QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 02 12, 15:07)
Norėčiau papasakoti ir apie kitą gydytoją
I. Savilovienę. Tinklalapyje www.pincetas.lt ją labai taikliai apibūdina komentarai, jog ji yra maloniai-atgrąsi, atrodo maloni, bet mėgsta šnekėti kandžiai, man visad atskaitydavo moralus kodėl neatėjau jos paskirtu laiku, pinigai jai pirmoje vietoje, tyrimus rašo kokius tik įmanoma, vaistus brangiausius. Nesugebėjo diagnozuoti paprasčiausios pienligės, o prirašė bereikalingų tyrimų kurie labai brangūs. O tyrimai įvairių lytiškai plintančių ligų, kurių pas mane nė su žiburiu nerastų 100 procentų. Vien todėl, kad ji mato tik pinigus, turiu įsisenėjusią pienligę, nes gi kiek tyrė, tiek nieko nematė, o aš taip ir galvojau kad gal nieko ir nėra, kad tik šiaip nemalonūs pojūčiai

Taip pat visada padaro taip, kad pas ją ateitum dar ir dar ir dar, gimdos kaklelio žaizdelė jai atrodo katastrofa, nors visi šiuolaikiniai šaltiniai neliepia jos degint, šaldyt ar dar kažko daryti. Kontraceptikų ji būtinai pasiūlys, nori ar nenori, ir pasijuoks, kodėl nevartoji jų. Taip pat mėgsta nusišnekėti, jaunos panelės stebėdamasi klausia kodėl tu dar negimdei ir pan...
Nors ankščiau ji buvo labai gera gydytoja, mama man ją rekomendavo, pas ją būdavo didžiulės eilės, o dabar kaip ateini, taip tuščia, matyt žmonės susiprato ir nebeina pas tokią gydytoją

O kas nori daugiau nuomonių apie ją, kaip jau minėjau www.pincetas.lt labai teisingai apie ją parašyta, komentarai atitinka 100 procentų, pati su tuo susidūriau

Truputį įsijaučiau

ne, neįsijautėt

aš kelis kartus buvau pas ją, bet daugiau neinu. Jos sarkazmas ir šaipymasis tai jai garbės nedaro. Baisiausia, kai liepdavo už durų palaukti tyrimų atsakymų, tada sesutė išeina ir rėkia ant viso koridoriaus- Jonaitiene, jums rasta tepinėlyje bakterijų ir pan. tai taip nemaloniai pasijauti

o amn atėjus pasitikrinti po gimdymo iškart kontraceptines prirašė, net nepaklausis, ar maitinu

bjauri daktarė
QUOTE(audroneplius @ 2013 03 24, 23:05)
o galima su seimos gydytojo siuntimu lankytis pas ginekola jurininku ligonineje? nes man seimos gydytoja primygtinai siulo tik ju poliklinikos.
kur jie nesiūlys, nes nori, kad pinigai jiems nueitų...
su siuntimu galite eiti kur tik norite- tik pasidomėkite ar su siuntimu visiškai nemokamai, ar reikia primokėti (kartais būna ir taip)