Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

Po kelių rūgštinių procedūrų pradeda matytis poveikis?
Darausi pieno rūgštimi, buvo trys procedūros - 20, 40 ir 60 stiprumo, ir kolkas poveikio jokio nematau, žinoma pleiskanoja ir lupasi oda po procedūrų, bet kad inštirų ar raukšlių mažiau būtų tai nea.. smile.gif
Kiek vidutiniškai procedūrų reik?
Aš labiau noriu priešraukšlinio efekto.
Atsakyti
ir dar - ar normalu kad nuo pylingu spuoguota pasidariau? iki tol veidas plius minus buvo be spuogu, isskyrus insktirus, o kai pradejau rugtinius pylingus daryt tai istisai spuoguota doh.gif
Atsakyti
Mano kosmetologe sako, kas jeigu beria, vadinasi procedura netinka, o ne valosi oda, nes pagerejimas turi matytis po kiekvienos proceduros g.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 02 02, 13:01)
Mano kosmetologe sako, kas jeigu beria, vadinasi procedura netinka, o ne valosi oda, nes pagerejimas turi matytis po kiekvienos proceduros g.gif

as irgi niekaip nesuprantu, kai sakoma-isbere spuogais nuo priemoniu ar proceduru, tai cia atseit oda valosi… medicininej literaturoj nieko panasaus neteko skaityt.
nuo tinkamu priemoniu oda tvarkosi, grazeja, bet ne spuogai kyla.
Atsakyti
hmm.. gal tuomet nebemetyt pinigu ir daugiau nebedaryt tu rugstiniu proceduru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 02, 21:45)
hmm.. gal tuomet nebemetyt pinigu ir daugiau nebedaryt tu rugstiniu proceduru  unsure.gif

o jums po pilingo deda kokia nors kauke? jei taip, tai kokia?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 02 02, 20:17)
as irgi niekaip nesuprantu, kai sakoma-isbere spuogais nuo priemoniu ar proceduru, tai cia atseit oda valosi… medicininej literaturoj nieko panasaus neteko skaityt.
nuo tinkamu priemoniu oda tvarkosi, grazeja, bet ne spuogai kyla.

drinks_cheers.gif pridurciau prie to paties ir apie ekologiska kosmetika, jei blogeja bukle, tikrai nereiskia, kad valosi, ir po to bus geriau.
Atsakyti
Kaip idomiai su tuo berimu g.gif Mano kosmetologe sake po triju proceduru veida isbere ir siuo metu man taip yra turiu kaktoje spuogus kelis. Ji kaip sake, kad turi i pavirsiu nuo rugsciu iskilti "like" dariniai/spuogai.
O man kaip tik po proceduros rauksles kaktoje ryskeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 03, 15:17)
Kaip idomiai su tuo berimu g.gif Mano kosmetologe sake po triju proceduru veida isbere ir siuo metu man taip yra turiu kaktoje spuogus kelis. Ji kaip sake, kad turi i pavirsiu nuo rugsciu iskilti "like" dariniai/spuogai.
O man kaip tik po proceduros rauksles kaktoje ryskeja smile.gif

Aš irgi jau turėjau tris procedūras. Iškilo tie spuogai, kuriuos jaučiau esant giliai. Ir manau gerai, kad jie iškilo, nes būčiau užsilaukusi.. Taip pat valosi ir židiniai. Iškyla pūlinukai. Dabar veidas pilnas šašiukų, kurie po biški gyja ir nukrenta. thumbup.gif
Atsakyti
klausimelis toms, kurias bere rugstiniu proceduru metu - po kiek proceduru nustojo berti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 02 03, 15:27)
Aš irgi jau turėjau tris procedūras. Iškilo tie spuogai, kuriuos jaučiau esant giliai. Ir manau gerai, kad jie iškilo, nes būčiau užsilaukusi.. Taip pat valosi ir židiniai. Iškyla pūlinukai. Dabar veidas pilnas šašiukų, kurie po biški gyja ir nukrenta. thumbup.gif

spuogas iskyla tada, kai uzkimstoje riebalineje liaukoje issivysto uzdegimas. tai taip iseitu, kad rugstis sukelia kazkokiu budu uzdegima toje liaukoje? kazkaip nepanasu…
man tarkim po rugstinio pilingo uzdejo kauke. jei butu iskile spuogu, tai labiau manyciau, kad nuo tos kaukes iskilo. mano dukrai kosmetologijos kabinete padare veido valyma , o kad nesimatytu demiu ant veido, uztepe kremines pudros… ant kiek kvaila turejo but kosmetologe, sitaip pasielgus-isvale veido poras ir cia pat jas uztepe, uzkimso pudra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 04 vasario 2014 - 13:57
QUOTE(Ašara @ 2014 02 04, 15:56)
spuogas iskyla tada, kai uzkimstoje riebalineje liaukoje issivysto uzdegimas. tai taip iseitu, kad rugstis sukelia kazkokiu budu uzdegima toje liaukoje? kazkaip nepanasu…
man tarkim po rugstinio pilingo uzdejo kauke. jei butu iskile spuogu, tai labiau manyciau, kad nuo tos kaukes iskilo.  mano dukrai kosmetologijos kabinete padare veido valyma , o kad nesimatytu demiu ant veido, uztepe kremines pudros… ant kiek kvaila turejo but kosmetologe, sitaip pasielgus-isvale veido poras ir cia pat jas uztepe, uzkimso pudra...

nu tai kad butu del ko dar karta pas ja apsilankyt biggrin.gif

gal ta rugtis sujudina uzsikimsusia pora kazkaip unsure.gif nes pvz man buna kad jauciu kazkoks guziukas odoje, jeigu nelieciu as jo, tai jis ramiai buna, bet jai pradedu krapstyt tai kaip pat iskyla, tai gal rugstis kazkaip sujudina viska kas jau yra odoj "tyliojoj" fazej.. neisivaizduoju is tikro doh.gif
Atsakyti