Aš Smiltę jau pas korepetitorę leidžiu. Matematikos.
Labai išsigandau po vasaros. Testas buvo iš 30 gal 18 ar net dar blogiau.
Nežinau, kiek ten naudos. Vis tiek ir namie testus sprendžiam. bet, pagalvojom, kuo daugiau tuo geriau. Gal bent pasitikėjimo kažkiek įgaus, nes įsivarius baisinį kompleksą dėl tos matkės. Tai sėdi pamokoj pas tą mokytoją su žymiai vyresniais. Nu, paskayk kam, kad ketvirtokei reikia korepetitoriaus
Bet man matematika yra kosmosas. Jau nebemoku išaiškinti. Sau kažkaip išsiaiškinčiau, bet kitam Ir kančia didžiausia man. Iš kart prasikošia neigiamos emocijos, kai tik apie matematiką pagalvoju
Žiūrėsim, bus naudos, nebus. Kainuoja vis tik
Pas mus su matematika daugmaž normaliai, neblogai net sakyčiau. Bet vat lietuvių kalba... Būna visko
Is ivairiu dalyku abiem dukrom pastebiu: zodiniai uzdaviniaii suformuoti labai logiskai, kartais net man neaisku, ko reikalauja atsakymas.
Diktantus rašo be klaidų. Širdis džiaugiasi.
Tikybos poterius su dižiausiu entuziazmu mokinasi
Na, humanitarės mes.
Tikybos poterius su dižiausiu entuziazmu mokinasi
Na, humanitarės mes.
Tai su žiema. Jau noriu kokio sauso -1 :-) Jau taip lietūs atsibodo.
Savaitę sėdžiu namie su mažuoju. Sukarščiavo ir suviduriavo 2-3 dienas. Po to - sveikas. O nuvažiavom tyrimo rezultato - sako, išaugo jums salmonelė. Tai dar reiks savaitę į daržą neleist, nes reikia tyrimą kartot. Tai va taip pas mus.
Savaitę sėdžiu namie su mažuoju. Sukarščiavo ir suviduriavo 2-3 dienas. Po to - sveikas. O nuvažiavom tyrimo rezultato - sako, išaugo jums salmonelė. Tai dar reiks savaitę į daržą neleist, nes reikia tyrimą kartot. Tai va taip pas mus.
O tai kur sveikinimai 10-ciams/ems
Su artejanciom sventem visas!!!
Su artejanciom sventem visas!!!
O ką sveikint? Sąrašo nėr, nieko nežinom
Sveikinu NYC mergaitę su 10-uoju!!!
Parodyk, kaip beatrodo tavo 10-metė
Sveikinu NYC mergaitę su 10-uoju!!!
Parodyk, kaip beatrodo tavo 10-metė
Tai pasveikinkite ir maniškę su praėjusiu (gruodžio 6)
Tai sveikinam ir migliux mergaite su 10-uoju
Buckiai abiems i abu zandus nuo keturiu vyru
QUOTE(jėga @ 2012 12 21, 02:40)
* tikrai man regis mums sarasiuko reiktu
** imesiu i AZ ar FB nes cia nuotrauku nebededu
QUOTE(migliux @ 2012 12 21, 06:01)
Tai pasveikinkite ir maniškę su praėjusiu (gruodžio 6)
Sveikinimai!!!!
Va net nezinojau ,kad taviske vyresne uz manaja manosios tik siemet labai jau grazi data buvo 12/12/12
QUOTE(jėga @ 2012 12 21, 08:14)
Aciu
Sveikinu, kam jau 10!
Mums tik sausio 14.
Mums tik sausio 14.