QUOTE(migliux @ 2015 09 18, 14:11)
Sudervėje mes, tai turbūt ne kaiminystėje
Jo, aš irgi dėl tvarkos griežta. Pas mane vaikai tvarkosi savo kambarius, savaitės dienomis dar turi šluoti/siurbti valgomąjį ir holą, kartą per mėnesį turi stalčius bei drabužius tvarkytis. mane taip auklėjo, labai dėkinga mamai už tai, dabar užtai visada žinau kur kas padėta ir visada randu reikiamus drabužius
Jo, aš irgi dėl tvarkos griežta. Pas mane vaikai tvarkosi savo kambarius, savaitės dienomis dar turi šluoti/siurbti valgomąjį ir holą, kartą per mėnesį turi stalčius bei drabužius tvarkytis. mane taip auklėjo, labai dėkinga mamai už tai, dabar užtai visada žinau kur kas padėta ir visada randu reikiamus drabužius
visai i kita miesto puse
--------------------
pas mane lygiai tas pats, ne tik savo kambari tvarko, bet irgi hola, bendra svetaines erdve, laiptus... vasara dar veju ravet ir siltnamius laistyt...
mokslo metu eigoj sunkiau: iseina ryte 7 ir gryzta bilekada( po bureliu), o dar pamokas ruosti. bet va savaitgaliais privalo padet iskuopt namus...kartais vietoj kokio siurbimo/grindu plovimo imasi skalbinius lygint. kartais langus pirmam aukste liepiu pravalyt. uzskaitau ...kartais pagamina ka nors lengvo. ir daznai kepa keksus tol kol visa seima i juos paziuret nebegali. paskui kuri laika nekepa, o paskui kepa vel...
mazoji tai kol kas dar tik verteja kartais susitvarko savo kambari, bet kita diena jis buna dar baisesnis nei buvo kai sita paaugs gal namai galu gale ir prades panaseti i namus...