Ir as prie Voblos prisidedu:-)
Ačiū už sveikinimus
6 dienų skirtumas? Joo, stipriai vyresnė
QUOTE(*NYC* @ 2012 12 21, 15:38)
QUOTE(migliux @ 2012 12 28, 08:27)
ei 6 dienos daug ka reiskia o jei rimtai kazkaip maniau daugelis cia esanciu 03 gymimo
QUOTE(migliux @ 2012 12 28, 16:27)
Aha As uz savo vyra jaunesne 5-ios dienom
Su Naujaisiais!
Apsilankėm sporto dispancery, taigi pasidalinu duomenimis:
Smiltės ūgis 138 cm, svoris 30,5 kg
Nuo rugsėjo paaugo 2 cm ir pasunkėjo 1 kg
Gimtadienio proga pirkau žiurkėną su narvu. Alternatyvios dovanos buvo Iphonas ar Ipadas. Smiltė išsiprašė augintinio.
Tokia vat ta mano Smiltelė. Negali pyks - prie kompo daug nesėdi, prie TV irgi. Galėtų žaisti žaisti žaisti. Ir nervas ima (atrodo geriau knygą skaitytų), bet ir džiaugies - juk ne tv pc pcp ir tt ir kt
Smiltės ūgis 138 cm, svoris 30,5 kg
Nuo rugsėjo paaugo 2 cm ir pasunkėjo 1 kg
Gimtadienio proga pirkau žiurkėną su narvu. Alternatyvios dovanos buvo Iphonas ar Ipadas. Smiltė išsiprašė augintinio.
Tokia vat ta mano Smiltelė. Negali pyks - prie kompo daug nesėdi, prie TV irgi. Galėtų žaisti žaisti žaisti. Ir nervas ima (atrodo geriau knygą skaitytų), bet ir džiaugies - juk ne tv pc pcp ir tt ir kt
Pasidalink paskui patirtim-manoji labai kaledoms norejo ziurkeno, aisku labiausia suniuko, bet mane net krecia apie gyvunus pagalvojus.. Nera tas ziurkenas labai triuksmingas ar ...smirdantis?
Maniškė jau 4 metus turi jūrų kiaulytę. O aš vaikystėje turėjau žiurkėną. Vis tik kiaulytė man labiau patinka - protingesnė ir mėgsta būti glostoma, miega ant kelių.
Nu nezinau, neviliojanti foto, narvelis gyvuneliui... Nors palaidas but dar blogiau:-))))
QUOTE(nerile @ 2013 01 18, 07:34)
Nu nezinau, neviliojanti foto, narvelis gyvuneliui... Nors palaidas but dar blogiau:-))))
Yra žmonių kurie laiko palaidus, bet manęs apkakoti namai nevilioja
Nu cia jau visai butu..
Man zuvyes geriausi gyvunai