Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

Drūlytė iki balandžio 20d nebeturi talonų, o Grušienė serga ir neaišku, kada bus doh.gif Man iki balandžio 3 d būtina patekti, kitaip reikės laukti kito ciklo... Gal ką dar rekomenduotumėt, kas su siuntimais priima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varona Ivanovna: 25 kovo 2013 - 11:41
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 02 12, 15:07)
Norėčiau papasakoti ir apie kitą gydytoją I. Savilovienę. Tinklalapyje www.pincetas.lt ją labai taikliai apibūdina komentarai, jog ji yra maloniai-atgrąsi, atrodo maloni, bet mėgsta šnekėti kandžiai, man visad atskaitydavo moralus kodėl neatėjau jos paskirtu laiku, pinigai jai pirmoje vietoje, tyrimus rašo kokius tik įmanoma, vaistus brangiausius. Nesugebėjo diagnozuoti paprasčiausios pienligės, o prirašė bereikalingų tyrimų kurie labai brangūs. O tyrimai įvairių lytiškai plintančių ligų, kurių pas mane nė su žiburiu nerastų 100 procentų. Vien todėl, kad ji mato tik pinigus, turiu įsisenėjusią pienligę, nes gi kiek tyrė, tiek nieko nematė, o aš taip ir galvojau kad gal nieko ir nėra, kad tik šiaip nemalonūs pojūčiai  doh.gif  verysad.gif Taip pat visada padaro taip, kad pas ją ateitum dar ir dar ir dar, gimdos kaklelio žaizdelė jai atrodo katastrofa, nors visi šiuolaikiniai šaltiniai neliepia jos degint, šaldyt ar dar kažko daryti. Kontraceptikų ji būtinai pasiūlys, nori ar nenori, ir pasijuoks, kodėl nevartoji jų. Taip pat mėgsta nusišnekėti, jaunos panelės stebėdamasi klausia kodėl tu dar negimdei ir pan...
Nors ankščiau ji buvo labai gera gydytoja, mama man ją rekomendavo, pas ją būdavo didžiulės eilės, o dabar kaip ateini, taip tuščia, matyt žmonės susiprato ir nebeina pas tokią gydytoją smile.gif
O kas nori daugiau nuomonių apie ją, kaip jau minėjau www.pincetas.lt labai teisingai apie ją parašyta, komentarai atitinka 100 procentų, pati su tuo susidūriau smile.gif
Truputį įsijaučiau  hihihi.gif

ne, neįsijautėt schmoll.gif aš kelis kartus buvau pas ją, bet daugiau neinu. Jos sarkazmas ir šaipymasis tai jai garbės nedaro. Baisiausia, kai liepdavo už durų palaukti tyrimų atsakymų, tada sesutė išeina ir rėkia ant viso koridoriaus- Jonaitiene, jums rasta tepinėlyje bakterijų ir pan. tai taip nemaloniai pasijauti rolleyes.gif o amn atėjus pasitikrinti po gimdymo iškart kontraceptines prirašė, net nepaklausis, ar maitinu doh.gif bjauri daktarė
QUOTE(audroneplius @ 2013 03 24, 23:05)
o galima su seimos gydytojo siuntimu lankytis pas ginekola jurininku ligonineje? nes man seimos gydytoja primygtinai siulo tik ju poliklinikos.

kur jie nesiūlys, nes nori, kad pinigai jiems nueitų...
su siuntimu galite eiti kur tik norite- tik pasidomėkite ar su siuntimu visiškai nemokamai, ar reikia primokėti (kartais būna ir taip) 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit patart pas kuria Vernickaitė Pauliukovich ar Žavoronkova geriau kreitis pastoju, kad tinkamai rupintusi? smile.gif
Atsakyti
Mergaites,gal kuri netycia turite Gedos Holcman asmenini tel. nr.?
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2013 05 08, 20:33)
gal kas galit patart pas kuria Vernickaitė Pauliukovich ar Žavoronkova geriau kreitis pastoju, kad tinkamai rupintusi?  smile.gif

Kaip supratau iš sąrašo, tai lankaisi 3-ioj poliklinikoj, tai nei pas vieną nerekomenduoju. Trečioj poliklinikoj yra ir kitų ginekologių akušerių.
Asmeniškai pati lankiausi pas Pauliukovič. Pirmas įspūdis buvo puikus, bet kuo toliau, tuo įspūdis prastėjo. Labai išsiblaškiusi, tai jai kažkas iš kortelės dingę, tai kažkas negerai, tai jai nuotaikos nėra, tokia arogantiška. Nors nežinau, kaip ji su nėščiosiomis elgiasi.
Vernickaitė jau senutė. Nors rašo, kad ji įtraukta į pasaulio genijų sąrašą, tačiau kartą teko matyti jos ginčą registratūroje su paciente, tai įspūdis buvo labai nekoks (ypač, kad jinai savo genialumą pabrėžė doh.gif )
Apie Žavoronkovą skaičiau irgi nekokius įspūdžius, bet kažka konkretaus negaliu pasakyti.

3-ioj poliklinikoj dar dirba šie ginekologai-akušeriai: http://www.klaipedosspc.lt/?dir=173
Pati lankausi pas Talijūnienę. Esu patenkinta labai. Labai atidi, atkreipia dėmesį į smulkmenas, viską išsinagrinėja, kai reikėjo iš karto nusivedė ir padarė echoskopiją ir kolposkopiją. Kol kas galiu tik geru žodžiu apie ją atsiliepti.
Gerų atsiliepimų teko skaityti apie Šatkų. Tik kiek girdėjau tenka ilgai laukti. Turi daug pacienčių.
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2013 05 08, 20:33)
gal kas galit patart pas kuria Vernickaitė Pauliukovich ar Žavoronkova geriau kreitis pastoju, kad tinkamai rupintusi?  smile.gif

su vernickaite yra teke susidurt pries 8 metus, kaip tik ejau del nestumo, buvau pasidariusi testuka ir pamaciusi II, tai ji pasake cia vieluot mm gali del planetu, menulio ar dar kokio vejo doh.gif kad duok ta testa vyrui apsisiot irgi parodys niestuma, vienu zodziu isejau is jos nieko nesuzinojusi ir su kruva tyrimu velniai zino kam reikalingu ir mokamu, (nes pas ja jie tik mokami), tai nuejus pas kita ginekologe man iskart nustate niestuma ir puse tu tyrimu padare nemokamai, o likusia puse pasake isvis nesusije su nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos.

Ar su siuntimu iš šeimos gydytojo į bet kurią gydymo įstaigą galima eiti pas ginekologą? Lankausi "Viloja" sveikatos centre, mano ginekologė yra Grušienė, bet akušerė sakė, kad Grušienės 1-2 mėnesius dar nebus, Šaktus atostogauja, o pas Kovaliovą gyvenime nebeeisiu! Tad gal kuri žinote, ar su šeimos gydytojos siuntimu galėsiu kreiptis į bet kurį ginekologą?
Atsakyti
Sveiki,
gal žinote ar Arvydas Šatkus dirba privačiai? Jei taip gal galėtumėte duoti numerį registracijai? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2013 08 02, 12:21)
Sveiki,
gal žinote ar Arvydas Šatkus dirba privačiai? Jei taip gal galėtumėte duoti numerį registracijai? Iš anksto dėkoju  4u.gif

as ir noreciau nueit vaisiaus echoskopija pasidaryt pas ji privaciai:)
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 08 02, 12:33)
as ir noreciau nueit vaisiaus echoskopija pasidaryt pas ji privaciai:)

O jis tik neštumą prižiūri ar ir rimtesnes moteriškas ligas gydo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2013 08 02, 12:47)
O jis tik neštumą prižiūri ar ir rimtesnes moteriškas ligas gydo ? 4u.gif

manau ir ta ir ta daro, as pas ji nesu buvus, bet rekomendavo, tik idomu jei mokamam vizituo 3 polikl uzsiregistruot, kiek kainuotu, va butent echo
Atsakyti
Sveikos,norejau paklaust, kas lankese su nestumu pas Holcman, daretes Streptokoka? Siandien pasake, kad man kainuos 60lt, net pakraupau. Bet tipo, grazins veliau pinigus, priklausomai kas isaugs. Idomu ar kam grazino tikrai, ar cia tik taip sneka?
Atsakyti