Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

QUOTE(OneLove @ 2013 10 17, 18:26)
Merginos, gal zinot ka daryti: man siandien dare rugstini valymas su ODA 50% ir vienoj vietoj nudegino odos ploteli, ten netoli akies, tokia kaip pusle issoko ir ji slapiuoja. Ka man daryti?! tepiau vaistas nuo nedegimo lyg geriau, bet vistiek ta oda toj vietoj patinus verysad.gif

ojojoj unsure.gif pirmo laipsnio nudegimas... unsure.gif o kelinta karta darytas? kiek laike? gal blogai ta vieta neutralizavo ?
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 10 17, 19:50)
ojojoj  unsure.gif  pirmo laipsnio nudegimas... unsure.gif  o kelinta karta darytas? kiek laike? gal blogai ta vieta neutralizavo ?

as jau daug kartu dariaus, ana karta 35% jau nieko net nesijaute, visada ir rugstinius kremus naudoju. Neutralizavo irgi gerai, bet tiesiog kai jau nuiminejo rugsti man toj vietoj svilo oda, labai skaudejo. Be to ten toks kai kraujagysliu raizginys yra. Ji pati nezino kas cia buvo, o tai ka man daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 10 17, 19:10)
as jau daug kartu dariaus, ana karta 35% jau nieko net nesijaute, visada ir rugstinius kremus naudoju. Neutralizavo irgi gerai, bet tiesiog kai jau nuiminejo rugsti man toj vietoj svilo oda, labai skaudejo. Be to ten toks kai kraujagysliu raizginys yra. Ji pati nezino kas cia buvo, o tai ka man daryt? doh.gif

Greiciausia neapsakaiciavo laikymo laiko, siek tiek pavelavo unsure.gif o jei nesenai darytas 35%, epidernis jau suplonejes. Belieka teptis vaistais ir tiketis, kad graziai regeneruosis. Kosmetologei skambinai?
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 10 17, 22:03)
Greiciausia neapsakaiciavo laikymo laiko, siek tiek pavelavo  unsure.gif o jei nesenai darytas 35%, epidernis jau suplonejes. Belieka teptis vaistais ir tiketis, kad graziai regeneruosis. Kosmetologei skambinai?

neskambinau, nes jau maciau, kad pati nieko nesuprato, o dariausi tikrai geram salone, ne pas kazka namie doh.gif kokiais vaistais gal zinot tept? turiu namie purskalo nuo nudegimu, uzpurskiau lyg geriau, bet vistiek ta vieta istinus ir dar paraudonavo dabar. doh.gif
ryt gal skambinsiu gydytojui, nes bijau su randu likt. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OneLove: 17 spalio 2013 - 21:40
QUOTE(OneLove @ 2013 10 17, 21:33)
neskambinau, nes jau maciau, kad pati nieko nesuprato, o dariausi tikrai geram salone, ne pas kazka namie doh.gif kokiais vaistais gal zinot tept? turiu namie purskalo nuo nudegimu, uzpurskiau lyg geriau, bet vistiek ta vieta istinus ir dar paraudonavo dabar. doh.gif
ryt gal skambinsiu gydytojui, nes bijau su randu likt. verysad.gif

Geras salonas, dar ne viskas!
Dabar eiciau tik pas odos gydytoja, manau purskalas nuo nudegimu tinka, deciau saltus kompresiukus ir kuo maziau riebalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 17 spalio 2013 - 22:12
QUOTE(Metine. @ 2013 10 17, 23:09)
Geras salonas, dar ne viskas!
Dabar eiciau tik pas odos gydytoja, manau purskalas nuo nudegimu tinka, deciau saltus kompresiukus ir kuo maziau riebalo.

manyciau labai tinka panthenol forte putos + gyd konsultacija, visgi veidas suzalotas.
Atsakyti
Merginos gal kas bandete darytis piligna su sesderma rugstimis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2013 10 18, 09:20)
manyciau labai tinka panthenol forte putos + gyd konsultacija, visgi veidas suzalotas.

uzsirasiau pas gydytoja, po pietu jau leksiu. Bet kai paskambinau sako cia normalu, bet jei noriu galiu ateit unsure.gif pas mane per nakti dar toks sasiukas plonas uzsidejo. Na ziuresiu ka sakys, man tai cia tikai ne normalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 10 18, 08:34)
uzsirasiau pas gydytoja, po pietu jau leksiu. Bet kai paskambinau sako cia normalu, bet jei noriu galiu ateit unsure.gif  pas mane per nakti dar toks sasiukas plonas uzsidejo. Na ziuresiu ka sakys, man tai cia tikai ne normalu doh.gif

Nudeginta oda. Tik nelieskit sasiuko, nes jei knibinesit - liks deme, aisku ir dabar liks, bet po kurio laiko issivaikscios, ir labai protingai padaret, kad tepetes kremu nuo nudegimo. Siaip idealiausiai butu kremas su dideliu kiekiu vit C - greiciau oda regeneruotusi. Tiesiog toj vietoj, prie akiu ypac, nerekomenduojama 50% stiprumo rugstis, o ypac ODA firmos, nesinervinkit, praeis, bet reiks laiko ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Gydytoja israse Bioderma Cicabio Creme, pagal mane tai jis net netinka, nes juo pasitepus dar labiau griauzia verysad.gif
Atsakyti
Gal ir neblogas g.gif grauzti gali nuo jame esanciu aktyviu medziagu, plius oda pazeista.
Prisiminiau Avene Tolerance Extreme Cream labai rekomenduotinas.

Indikacijos: ypatinga sudirginimą malšinanti raminamoji priežiūra per daug jautriai ir alergiškai odai, ypač:
- atsiradus ryškiems sudirginimo požymiams (paraudimas, tempimas, dilginimas...);
- po chirurginių intervencijų (lazerio procedūros, cheminis šveitimas...);
- kai oda nebepakenčia įprastinių kosmetinių produktų;
- odos alergijos atveju.
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 10 18, 20:32)
Gal ir neblogas  g.gif grauzti gali nuo jame esanciu aktyviu medziagu, plius oda pazeista.
Prisiminiau Avene Tolerance Extreme Cream labai rekomenduotinas.

Indikacijos: ypatinga sudirginimą malšinanti raminamoji priežiūra per daug jautriai ir alergiškai odai, ypač:
- atsiradus ryškiems sudirginimo požymiams (paraudimas, tempimas, dilginimas...);
- po chirurginių intervencijų (lazerio procedūros, cheminis šveitimas...);
- kai oda nebepakenčia įprastinių kosmetinių produktų;
- odos alergijos atveju.

Siule man sita vaistinej, bet kadangi gydytoja liepe Biodermos pirkt, tai ta ir paimiau. Bet kad man nuo jo akivaizdziai daugiau istino, ne ten kur sasas bet aplink, kur arciau akies dar baisiau nei ryte buvo be jokiu tepalu. Nebezinau net ka daryt, nieko netepus dabar laikau. Pirmai prausiau veida taip atsargiai, bet matyt ta sasiuka pajudinau, tai vienoj vietoj lasiukas kraujo isbego. Verkt norisi, nes nei gydytoja nieko gero nepasake, ir pati nebezinau ka daryt. verysad.gif
Atsakyti