Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

QUOTE(*NYC* @ 2012 10 29, 19:58)
mano mokinukams irgi hihihi.gif 2 dienas i mokykla del uragano nereik eiti tai laimes kaip kazi ko lotuliukas.gif  doh.gif

O kaip mamytės elgiasi tokiu atveju kai vaikai namie, o pačiai į darbą reik? Ar irgi į darbą neinat?
Atsakyti
Pirmą kartą pasiėmiau atostogas. Anksčiau visad keldavau ir veždavau pas mamą. Gaila žiauriai būdavo. Tai praėjusią svaitę atsimiegojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 11 02, 05:47)
O kaip mamytės elgiasi tokiu atveju kai vaikai namie, o pačiai į darbą reik? Ar irgi į darbą neinat?

Na as kadangi dar su mazium namie tai man gerai tuo klausimu, dirbantiems tevams sunkiau, nes reik auklytes ant smugio arba savo nedarbo dienas is darbo naudoti tenka. Pasibaige vaikams katino dienos i mokykla jau reik, mes patys 5 dienas be elektros prasedejom tai gerai dar , kad nors karsto vandens buvo tai nebuvo taip " baisu" zodziu griztam i vezias smile.gif dar tik kabelines iki pilnos laimes tetruksta:)
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2012 11 05, 14:53)
Na as kadangi dar su mazium namie tai man gerai tuo klausimu, dirbantiems tevams sunkiau, nes reik auklytes ant smugio arba savo nedarbo dienas is darbo naudoti tenka. Pasibaige vaikams katino dienos i mokykla jau reik, mes patys 5 dienas be elektros prasedejom tai gerai dar , kad nors karsto vandens buvo tai nebuvo taip " baisu" zodziu griztam i vezias smile.gif dar tik kabelines iki pilnos laimes tetruksta:)

Kažkaip praleidau kad pas tave dar mažiukas yra doh.gif
Šiaip aš atsimenu kad JAV nelabai paliksi vaikų vienų. Čia LT maniškė dažnai viena būna ir viena daug kur eina, o kai JAV buvom tai vienos niekur neleidom - na tik savo kieme trumpam. Bet jai labai sunku dėl to buvo - labai pasiilgo tos laisvės.
Tiesiog pagalvojau kad tokiomis sąlygomis turbūt ir sunkiai auklę rasti gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 11 05, 09:25)
Kažkaip praleidau kad pas tave dar mažiukas yra  doh.gif
Šiaip aš atsimenu kad JAV nelabai paliksi vaikų vienų. Čia LT maniškė dažnai viena būna ir viena daug kur eina, o kai JAV buvom tai vienos niekur neleidom - na tik savo kieme trumpam. Bet jai labai sunku dėl to buvo - labai pasiilgo tos laisvės.
Tiesiog pagalvojau kad tokiomis sąlygomis turbūt ir sunkiai auklę rasti gaunasi  g.gif

Jo isitaisem pagranduka pries pora metu smile.gif Taip cia vienu vaiku iki 14 man regis negalima palikti, vienus paleisti cia baisu nes gali ir negryzti sad.gif nes piktu deziu ir tetu visur pilna, o kas liecia auklyte tai jo siaip reik tureti ka nors ant call kai sako, nors kai krurios dideles kompanijos turi ala darzeliukus tokiems extra atvejams,bet va kai mokykliniku yra tada sudetingiau
Atsakyti
NYC, papasakok ka nors daugiau apie uragana-is pirmu lupu info manau idomesne, tikroviskesne.
Atsakyti
Aš irgi čia kurią dieną nusistebėjau, kad dar vienas NYCkiukas yra bigsmile.gif Nežinojau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2012 11 06, 00:47)
Jo isitaisem pagranduka pries pora metu smile.gif Taip cia vienu vaiku iki 14 man regis negalima palikti, vienus paleisti cia baisu nes gali ir negryzti sad.gif

SD tai labai saugu, bet įstatymai yra įstatymai - baisu buvo jų nesilaikyt. Be to tai ten neįprasta. Nors tiesa mačiau tikrai jaunesnių nei 14 metų su riedlentėmis važinėjančių.

Aha, NYC, papasakok kaip ten kas
Atsakyti
tai ,kad ner kas labai pasakot apie ta uragan,apart siaubingo vejo ir lietaus,nes as nebuvau jo sukuri,bet va pasekmiu uzteko smile.gif isvarte medziaus ir sedejom be elektros,va znmones kurie palei vandenyna ar upes turejo namus jau ju nebeturi sad.gif,o kai kuriems nieko.

migliux zinok pikti dedes ir tetos butent i tokius saugius rajonus ir vaziuoja vaiku "medzioti" nes zmones labiau atsipute esa,negu ten kur siek tiek "sunkesnis" rajonas,kur ir vaikai labaiu zino ta gatves gyvenima 4u.gif

jega nebestebinsiu daugiau biggrin.gif tai buvo paskutinis pabandymas kasytems,nesigavo daugiau nebebandysim,o ir fabrikelis pas mane jau uzdarytas tongue.gif ,nes sau buvau prisizadejus ,kad susigimdysiu visus iki 37 ax.gif
Atsakyti
Gerai nuskambejo "pabandymas kasytems'. Ar patenkiti amerikieciai rinkimu rezultatais?
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2012 11 07, 20:18)
migliux zinok pikti dedes ir tetos butent i tokius saugius rajonus ir vaziuoja vaiku "medzioti" nes zmones labiau atsipute esa,negu ten kur siek tiek "sunkesnis" rajonas,kur ir vaikai labaiu zino ta gatves gyvenima 4u.gif

Nesiginčysiu, nesu kompetetinga šioje srityje.

Vakar tikrinau saviškės namų darbus. Žiūriu neužilgo jau reikės prisiminti ką mokiausi mokykloje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 11 08, 00:49)
1.Gerai nuskambejo "pabandymas kasytems'.
2,Ar patenkiti amerikieciai rinkimu rezultatais?

1. na taip ir buvo biggrin.gif as po bernu galejau jau viska paristi,bet va kazkaip dar palkau atdaras duris toms kasytems,tik kaip matai nesigavo lotuliukas.gif o kadangi 4 vaikai mums limitas tai tuo ir baigsi viskas.
2. na ka issirinko ta ir turi biggrin.gif as nebalsavau nes nesu piliete rolleyes.gif
QUOTE(migliux @ 2012 11 08, 05:45)
Nesiginčysiu, nesu kompetetinga šioje srityje.

Vakar tikrinau saviškės namų darbus. Žiūriu neužilgo jau reikės prisiminti ką mokiausi mokykloje biggrin.gif

patikek as su savo penktoke irgi mokykla is naujo lankau ir dar tokia nelietuviska,kur daug kas kitaip vyksta biggrin.gif
Atsakyti