Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(Mintee @ 2013 11 04, 18:24)
Na, as tai ne pirma girdziu  biggrin.gif Ypac, kai paciai buvo ir pasidomejau labiau.

Man tai po proceduros ne sita tepa, o kazkoki, seruma gal?  g.gif Konsistencija labai panasi, net issigandusi klausiau, ar ne balzamu tepa  biggrin.gif Ten su vit C tas serumas. Na, bet gal skirtingos kosmetologes skirtingai daro.  ax.gif Man oda issinertu, jei balzamu ant rugstimis paveiktos odos uzteptu  unsure.gif

As nesakau, kad tas balzamas blogas, daug kam patinka ir padeda. Ir turbut didesnei daliai jis tinka, nei netinka. Tiesiog, siulyciau paziuret ar nealergizuoja, pries tepant ant veido, o ypac, ant tokiu nudegintu plotu  4u.gif

Va, radau, man sita tepa po proceduros Serumas po procedūros su vitaminu C: http://o-d-a.lt/lt/l.....nu C/skin:100

man atrodo tepa be vitamino C,sita:
http://o-d-a.lt/lt/l...

kazkaip as kai pasakiau kad man tinka,tai mano kosmetologe sako, gal tau uzsakyt didesni kieki kuri as naudoju tai susidariau ispudi,kad kazkuo panasiu tepa g.gif
o jus kaip daznai atliekate proceduras? kokia odos bukle? ar papildomai dar sveiciat,kaukes kazkokias naudojate tarp proceduru? turiu omeny kai tarpas buna 3-4men.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 04, 18:37)
man atrodo tepa be vitamino C,sita:
http://o-d-a.lt/lt/l...

kazkaip as kai pasakiau kad man tinka,tai mano kosmetologe sako, gal tau uzsakyt didesni kieki kuri as naudoju tai susidariau ispudi,kad kazkuo panasiu tepa g.gif
o jus kaip daznai atliekate proceduras? kokia odos bukle? ar papildomai dar sveiciat,kaukes kazkokias naudojate tarp proceduru? turiu omeny kai tarpas buna 3-4men.

Raminanti krema man tepa pries isleidziant namo. O seruma su vit C - pries dedant kauke, po rugsciu.

Raminanti krema as irgi nusipirkusi, lyg ir tinka.

Tai, kad man iki 3-4 menesiu tarpu dar simtas metu biggrin.gif As dar tik septinto pylingo eisiu, einu kas savaite. O bukle, ka as zinau... Noretusi geriau, nei yra unsure.gif

Bet as dar neatvaiksciojau kurso, tai nesiimsiu sprest. Pagerejo kazkiek, negaliu sakyt, kad neveikia. Betgi norisi greito rezultato, o ne vaikstai vaiksctai ir vietoj keturiu spuogu issikelia trys biggrin.gif

Todel ginkluojuosi kantrybe ir tiek. Jei nesikeltu nauji spuogai, sakyciau viskas tik geryn. Bet, kai paskaitau, kaip merginom po keliu men vel beria, tai nu tikrai neramu man unsure.gif

Guodzik, gal bandet paakiu krema arba krema nuo spuogu su ichtiolu? Akiu makiazo valikli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 11 04, 18:46)
Raminanti krema man tepa pries isleidziant namo. O seruma su vit C - pries dedant kauke, po rugsciu.

Raminanti krema as irgi nusipirkusi, lyg ir tinka.

Tai, kad man iki 3-4 menesiu tarpu dar simtas metu  biggrin.gif As dar tik septinto pylingo eisiu, einu kas savaite. O bukle, ka as zinau... Noretusi geriau, nei yra  unsure.gif

Bet as dar neatvaiksciojau kurso, tai nesiimsiu sprest. Pagerejo kazkiek, negaliu sakyt, kad neveikia. Betgi norisi greito rezultato, o ne vaikstai vaiksctai ir vietoj keturiu spuogu issikelia trys  biggrin.gif

Todel ginkluojuosi kantrybe ir tiek. Jei nesikeltu nauji spuogai, sakyciau viskas tik geryn. Bet, kai paskaitau, kaip merginom po keliu men vel beria, tai nu tikrai neramu man  unsure.gif

Guodzik, gal bandet paakiu krema arba krema nuo spuogu su ichtiolu? Akiu makiazo valikli?  4u.gif

tai as nuliudinsiu,beria biggrin.gif pati isejau kursa, baigiau birzelio vidury, truko man dar poros proceduru, taciau del saules, isvyku, nebesiryzau toliau darytis smile.gif ir taip visa vasara kaip isprotejusi tepiau veida apsaugomis ir vaidenosi pigmentines demes doh.gif lotuliukas.gif
eme vel berti po kokiu triju menesiu,plius pati maciau kuriu zidiniu nespejom isvalyti ir kurie liko. aisku situacija geresne nei buvo nes spuogai pagrinde keliasi senuose zidiniuose kuriu as turejau aibe o rugstis dauguma ju uzgesino. bet man pasake, tavo oda tai nepasikeis:aisku riebaluodavosi maziau, svytejo taciau po 4 menesiu vel einu profilaktinem procedurom,pagal oda ju reikes dvieju. bet esme kad as per ta laika nieko apart prausiklio ir kremo nenaudojau g.gif nei sveitikliu,nei kaukiu, reikes su kosmetologe pasitart labiau.
ne,nei vieno siu neturiu:as veida,akis valau miceliniu vandeniu tad atskirai valikliu nebenaudoju smile.gif apie akiu kremuka masciau bet pradzioj noriu senaji sunaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 04, 19:40)
tai as nuliudinsiu,beria  biggrin.gif pati isejau kursa, baigiau birzelio vidury, truko man dar poros proceduru, taciau del saules, isvyku, nebesiryzau toliau darytis  smile.gif ir taip visa vasara kaip isprotejusi tepiau veida apsaugomis ir vaidenosi pigmentines demes doh.gif  lotuliukas.gif

Na, maniske sake, kad po kurso reikia kas menesi arba pusantro vaiksciot, kad palaikyt svara ir tvarka. Tai, jei tik po triju menesiu beria, gal nera blogai? Gal tiesog reikia dazniau lankytis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 11 04, 20:20)
Na, maniske sake, kad po kurso reikia kas menesi arba pusantro vaiksciot, kad palaikyt svara ir tvarka. Tai, jei tik po triju menesiu beria, gal nera blogai? Gal tiesog reikia dazniau lankytis?  unsure.gif

man to nesake. man sake kad ateiti profilaktikai turesiu kazkur rugsejo, spalio menesi. Kadangi mano kosmetologe jauna mamyte tai derinom derinom ir siaip ne taip suderinom spalio pabaigoje smile.gif
Papildyta:
bet siaip spuogai atspindi ir vidine organizmo bukle. netycia paskaiciau kad gali berti turint problemu su hormonais,slapimo pusle, siuo metu sergu slapimo taku uzdegimu, at smakro turiu kelis baisius guzus doh.gif tad cia valyk nevales,pasaka be galo kartais atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 04, 21:04)
bet siaip spuogai atspindi ir vidine organizmo bukle. netycia paskaiciau kad gali berti turint problemu su hormonais,slapimo pusle, siuo metu sergu slapimo taku uzdegimu, at smakro turiu kelis baisius guzus doh.gif tad cia valyk nevales,pasaka be galo kartais atrodo doh.gif

Tai jooo, kitus gi nuo cukraus/pieno/bulku beria doh.gif Atspek melodija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 11 04, 22:17)
Tai jooo, kitus gi nuo cukraus/pieno/bulku beria  doh.gif Atspek melodija  doh.gif

mane pvz biggrin.gif
Atsakyti
kaip sekasi su pilingu kursais? as siandien antra diena po tca, dare 15 ir 18%. oda kiek paraudus, jau sauseja, ryt-poryt prasides linksmoji dalis smile.gif
Atsakyti
Merginos, apie TCA: kiek laiko buna tas juodasis periodas, kai negalima nosies is namu kist? ar uztenka 3-4 dienu? kada jau pakenciama prisipudravus i zmones iseiti? po kiek dienu?
Atsakyti
priklausomai nuo jusu jautrumo lygio biggrin.gif as visom dienom iseinu i zmones. labiausiai lupas 3-5 d.
Atsakyti
Laba diena visoms, noreciau papasakoti savo istorija apie darytas rugstines proceduras (glikolio rugsties veido valymas ir ne tik glikolio). Taigi turiu bedeliu del veido odos, nuo 17m. Spuogai ne giluminiai, ne raudoni ir skaudantys, o tiesiog uzsikisusios poros, ju yra ant abieju skruostu, bet jie nevisi ismarginti porom o tik skruostu centre ir ant smakro. Taigi dariausi daug metu veido valymus, tykejau visais, kad pades ir t.t. O JETAU KIEK PINIGU ISLEISTA sad.gif Taigi pries gal 4 metus pasidariau pirmas rugstines proceduras, anot kosmetologes turejo man labai pagelbet ir spuogu nebebus po 10 proceduru ...patykejau eilini karta, pasidariau ju 10 ir aisku jokio rezultato, nors ji man vis tikindavo va paziurek mazeja, va paziurek lygeja oda... nieko ten nepasidare stebuklingo, tik ismeciau pinigus i bala... gyvenau iprasta gyvenima tepliojausi veida kremais ir tiek. Praejo 2 metai pagalvojau vel nueisiu pasidaryti tas RUGSTINES PROCEDURAS , nuejau pas kita kosmetologe, galvojau gal jau matysis kazkoks rezultatas, gi 2 metai praejo gal ir oda pasikeite ir matysis man pagaliau tas rezultatas, taigi darem mes tas rugstines proceduras, taip poros susitraukdavo, bet po 2 savaiciu vel tas pats...ir vel pinigai i bala.
Galvojau, gal reikia kokia geresne kosmetologe rasti, gal i koki zinoma kosmetologijos salona nueiti, gal ten tos rugstis geresnes ( ot durnai galvodavau)....
Taigi pasiule man nueiti i VERKIU KLINIKA ( dabar turiu pasekmes kurias turiu gydyti 4 menesius). Taigi pasitiko maloni gydytoja Ruta Tamosiuniene... papasakojau jai visa istorija kas ir kaip, ir ji man sako cia mes viska sutvarkysime ir randeliu ir suogu nebeturesi, liepe pasidaryti visokiausius tyrimus, pasidariau su hormonais viskas gerai ir skydliauke tai pat. Taigi sako reiks padaryti tau proceduras su glikolio rugstimis veliau dejo kazkokia stipresne tik nepamenu kaip vadinasi. Po kekvienos proceduros veidas buvo raudonas, isizioti negalejau (i savaite dariausi 1 procedura), ir vis ji man sako va ziurek kaip gereja veidukas (jokio pagerejimo nemaciau, bet ji vis tikindavo, kad po kitos bus dar geriau, ju pasidariau 7, sako uzteks ..... nors veidas koks buvo toks ir liko..... pinigu sumoketa kruva, o rezultato nulis, kaip buvo poros taip liko.... Prasideda idomiausia..... PO dvieju savaiciu man veida isbere mazom smulkiom puslytem, praejo po savaites, jos tiesiog pradejo dziuti ir serpetoti... Galvojau gal seip kas, po menesio vel tas pats, smulkiom mazom puslelem isbere ir nieztejo, akyse jauciau kaip smelio priberta, pradejo tinti vokai. nuejau i privacia klinika, del veido pasake, kad cia yra nuo rugsties, kad savaime praeis (kiek as tu daktaru pravaiksiojau neisivaizduojate), del akiu tai pat buvau nuejusi pas daktara sako, kad uzdegimo nera, su akiu nervais tai pats viskas gerai, bet kai atverte vokus pamate daug mazu tokiu spuogeliu (puslytes), israse man akiu lasu, bet dar buvo paklausiusi ar nedirbu su hemija pasakiau,kad ne. Taigi likau nieko nepesus, akyse smelio pilna, veido oda kas menesi isberia puslem...Galiausiai nuejau i pas kita nerealia daktare, ir kai tik pasakiau ir parodziau foto kaip kartais atrodo veidas, ji paklausia kur dariausi, pasakiau verkiu klinikoje, numojo ranka ir pasake brangioji dar labai gerai atrodai, pas mus ateina su tokiais subjaurotais veidais, kad gydosi po 1,2metus, po tu rugsciu, kai pasakiau ,kad akyse tai pat jauciu smeli, ji sako nueik pas daktara ir jam pasakyk kad buvo deta ant veido rugstis. Taigi israse ji man kremuka tokia su peroksidu, sake tepti 1h palaikyti ir nuplauti. nupirkau tepiau, bet nuo jo labai sausejo vaidas. Dabar jau kaip dvi savaites antibiotiku, sake praeis po 3,4 menesiu, turiu as tuo kremu vaiksioti 12h (tepuosi nakciai). Tai pat buvau nuejusi pas akiu daktara, ir kai pasakiau, kad ant veido buvo deta rugstis, pasake, kad del to ir vidineje puseje voko isberta, paaiskino taip ( uzdegimo jokio nera, viskas labai gerai, regejimas geras, o rugsti kaip dejai, ji juk garuoja, tai ir paplito man per visa veida( ant voku aišku nedejo jokiu rugsciu ), kai gydysi veida praeis ir vokai, nes antibiotikas tai pat gyliai skverbiasi i oda . Taigi kodel as cia viska rasau, nes noriu jus perspeti bukite atsargios, turiu pasekmes tokias, kad nelinkeciau niekam. Geriau turetu spuogu, negu dabar taip atlaikyti viska. Buvau siandien pas daktara odos, ji kas dvi savaites mane apziuri, sake kad perspeciau ir parasyciau, kad merginos zinotu kokios buna reakcijos. Kaiptik sian pasakojo daktare buvo pas ja paciente neseniai is Jav ar kur ten (lietuvaite) ir po situ proceduru, tai gydosi jau metus... O kai antibiotika pirkau, tai vaistininke pakaluse kam papasakojau tai sake, kad jo pazystamai tas pats.. Taigi merginos neprisidarykyte problemu, galbut ne visom taip gali buti, bet faktas, kad taip buna, tiesiog jos nedrysta papasakoti... sekmes ...
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Sakykit, o ar galima daryti veido valymo procedūras su pieno rūgštim maitinant krūtimi? ax.gif
Atsakyti