu proceduru , tik nesugalvoju kur eiti siuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 02 04, 13:56)
spuogas iskyla tada, kai uzkimstoje riebalineje liaukoje issivysto uzdegimas. tai taip iseitu, kad rugstis sukelia kazkokiu budu uzdegima toje liaukoje? kazkaip nepanasu…

Šiandien kaip tik dariausi ketvirtąją procedūrą ir kosmetologė būtent taip ir pasakė, kad yra sukeliamas uždegimas, todėl kyla giliai esantys spuogai. 4u.gif

QUOTE(Female @ 2014 02 03, 22:42)
klausimelis toms, kurias bere rugstiniu proceduru metu - po kiek proceduru nustojo berti?  g.gif

Kosmetologė sakė, kad kaip taisyklė žmonės po keturių procedūrų sako, kad "niekas nepadeda, o tik blogėja". Todėl, kad po tų keturių procedūrų smarkiai kyla giluminiai spuogai. O po septynių procedūrų sako: "viskas, galim nebetęsti, nes oda jau graži". Tada dar reik pavargt ikalbinėjant, kad pabaigtų kursą. biggrin.gif Va taip. smile.gif

Man šian jau ketvirtoji buvo. Galiu pasakyti, kad naujų spuogų atsirasdavo vis mažiau. thumbup.gif Žiūrėsim kaip bus po savaitės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leksyra: 05 vasario 2014 - 17:17
as esu pasidarius rugstiniu valymu kursa ir nepasakyciau kad mane labiau bere. pagerejimo po kiekvienos proceduros irgi nebudavo nes mano atveju buvo daug poodiniu zidiniu kurie ir siaip istisai puliuodavo o rugstis juos iskeldavo, kosmetologe isspausdavo. budavo ir sasu bet jiems sugijus, nebeliko ir zidinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 06 vasario 2014 - 22:20
Man dabar iskile du dideli spuogai ant kaktos ir labai skausmingi..Kosmetologe uzdraude naudoti kitas priemones nuo spuogu, tai kenciu..
O po kiek laiko galima bus pasilepinti saule/soliariumu? Man minejo, kad puse metu vyksta odoje reakcija po pilingu, tai liepe pasisaugoti ir saules spinduliu.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 07, 17:49)
Man dabar iskile du dideli spuogai ant kaktos ir labai skausmingi..Kosmetologe uzdraude naudoti kitas priemones nuo spuogu, tai kenciu..
O po kiek laiko galima bus pasilepinti saule/soliariumu? Man minejo, kad puse metu vyksta odoje reakcija po pilingu, tai liepe pasisaugoti ir saules spinduliu.

as baigiau proceduras birzelio menesi biggrin.gif tai kasdien naudojau BB krema su cinku ir aisku daug kremo nuo saules. bet idegiau, vienu metu issigandau pigmentiniu demiu tose vietose kur sasai buvo bet siaip viskas nusigeneravo ir nieko neliko smile.gif i solke ejau uzsidengus veida beje smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Jungiuosiu ir as prie Jusu 4u.gif
Na paskaicius visa foruma kazkaip pasimeciau ir net baisu pasidare kaip jus cia visos save "kankinate" g.gif Na gal as kazka ne taip supratau, bet tos proceduros rugstimis ziauriai atrodo is salies, bent jau dauguma cia aprasote (serpetoja, lupasi, niezti, raudonuoja, pas kai kurias netgi puliuoja ir zaizdos atsiranda doh.gif), na nepriimkite labai prie sirdies ir neisizeiskite bet man tai panasu i siaubo filma tongue.gif
O mano odos problemos panasiai kaip ir visu... nezymus randeliai po acnes, duobutes, juodieji taskiukai ir pda labai riebaluojasi, nors kosmetologe sako, kad ji neriebi, o vietomis net sausa ir poros mazos g.gif Dariausi valymus ir mikrodermabrazija, bet isvalo tik pavirsutiniskai, taigi uzsirasiau i valyma rugstimis.

Gal galite patarti koks man tiktu is lengvesniu bet veiksmingesniu, kad nesiluptu niekas ir susitvarkytu su acne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 vasario 2014 - 10:12
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 08, 10:11)
Sveikos merginos. Jungiuosiu ir as prie Jusu  4u.gif
Na paskaicius visa foruma kazkaip pasimeciau ir net baisu pasidare kaip jus cia visos save "kankinate"  g.gif  Na gal as kazka ne taip supratau, bet tos proceduros rugstimis ziauriai atrodo is salies, bent jau dauguma cia aprasote (serpetoja, lupasi, niezti, raudonuoja, pas kai kurias netgi puliuoja ir zaizdos atsiranda  doh.gif), na nepriimkite labai prie sirdies ir neisizeiskite bet man tai panasu i siaubo filma  tongue.gif
O mano odos problemos panasiai kaip ir visu... nezymus randeliai po acnes, duobutes, juodieji taskiukai ir pda labai riebaluojasi, nors kosmetologe sako, kad ji neriebi, o vietomis net sausa ir poros mazos  g.gif Dariausi valymus ir mikrodermabrazija, bet isvalo tik pavirsutiniskai, taigi uzsirasiau i valyma rugstimis.

Gal galite patarti koks man tiktu is lengvesniu bet veiksmingesniu, kad nesiluptu niekas ir susitvarkytu su acne.

Na bet kai is tokios odos:
http://www.part.lt/i...0de1a2a8789.jpg
Lieka tokia:
http://www.part.lt/i...ded93189188.jpg
Argi neverta pasikankinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 08, 12:40)
Na bet kai is tokios odos:
http://www.part.lt/i...0de1a2a8789.jpg
Lieka tokia:
http://www.part.lt/i...ded93189188.jpg
Argi neverta pasikankinti? smile.gif

Oho, ispudingai thumbup.gif Beveik ikalbejote 4u.gif
O po kokiu butent rugstyniu proceduru toks efektas? Ir koks jusu kurso kiekis (kiek is viso ju daretes)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 vasario 2014 - 14:45
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 08, 14:42)
Oho, ispudingai  thumbup.gif  Beveik ikalbejote  4u.gif
O po kokiu butent rugstyniu proceduru toks efektas? Ir koks jusu kurso kiekis (kiek is viso ju daretes)?

man buvo darytos proceduros O.d.a. priemonemis. Plius savarankiskai namuose taip pat naudoju sios formos prausikli ir kremuka. Valymu kiekio tiksliai nenusakysiu bet manau bus kokie 6-8 g.gif ejom nuo silpniausios atrodo 20, 25 proc rugsties iki stipriausios 50 tuko (stipresnes mano kosmetologe neturejo). Eidavau kas 1-1.5 savaites, viena karta tik rugtis, antra karta valydavom mechaniskai. Kai jus sakote ir luposi ir serpetojo ir net zaizdu, sasu turejau bet kai pasiziuriu i pirma ft suprantu kad buvo verta tu pinigu ir tos kankynes smile.gif dabar einu kas 3-4 menesius profilaktiskai, vis dar naudoju ta pacia kosmetika, kad berti tai mane vis dar paberia, bet situacija yra kontroliuojama smile.gif
Atsakyti
Guodzik, labai dabar grazi veido oda smile.gif
O pas mane kitokia problema like randeliai nuo spuogu ir labai matosi. Spuogu kaip ir nebeturiu, kartais vienas koks islenda. Bet kai pagalvojau man nelabai bala tos demeles, neisivaizduoju kiek dar reikes tu proceduru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 12, 15:02)
Guodzik, labai dabar grazi veido oda smile.gif
O pas mane kitokia problema like randeliai nuo spuogu ir labai matosi. Spuogu kaip ir nebeturiu, kartais vienas koks islenda. Bet kai pagalvojau man nelabai bala tos demeles, neisivaizduoju kiek dar reikes tu proceduru g.gif

mane ir tas pats nervina, po valymu spuogai kaip ir nebekyla, bet jau tos demeles tai atrodo dar labiau erzina nei kad kylantys spuogai. Neisivaizduoju ka isbandyti, kad tos demeels greiciau issviesetu. galvoju apie citrinos naudojima namu salygomis, bet kaip kuo svelniau ja naudoti?
Atsakyti
Ne per seniausiai cia SM skaiciau patarima demem sviesinti. Nezinau kiek veiksmingas jis,pati vis neprisiruosiu pabandyti doh.gif Taigi,sutrinti paracetamolio tablete iki milteliu ir sumaisyti su citrinos rugstim,kad gautusi kose. Tepti ant demeliu,palaikyti ~20 min ir nuplauti mirksiukas.gif
Atsakyti