Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštiniai pilingai

Pilingas taip pat yra veido valymas smile.gif Skirtumas vienas, naudojama skirtingu koncentraciju rugstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 08, 17:08)
Na ka, atejo ruduo, metas tca.. smile.gif

Aš kol kas tik kartą darius, bet pasiryžau šį šaltąjį sezoną pasidaryti bent jau kelis, kad efektas būtų didesnis, mėnesio pabaigoje užsirašiau ax.gif
Atsakyti
as dar neatidariau tca sezono, kita savaite bus pirmasis smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
eisiu vel rytoj,reik issiaiskint bent su kokia rugstim daro nes ne to nesake,o gryzus I lietuva pasidarysiu dar viena tik niekaip negaliu apsisprest ar su glikoliu ar su tca g.gif turiu namuose neostratos prausikli ir krema abu 20% aha,bet kosmetologe uzdraude naudot bet kokias rugstines priemones tarp valymu,niekaip nerandu logisko paiskinimo tam rolleyes.gif gal kas paprotins blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2013 10 10, 15:38)
aciu uz atsakymus  4u.gif
eisiu vel rytoj,reik issiaiskint bent su kokia rugstim daro nes ne to nesake,o gryzus I lietuva pasidarysiu dar viena tik niekaip negaliu apsisprest ar su glikoliu ar su tca  g.gif  turiu namuose neostratos prausikli ir krema abu 20% aha,bet kosmetologe uzdraude naudot bet kokias rugstines priemones tarp valymu,niekaip nerandu logisko paiskinimo tam  rolleyes.gif  gal kas paprotins  blush2.gif

Kaip keistai... Man kaip tik liepe naudot prausikli ir krema su rugstim, nes kitaip sake, jog reikes dazniau lankytis, kimsis oda, jei namie nesirupinsiu unsure.gif
Atsakyti
tai va ir man idomu,gal todel kad ji ne su glikoline rugstim atlieka valymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 10 08, 21:45)
Pilingas taip pat yra veido valymas smile.gif Skirtumas vienas, naudojama skirtingu koncentraciju rugstis smile.gif

Taip, ir valymas, ir pilingas (nors ne visada) valo odą. Paprastai šios procedūros daromos skirtingam efektui pasiekti. Man, išbandžiusiai įvairius veido valymus ir stipresnį rūgštinį pilingą - skirtumas didžiulis, nes po valymo oda gana greitai pagražėja, paskaistėja, sugija, o po stipraus pilingo veidas kurį laiką būna raudonas, vėliau paviršiuje susidaro kaip luobelė, oda lupasi apie savaitę, ją peršti t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 spalio 2013 - 17:48
Sveikos, pora vakaru pasitepiau reviva labs 10 proc. glikoliu kremu, pirma ryta nieko nebuvo, o stai si ryta pabudau ziauriai issausejusiu, pleiskanojanciu veidu, tempia visa veida ir dar kur buvo spuogai ant zando, (turiu akne), tai ten dabar isdidejo demes ir paliko jos tamsios rudos - melynos spalvos, ir tas plotas gavosi apskritimo formos, toks patines ir sukietejes sakyciau, cia normalu, nusilups man oda? Pasitepiau dabar biodermos kremu spec. jautriai sausai odai. truputi atlego tempimas, niezejimas.

user posted image
Atsakyti
jau atidarytas. tca 15% dirol.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 10 09, 12:12)
as dar neatidariau tca sezono, kita savaite bus pirmasis smile.gif

Atsakyti
Papasakokit ispudzius, kaip oda, ar labai lupasi? As seniai noriu, bet vis nesiryztu doh.gif
Atsakyti
ispudziai jau buvo anksciau aprasyti, siuo metu eina 3 diena, tai jau pradedu rauksletis, aplink lupas, smakra, nori jau lopais atsoksta oda
Atsakyti
Merginos, gal zinot ka daryti: man siandien dare rugstini valymas su ODA 50% ir vienoj vietoj nudegino odos ploteli, ten netoli akies, tokia kaip pusle issoko ir ji slapiuoja. Ka man daryti?! tepiau vaistas nuo nedegimo lyg geriau, bet vistiek ta oda toj vietoj patinus verysad.gif
Atsakyti