Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(Stichija @ 2013 10 18, 08:40)
Nudeginta oda. Tik nelieskit sasiuko, nes jei knibinesit - liks deme, aisku ir dabar liks, bet po kurio laiko issivaikscios, ir labai protingai padaret, kad tepetes kremu nuo nudegimo. Siaip idealiausiai butu kremas su dideliu kiekiu vit C - greiciau oda regeneruotusi. Tiesiog toj vietoj, prie akiu ypac, nerekomenduojama 50% stiprumo rugstis, o ypac ODA firmos, nesinervinkit, praeis, bet reiks laiko ir kantrybes  4u.gif

Man atrodo, kad priemones su vitaminu C ant suzalotos odos netinka, apskritai kuo maziau aktyviu, koncentruotu medziagu. Ant nudegintos odos, dar rugsteles? unsure.gif
Kai apgis, uzsides sasas - regeneracijai taip.

OneLove uzjauciu unsure.gif gydantis kremukas tai vietai butinas, nepalik sausai, gal tikrai Avene pabandyk, dabar jau tik laukti reikes, kol pati oda sustvarkys.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 10 18, 21:03)
Siule man sita vaistinej, bet kadangi gydytoja liepe Biodermos pirkt, tai ta ir paimiau. Bet kad man nuo jo akivaizdziai daugiau istino, ne ten kur sasas bet aplink, kur arciau akies dar baisiau nei ryte buvo be jokiu tepalu. Nebezinau net ka daryt, nieko netepus dabar laikau. Pirmai prausiau veida taip atsargiai, bet matyt ta sasiuka pajudinau, tai vienoj vietoj lasiukas kraujo isbego. Verkt norisi, nes nei gydytoja nieko gero nepasake, ir pati nebezinau ka daryt. verysad.gif

Jeigu nuo pantenolio blogiau nesidaro, neerzina, tai pantenoliu ir tepkit. Nieko sau gydytoja, Biodermos pasiule ant zaizdu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 10 18, 23:06)
Jeigu nuo pantenolio blogiau nesidaro, neerzina, tai pantenoliu ir tepkit. Nieko sau gydytoja, Biodermos pasiule ant zaizdu  unsure.gif

nezinau ar cia gydytoja tokia ar mano atvejis isskirtinis doh.gif bet per nakti kai nieko netepiau lyg patinimas praejo, bet jau saso didumas verysad.gif ir ji taip traukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 10 19, 08:55)
nezinau ar cia gydytoja tokia ar mano atvejis isskirtinis doh.gif bet per nakti kai nieko netepiau lyg patinimas praejo, bet jau saso didumas verysad.gif ir ji taip traukia unsure.gif

Tepk kuo nors butinai, kad sausas sasas neisguletu rando, ir greiciau gis.
Atsakyti
Kaimpati buvau prisidirbusi su reviva rugstiniu kremu (foto pora psl atgal) tai narsiau interneta ir supratau, kad reikia kuo daugiau drekinti, nusipirkau physiogel krema ypac sausai odai ir tepiau tepiau ta vieta po keleta kartu per diena, kad kuo greiciau nueitu tie sasai ir tikrai padejo. Uzjauciu mergina, nes tikrai zinau, ka tai reiskia 4u.gif prausti negalima su jokiais plovikliais, geriausia su terminiu vandeniu ar arbatelemis, nenaudoti jokiu agresyviu priemoniu, kol oda neatsinaujins.

Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 10 19, 09:55)

Svarbiausia, nesijaudinkite. Jeigu uzsidejo sasas, tai jau yra gerai, nes prie slapiuojancios zaizdeles gali kibti infekcijos. Prausti ar kitaip slapinti tos vietos min. 3 dienas tikrai nereikia. O sasa tepkite su Bepanthen Plius kremu (2-3 k. dienoje)-jis minstins sasa, nuims tempima, veiks priesuzdegimiskai. Pamatysite, tikrai viskas sugis graziai. Tik pasistenkite kiek galima ilgiau nekrapstyti saso, tegu po juo oda regeneruojasi. Sugijus odai, sasas pats nukris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 21 spalio 2013 - 22:07
Sakykit o kiek vidutinskai uztrunka odos pilingas su rugstimi? Na pradziai noreciau silpnesne isbandyti, o paskui jau TCA. Nes esu maitinanti mama, tai galvoju ar uztektu laiko viska atlikti tarp matinimu. ir apskritai, ar galima atlikti rugstinius pilingus maitinancioms? g.gif
Atsakyti
greitai, valandos uztenka per akis
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 10 17, 19:10)
as jau daug kartu dariaus, ana karta 35% jau nieko net nesijaute, visada ir rugstinius kremus naudoju. Neutralizavo irgi gerai, bet tiesiog kai jau nuiminejo rugsti man toj vietoj svilo oda, labai skaudejo. Be to ten toks kai kraujagysliu raizginys yra. Ji pati nezino kas cia buvo, o tai ka man daryt? doh.gif

http://www.o-d-a.eu/.....s odai/skin:8
jau velu bet ateiciai smile.gif as su juo visus poprocedurinius sasus uzsigydydavau, o man ju likdavo dar ir nuo mechaninio valymo. doh.gif Vasara juo tepdavau pusles ant kojos,per nakti uzgydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 04, 17:36)
http://www.o-d-a.eu/.....s odai/skin:8
jau velu bet ateiciai smile.gif as su juo visus poprocedurinius sasus uzsigydydavau, o man ju likdavo dar ir nuo mechaninio valymo. doh.gif Vasara juo tepdavau pusles ant kojos,per nakti uzgydavo smile.gif

Man tai nuo sito ziauri alergija buvo. Ir mano ziniomis, ne tik man unsure.gif Pries tepant, siulyciau pabandyt kur uz ausies, nes kitaip tik pabloges odos bukle.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 11 04, 18:01)
Man tai nuo sito ziauri alergija buvo. Ir mano ziniomis, ne tik man  unsure.gif Pries tepant, siulyciau pabandyt kur uz ausies, nes kitaip tik pabloges odos bukle.

mmm g.gif bet netgi po proceduros deda toki losijona tik perka ji kitokiais kiekiais blink.gif pirma karta girdziu apie alergijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 04, 18:05)
mmm g.gif bet netgi po proceduros deda toki losijona tik perka ji kitokiais kiekiais blink.gif pirma karta girdziu apie alergijas g.gif

Na, as tai ne pirma girdziu biggrin.gif Ypac, kai paciai buvo ir pasidomejau labiau.

Man tai po proceduros ne sita tepa, o kazkoki, seruma gal? g.gif Konsistencija labai panasi, net issigandusi klausiau, ar ne balzamu tepa biggrin.gif Ten su vit C tas serumas. Na, bet gal skirtingos kosmetologes skirtingai daro. ax.gif Man oda issinertu, jei balzamu ant rugstimis paveiktos odos uzteptu unsure.gif

As nesakau, kad tas balzamas blogas, daug kam patinka ir padeda. Ir turbut didesnei daliai jis tinka, nei netinka. Tiesiog, siulyciau paziuret ar nealergizuoja, pries tepant ant veido, o ypac, ant tokiu nudegintu plotu 4u.gif

Va, radau, man sita tepa po proceduros Serumas po procedūros su vitaminu C: http://o-d-a.lt/lt/l.....nu C/skin:100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 04 lapkričio 2013 - 18:26