Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

ale irgi reikia gera akvariuma turet, o tada reik daug valyt.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 01 18, 07:06)
ale irgi reikia gera akvariuma turet, o tada reik daug valyt.

ta irgi tiesa,nors galima ir maziuka tureti po 1 zuvyte,bet vistiek man jos geriau nei, kad plaukuoti padarai ax.gif nors suniukus as tikrai myliu,btr kolkas nesu dar subrendus keturkjui,man 4 vaiku per akis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *NYC*: 18 sausio 2013 - 14:11
As taip pat esu blooogas zmogus, kuris nemegsta namuose gyvunu:) O gal peremiau tai is vyro. Noreciau ir suns ir katino, tik kad man namu neniokotu ir butu protingi. Kaimynu toks suo beprotis, kad atbaido nuo minciu toki isigyti. Perkandes yra Smiltei koja. O ziurkenas fainas, bet labai judrus, mazas-nieks nepaimam i rankas-bijom. Bet net man rupintis juo patinka, stebeti, prisijuokiam. Narvas didelis-galima bus kada ir juru kiaulyte laikyt, jei jos tokios jaukios. Vyras buvo pries bet kokius grauzikus, nes turi rimta ju fobija nuo vaikystes, kai strele pasove ziurke. Tai rinkom kad bent be uodegos butu smile.gif
Atsakyti
Mes tai turim ir suni ir kate ir akvariuma. nesisvaizduoju vaiku auganciu be gyvunu g.gif
Ula labai graziai duksta su suniu. mazyles suo biski salinasi, kad neuzgautu, nes gabaritai didoki smile.gif
chamiaku, juru kiaulyciu, triusiu- nenoreciau namie del kvapo...
jei pirkt gyvuna vaikui, tai reik, kad jis butu tiek samoningas, kad pats sugebetu tuo gyviu pasirupint.
mano gyvunai siai dienai yra- mano. ne vaikams pirkti.
Ula tai nori ir vezlio ir tarantulo, bet bijau, kad po kokio menesio jais tektu rupintis man. del to ir neperku biggrin.gif kol kas turi keturias orchidejas, kurias irgi turiu primint, kad palaistytu...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 01 18, 08:20)
nesisvaizduoju vaiku auganciu be gyvunu g.gif

na neizoliuoti vaikai nuo gyvunu,tik kad jie namuose ju neturi,man labai tinka sis variantas bent jau kolkas biggrin.gif pasizaidzia su kitu ir uztenka ax.gif cia kaip ir su svetimais vaikais lol panencyji kol geroj nuotaikoj ir kai pradeda zysti atiduoddi tevams cool.gif
Atsakyti
Manos dukros klaseje tik ji ir dar vienas vaikas neturi gyvunelio... Bet Voblos vienas sakinys is posto teisingas-rupinas kol kas tik suauge turbut, nu koks vaikas pries pamokas ziema dar suniui isvesti kelsis pusvalandi anksciau?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 01 19, 20:20)
Manos dukros  klaseje tik ji ir dar vienas vaikas neturi gyvunelio... Bet Voblos vienas sakinys is posto teisingas-rupinas kol kas tik suauge turbut, nu koks vaikas pries pamokas ziema dar suniui isvesti kelsis pusvalandi anksciau?

tik vienas sakinys? verysad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Nors pas mus tik -11, bet noriu paklausti: ar jus po kelnem pedkelnes dar maunat vaikam? Nes pas mus tai su uniformom (sarafanai) ir pedkelnem, bet kai jau taip salciau as su dzinsais isleidziu, bet sakau gal salta vis tik?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 01 21, 08:46)
Nors pas mus tik -11, bet noriu paklausti: ar jus po kelnem pedkelnes dar maunat vaikam? Nes pas mus tai su uniformom (sarafanai) ir pedkelnem, bet kai jau taip salciau as su dzinsais isleidziu, bet sakau gal salta vis tik?

pas , mus -19. nesuziurejau kaip isejo doh.gif tikrai bus be pedkelniu. tik gryzus pamaciau, kad ir batus ne tuos uzsiedejo.
Atsakyti
mano pėdkelnių neužmausi, seniai jau išsižadėjom. Dedasi tympas. Kai labai šalta ar ruošiasi per prailgintą eit ant kalno - dedasi kombinezonines kelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 21 sausio 2013 - 18:29
Maniškė turi jautrią pūslę, tai maunasi pėdkelnes ir džinsus, o dabar kai šalčiai - dar ir kombinezonines kelnes ant viršaus, kurias mokykloje nusimauna. Pėdkelnių tikrai nesibaido - sakyčiau atvirkščiai - pradėjo mautis dar rudenį kai atvėso
Atsakyti
kame reikalas g.gif lotuliukas.gif susalot visos ar kaip?
Atsakyti